blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:03, αποκορυφώνεται το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου. Μια όψη που, αν και δεν είναι τόσο ισχυρή, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να πυροδοτήσει την πρόοδο, κυρίως σε θέματα για τα οποία έχουμε αγωνιστεί σκληρά.
 
Το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σημαίνει ότι οι εξελίξεις το ερχόμενο διήμερο θα σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα τύχουν μιας καλύτερης εξέλιξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών ή και για μια νέα επαγγελματική σταθερότητα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς). Ωστόσο, όλοι έχουν την δυνατότητα να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αν εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο ζωοδότης Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι μια σχετικά αδύναμη όψη, που ωστόσο με την προσωπική σου προσπάθεια μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη. Έτσι, το επόμενο διήμερο, καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου ακόμα και σε ασήμαντες λεπτομέρειες, που θα προσελκύσουν νέους πελάτες. Αν είσαι υπάλληλος ή αναζητάς μια νέα εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τώρα, που οι συνθήκες σε ευνοούν. Με την όψη αυτή μπορείς επίσης να βελτιώσεις σημαντικά τις αποδοχές σου ή και να απαλλαγείς από κάποιο χρέος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετικό για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ακόμα και η συμβίωση με τον αγαπημένο σου, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για την απόκτηση του πρώτου σου παιδιού. Το εξωτερικό και θέματα που σχετίζονται με αυτό, ευνοούνται ιδιαίτερα το επόμενο διήμερο, γι’ αυτό αν προκύψει μια πρόταση ή μια ευκαιρία, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Τέλος, η έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Το ερχόμενο διήμερο είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις αυξημένες ευθύνες, αν όμως αποφύγεις τις δικαιολογίες και εργαστείς με όρεξη και μεθοδικότητα, αυτό θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου και θα επηρεάσει θετικά την πορεία σου. Θα μπορούσες ακόμα και να πάρεις μια επείγουσα δουλειά στο σπίτι σου, ώστε να την διεκπεραιώσεις χωρίς άγχος. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι ενέργειές σου σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, θα κρίνουν την πρόοδό σου. Βελτίωση θα παρατηρηθεί και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Η παρουσία του Ήλιου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καθώς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, σου δίνουν τη δυνατότητα να προβείς σε οικονομικές συμφωνίες, με το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα, φίλε Καρκίνε. Καλό θα είναι λοιπόν το ερχόμενο διήμερο να επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις που μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα για το μέλλον σου. Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει κάτω από αυτή την επιρροή, έχει επίσης μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Σταθερότητα θα επιτευχθεί και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς μπορείς πια να εδραιώσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προδιαθέσει να δημιουργήσεις ένα σοβαρό δεσμό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την βελτίωση στις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου. Φαίνεται ότι οι προσπάθειες που έκανες το περασμένο διάστημα, αρχίζουν να πιάνουν τόπο και μπορείς πλέον να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Με τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, θα καταφέρεις να διακρίνεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ή να βρεις τον τρόπο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Βελτίωση θα υπάρξει επίσης στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την επιρροή, για να τολμήσεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια όψη που σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς μετά την επαγγελματική σου αποκατάσταση, μπορείς να βάλεις μια τάξη και στην αισθηματική σου ζωή. Αν η σχέση με το σύντροφό σου έχει κλονιστεί το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορεί να αποκατασταθεί και να μπει σε πιο γερές βάσεις. Αν πάλι επιθυμείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο, που θα σου εμπνεύσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που λαχταράς. Οι σύντομες αποδράσεις ευνοούνται επίσης το ερχόμενο διήμερο, γι’ αυτό φρόντισε έστω και στην εκπνοή του καλοκαιριού, να τις απολαύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, που σχηματίζεται στις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να σε επηρεάζει ιδιαίτερα, φίλε Ζυγέ, σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις εργασίες, που μπορεί να σου αποφέρουν κέρδος. Αν μάλιστα σε απασχολούν ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, μπορούν να λυθούν το ερχόμενο διήμερο. Το πιο σημαντικό όφελος που θα έχεις ωστόσο είναι η αυξημένη διαίσθηση που σου χορηγεί αυτή η επιρροή, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Φρόντισε λοιπόν σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, να σκεφτείς καλύτερα τις επιθυμίες σου και να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις, με τη βοήθεια των σωστών ανθρώπων. Συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα που διαθέτουν εμπειρίες, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ειδικά αν καταφέρεις να διακρίνεις αυτούς που έχουν πραγματικά καλές προθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, μπορείς να πετύχεις πολλά σχέδιά σου, αφού είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν στο πλευρό σου άτομα που θα σου προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους. Παρόλο που η επιρροή αυτή συνιστά να βασιστείς σε άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι απόλυτα, καλό θα είναι να μην είσαι αρνητικός και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση που διατηρείς φαίνεται να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, φρόντισε να βγαίνεις περισσότερο αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Ήλιος που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Κρόνο και σου ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση των ονείρων σου και ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα δεις τις προσπάθειές σου να βρίσκουν το στόχο τους και να κατακτάς τη θέση, για την οποία αγωνίζεσαι εδώ και καιρό. Ακόμα και αν κάποιοι επιτήδειοι επιδιώξουν να φρενάρουν την πρόοδό σου, οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να μην κρατήσεις κακίες και να μην εμπλακείς σε ίντριγκες, που απλά θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Εξάλλου, το γεγονός ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σου, ίσως είναι το καλύτερο δώρο που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ένα εξαιρετικά ευχάριστο διήμερο, αναμένεται για το ζώδιό σου, καθώς στις 11 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Η όψη αυτή παρόλο που δεν είναι και τόσο ισχυρή, μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις πολλές φιλοδοξίες σου, καθώς σηματοδοτεί την ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Μέσα σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το μέλλον σου, ενώ αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με νομικές διαδικασίες ή με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα τακτοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Ήλιο και υπόσχεται να ανταμείψει τις σκληρές προσπάθειες που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα. Αφού κατάφερες να σταθείς όρθιος, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τώρα μπορείς να αισιοδοξείς, καθώς θα δεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να περνούν σε μια περίοδο άνθισης. Καλό θα είναι βέβαια, να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην αρχίσεις τις σπατάλες, αφού ο Κρόνος δεν συγχωρεί λάθη κι αυτό σημαίνει ότι όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Αντίθετα, αν έχεις ήδη διδαχτεί από τις περασμένες σου εμπειρίες, τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την πορεία σου. Μια νέα σταθερότητα θα επιτευχθεί και στην προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 11 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πρόκειται να επηρεάσει τον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις τις σχέσεις σου σε πιο γερές βάσεις. Η απόφαση της συμβίωσης ή και της επισημοποίησης ενός σοβαρού δεσμού, θα είναι μια απόφαση απόλυτα ώριμη, που θα έχει μόνο καλά αποτελέσματα. Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία κάτω από αυτή την επιρροή, που στην πορεία θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη, σε κάνει πιο δημιουργικό, γεγονός που μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-09-2014 13:10:00