blank
 
blank

Ο Ιούλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες κι οι προβλέψεις για τα ζώδια!

 
Ο Ιούλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες κι οι προβλέψεις για τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Φθάσαμε λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού, έχοντας διανύσει πλέον το μισό αυτής της δύσκολης χρονιάς. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή μας περισσότερο στα προσωπικά μας ζητήματα και λιγότερο στα μεγάλα και συλλογικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα λυθούν ή ότι θα εξαφανισθούν δια μαγείας τα παραπάνω, αλλά ο Ιούλιος θα μας επικεντρώσει στο να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά ατομικά θέματα.

Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2016

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα παραμένει ισχυρό όλο το μήνα φέρνοντας σκληρά γεγονότα στις ζωές των Μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα, το ευεργετικό τρίγωνο των Δία-Πλούτωνα στέφει με επιτυχία τις προσπάθειες των Γήινων (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και των Υδάτινων (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου τουλάχιστον μέχρι τις 20/7.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με την συγκέντρωση όλων των προσωπικών πλανητών (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) αλλά και της Νέας Σελήνης 4/7 στο στοιχείο του νερού και κυρίως στο ζώδιο του Καρκίνου μας κάνει συναισθηματικούς και προστατευτικούς απέναντι στους ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια, ενώ μας στέλνει κατευθείαν στον πυρήνα της ψυχής για αναγνώριση των προσωπικών αναγκών.

Με αρωγό τον ορθόδρομο πλέον Άρη μέσα από το μαχητικό και διεκδικητικό ζώδιο του Σκορπιού οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος θα εκδηλωθούν με δυναμικό έως και σκληρό τρόπο. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα στο φλογερό και δημιουργικό Λέοντα θα σημάνει την έναρξη μιας πιο εξωστρεφούς περιόδου όπου η ανάγκη για προσωπική ικανοποίηση θα μας κάνει απόλυτους και αρκετά εγωιστές. Όμως αυτό θα είναι και το πιο ερωτικό διάστημα του μήνα κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και το καταλληλότερο για καλοκαιρινές διακοπές.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 20/7 ανατρεπτική και επικίνδυνη για σχέσεις, υγεία και εργασία κυρίως για τους Παρορμητικούς (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου που πιθανόν θα βιώσουν αλλαγές που θα τους αναγκάσουν να προσαρμόσουν τις ζωές τους σε νέες συνθήκες. Το τέλος του μήνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στην έκφραση μας για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Προβλέψεις Ιουνίου 2016 για τα 12 ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιό σας!

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Sponsored Links

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2016 18:15:00