blank
 
blank

Ανάδρομη Αφροδίτη ως 6 Σεπτεμβρίου: Όταν η θεά του Έρωτα γίνεται θεά του Πολέμου.

 
Ανάδρομη Αφροδίτη ως 6 Σεπτεμβρίου: Όταν η θεά του Έρωτα γίνεται θεά του Πολέμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Ανάδρομη Αφροδίτη ως 6 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 24 Ιουλίου η Αφροδίτη ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της για περίπου σαράντα ημέρες στα ζώδια της Παρθένου και του Λέοντα. Σύμφωνα με τους Αζτέκους, οι οποίοι γνώριζαν και παρατηρούσαν με μεγάλη προσοχή την πορεία του πλανήτη, όταν η Αφροδίτη γίνει στάσιμη λίγο πριν την αναδρομή της παίρνει τη μορφή άνδρα και κατεβαίνει στη γη, οπού επιδίδεται σε κάθε μορφή ηδονής που προσφέρεται. Συνευρίσκεται ερωτικά, πίνει, τρώει και διασκεδάζει μέχρι τέλους. Βγάζει από μέσα της όλα τα καταπιεσμένα πάθη με πρωτόγονη ορμή. Ο συναισθηματισμός δίνει τη θέση του στην ικανοποίηση και η πάλη μεταξύ φωτός και σκότους αρχίζει.
 
Κατά τη διάρκεια του σαρανταήμερου ταξιδιού της στην αγκαλιά του Ήλιου γίνεται φανερή η δυαδικότητα του πλανήτη. Ο ανελέητος πόλεμος του πνεύματος και της ύλης ξεκινά και οι προοπτικές για δημιουργία ή καταστροφή είναι ισοδύναμες. Οι πολικότητες φανερώνονται και σε καλούν να επιλέξεις μεταξύ του κρυφού και του φανερού, του θεϊκού και του προσωρινού. Η δύναμη της ζωής εναλλάσσεται με την επιθυμία για το θάνατο και η θεά του Έρωτα με τη θεά του Πολέμου. Κάτι μυστηριώδες συμβαίνει, σαν μία αναδιατύπωση τη φυσικής τάξης. Η επιστροφή μας σ’ ένα ιδανικό μέρος, οπού τα πάντα δηλώνονται ως μία φθηνή αντιγραφή της κοσμικής τελειότητας.
 
Η αναδρομή ξεκινάει στη μηδενική μοίρα της Παρθένου και είναι πολύ σημαντική για τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθείς και Τοξότες) που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου, αλλά και όποιους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή Προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο, που θα διεκδικήσει δυναμικά τη θέση του άλλου σας μισού. Η περίοδος όμως δεν ενδείκνυται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Μελετήστε τις προοπτικές σας και αφήστε το χρόνο να σας δείξει ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Η πραγματικότητα θα σας αποκαλυφθεί μετά τις 9/10, όταν δηλαδή ο πλανήτης θα πιάσει τη μοίρα της έναρξης της αναδρομής του.
 
Πολύ σημαντικό διάστημα είναι επίσης για τους Σταθερούς (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις 3/5, 5/8, 6/11 & 2/2 και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή Προσωπικούς πλανήτες στη 14η μοίρα του Σταθερού Σταυρού. Για εσάς τα πράγματα θα λειτουργήσουν περισσότερο θετικά, πράγμα που σημαίνει ότι από τις 7/9 περίπου θα έχετε τη δυναμική να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά θέματα, που σας ταλαιπώρησαν μέσα στο καλοκαίρι.
 
Για όλους τους υπόλοιπους η αναδρομή της Αφροδίτης αυτό το καλοκαίρι θα «βοηθήσει» να εκτονωθεί όλη η ένταση και το στρες των προηγούμενων καλοκαιρινών μηνών. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η ροπή προς την απόλαυση, τα πάθη, την σπατάλη και το δράμα, θα υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό. Θυμηθείτε τις πεταλούδες τις νύχτας, οι οποίες εκστασιασμένες από το φως μιας λάμπας μέσα στο βαθύ σκοτάδι, πλησιάζουν τόσο πολύ που στο τέλος καίγονται…
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο άρθρο μας “Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό”.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2015 18:41:00