blank
 
blank

Αποχαιρετώντας το παλιό έτος και καλωσορίζοντας το 2015! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αποχαιρετώντας το παλιό έτος και καλωσορίζοντας το 2015! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Και να που αποχαιρετάμε το 2014, με τον απολογισμό που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, μία εσωτερική απογραφή για το τι έδωσε, τι πήρε, τι κέρδισε, τι έχασε, πόσο πάλεψε, που ηττήθηκε. Το 2015 ξεκινά με την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Οι 12 ζωδιακοί τύποι, οι 12 εκπρόσωποι των ζωδίων είναι σε αναμονή, αλλά και εορταστική διάθεση. Κάποιοι από αυτούς εύχονται να μην αλλάξει τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι θα τρομοκρατηθούν μπροστά στη πιθανότητα της στασιμότητας.
 
Κριός
Το νέο έτος ξεκινά με εκπλήξεις, έξοδα, συγκινήσεις. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Υδροχόο, στην αντίθεσή του με τον Δία, λειτουργεί παραπλανητικά, σε κάνει να σπαταλάς και να χάνεις άσκοπα χρόνο και ενέργεια. Οι λάθος ιδέες και η υπερεκτίμηση δυνάμεων, σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Τη χρονιά που έρχεται ένα πράγμα ζητάς: να αφήσεις πίσω σου ένα κουραστικό έτος, που σε καθήλωσε σε στασιμότητα σε πολλά επίπεδα. Μάθε τι καινούριο έρχεται στη ζωή σου το 2015 στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Ταύρος
Η χρονιά κλείνει με διεκδικήσεις ερωτικής και οικονομικής φύσεως, με πάλη για να τελειώσει ή να μην τελειώσει μια σχέση, ένας έρωτας, ένας γάμος. Αν και βρίσκεις πως σου χρωστάνε συναισθηματικά και δεν σε εκτίμησαν, κοίτα μπροστά. Το έτος που έρχεται ζητά από σένα να στηρίξεις τα άτομα που αγαπάς, ώστε να μην τα δεις να χάνονται από τη ζωή σου ξαφνικά. Επίσης, να τολμήσεις να ανοίξεις τη καρδιά σου στον άλλον, χωρίς προϋποθέσεις. Τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή με τη νέα χρονιά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Δίδυμοι
Κλείνοντας η χρονιά, νιώθεις κιόλας αυτό, με το οποίο θα χρειαστεί να έρθεις τετ-α-τετ όλη την επόμενη: τις σχέσεις. Οι οποίες είτε θα αρπάξουν όλη σου την ενέργεια, την όρεξη και το χρόνο, είτε απλά θα εξανεμιστούν. Το νέο έτος απαιτεί από σένα να δώσεις βάση σε… κώδωνες κινδύνου και να προστατεύσεις τα νώτα σου, αφού πάλι μπορεί να πέσεις στη παγίδα του αστραπιαίου και απερίσκεπτου έρωτα. Τι πρέπει να προσέξεις στις σχέσεις σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Ήδη λαμβάνεις τους προειδοποιητικούς κανονιοβολισμούς, όσον αφορά την επαγγελματική σου κατάσταση. Στον απολογισμό του έτους, βάλε και το χάσιμο κάποιων ευκαιριών. Ωστόσο, αυτό θα έχεις την ευκαιρία να το αλλάξεις. Το νέο έτος ζητά από σένα να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, χωρίς να περιμένεις να σε εκτιμήσουν αυτοί, που εσύ δεν τους έχεις καμία εκτίμηση. Ποιες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σου με τη νέα χρονιά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Λέων
H οικογενειακή σου παράδοση και οι σχέσεις με τις ρίζες σου, για κάποιο λόγο περνούν σαν ταινία μπροστά σου και αξιολογούνται. Οι δεσμοί αίματος είναι για σένα δύσκολη, αλλά και ιερή υπόθεση και ο χρόνος που πέρασε, δεν σε διευκόλυνε σε αυτό. Η νέα χρονιά ζητά από σένα τη κατανόηση πως ακόμα και μέσα από τη συμπεριφορά χειριστικών γονιών ή συγγενών, ίσως κρύβεται το αληθινό ενδιαφέρον, το οποίο απλά δεν εκδηλώνεται κομψά.  Τι έρχεται σε προτεραιότητα με τη νέα χρονιά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Παρθένος
Ένα έτος με προκλήσεις σε αποχαιρετά, αφού καθ’ όλη τη διάρκειά του έκανες τα πάντα να απαρνηθείς συναισθήματα που σε απογείωναν, επειδή αυτοί που σου τα προξενούσαν ήθελαν έμπρακτη ανταπόδοση, δεν σου ταίριαζαν κοινωνικά ή σε περιόριζαν χρονικά. Αν και το νέο έτος πνίξεις τις επιθυμίες της ψυχής σου, να ’σαι σίγουρος πως έχεις μπλέξει σε ένα άρρωστο παιχνίδι με τον εαυτό σου. Πως θα εξελιχθούν φέτος τα ερωτικά σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Σε νέες εμπειρίες είσαι προσανατολισμένος, ενώ η χαλαρή διάθεση των ημερών σε βρίσκει ανοχύρωτο και μπορεί να εισβάλει ο έρωτας πάνω στη ξενοιασιά σου. Το νέο έτος ζητά να αφοσιωθείς εντελώς σε ένα πρόσωπο, μία σχέση ή μία κατάσταση, χωρίς να σκορπίζεσαι σε εκατό μεριές. Ποιο πρόσωπο σε καλεί να του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Σκορπιός
Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου και νοιώθεις σαν λαβωμένος από πόλεμο. Έμαθες τι θα πει συνέπεια, σκληρή δουλειά και ανταπόδοση, αλλά και το αντίθετο. Η νέα χρονιά θα ήθελες να σε βρει σε διάθεση να συγχωρέσεις κάποιους, να στηρίξεις άλλους και να απαλλαγείς από κάποιους άλλους. Ποια άτομα έρχονται και ποια φεύγουν από τη ζωή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Τοξότης
Με το μυαλό σε σχέσεις και συνεργασίες, αποχαιρετάς τη χρονιά και με την υπόσχεση την επόμενη φορά να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τις παγίδες, που σου στήνουν τρίτοι. Το νέο έτος δε χρειάζεται να δώσεις πάλι εξετάσεις αντοχής και ανοχής. Αν κάτι σε ενοχλεί τόσο πολύ στους άλλους, μπορείς απλά να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου. Ποιο πρόσωπο πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν για σένα μέσα στο 2015; Μάθε στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Σκεπτόμενος τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, γιορτάζεις ρεβεγιόν. Έχοντας την επιθυμία για νέες εμπειρίες και να κάνεις ποιο ενδιαφέρουσα τη καθημερινότητα σου, περνάς σε νέες γνωριμίες και καταστάσεις. Ο χρόνος που μπαίνει, περιμένει από σένα να σηκώσεις με θάρρος το βάρος ενός νέου έρωτα ή την ευθύνη ενός παλιού. Μάθε τι αλλάζει στα ερωτικά σου στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Με το μυαλό στα οικονομικά και το κυνήγι σε νέα έσοδα, ξεκινά η νέα χρονιά. Συνεχίζεις να μάχεσαι να αλλάξεις πρώτα το κόσμο και κατόπιν τον εαυτό σου, αλλά αν δεν το κάνεις με μέθοδο, δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το νέο έτος μη παραλείψεις να είσαι παρών για όποιους σε χρειαστούν και να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σου. Τις αλλαγές που έρχονται τη φετινή χρονιά μάθε τες στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Μία χρονιά που σε φόρτωσε με ευθύνες και απώλειες φεύγει, αφήνοντάς σε να ελπίζεις πως η επόμενη θα είναι πιο ευνοϊκή. Μία ερωτική ιστορία σε βασανίζει, αλλά και αυτή θα τακτοποιηθεί μέσα στο χρόνο. Τη χρονιά που υποδέχεσαι, προσπάθησε να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και να μην ασχοληθείς με αυτούς που σε αδίκησαν. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις μέσα στο 2015 με μία κλήση στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
2015: Σύντομες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2014 15:55:00