blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο: Το καλό και το κακό βρίσκονται μέσα μας και η διαχείρισή τους, επιλογή δική μας!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο: Το καλό και το κακό βρίσκονται μέσα μας και η διαχείρισή τους, επιλογή δική μας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 14 Απριλίου 2015, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είναι από τις ημέρες εκείνες που δεν ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει, αλλά νιώθεις μέσα σου μια εσωτερική πίεση, που δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς, να ανασάνεις ή να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις, που θα ενισχύσουν την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της όμορφης συναισθηματικής ανταλλαγής, ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που δίνουμε και παίρνουμε αγάπη από τους γύρω μας, συναντιέται σήμερα μέσα από την δύσκολη όψη της αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο, απελευθερώνοντας εκείνες τις δύσκολες ενέργειες, που θα ανακατέψουμε για μια ακόμα φορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και βγάζουν μια ανησυχία, ένα παράπονο ή μία αίσθηση πως οι γύρω σου μάλλον δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες…
 
Και βέβαια, είναι και η δική σου στάση, που δεν βοηθά στη δημιουργία θετικών συναισθημάτων, μια και μπορεί το περιβάλλον σου, τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι, να βγάζουν και αυτά με τη σειρά τους έναν αρνητισμό, που δεν διευκολύνει καθόλου τις συναναστροφές και την επικοινωνία! Οι επαγγελματικές σχέσεις δυσκολεύουν αρκετά, πολύ πιθανόν κάποια πρόσωπα σε ανώτερη θέση από τη δική σου να σε πιέσουν, να σε ζορίσουν, να σε κάνουν να ξεπεράσεις τα όριά σου, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση.
 
Φυσικά, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις ερωτικές σχέσεις, στις σχέσεις με τα πρόσωπα που έχουμε επιλέξει να ακουμπάμε την καρδιά μας και το συναίσθημά μας, από τα οποία ζητάμε και μια μεγαλύτερη κατανόηση και συμπαράσταση… Αυτές οι σχέσεις ταλαιπωρούνται περισσότερο, μέσα από παράπονα που ενδεχομένως βγαίνουν τώρα στο προσκήνιο και ανακατεύουν τα συναισθήματα, προκαλώντας μια απογοήτευση και μια έντονη αίσθηση μοναξιάς…
 
Βεβαίως, οτιδήποτε βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, δεν είναι σημερινό, είναι πράγματα που μπορεί να κουβαλάμε εδώ και καιρό στο μυαλό και στην ψυχή μας, όμως τις ημέρες αυτές βρίσκουν το έδαφος να εκδηλωθούν… Ο Κρόνος βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος, προκειμένου να τα επεξεργαστούμε για μια ακόμα φορά λεπτομερέστερα, προκειμένου να τα επιλύσουμε. Είναι σημαντικό ωστόσο να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν σε ένα όσο το δυνατόν πιο χαλαρό και επιφανειακό κλίμα, χωρίς να δώσουμε προεκτάσεις σε έντονα συναισθήματα και συμπεριφορές, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκληθούν να ρήξεις, οι οποίες μπορεί να έχουν ακόμα και οριστικό χαρακτήρα!
 
Επίσης, μεγάλη προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών μας, γιατί κι αυτά μπορεί να αποτελέσουν εστία έντασης, που θα ενισχύσει το δύσκολο κλίμα των ημερών, όπως επίσης και σε σχέσεις, οι οποίες έχουν οικονομική συναλλαγή του ενός προς τον άλλον.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές είναι πιθανό να δημιουργήσουν ζητήματα που θα σας προβληματίσουν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή και τις σχέσεις σας! Κρατήστε χαμηλούς τόνους, κινηθείτε με ευελιξία και αποφύγετε να βγάλετε τα συναισθήματα που λειτουργούν πιεστικά μέσα σας τις ημέρες αυτές γιατί το σίγουρο είναι πως όχι μόνο δεν θα βρείτε ανταπόκριση, αλλά μπορεί να προκαλέσετε και αρκετή αναστάτωση στο περιβάλλον που κινείστε! Ποια ζητήματα του παρελθόντος επιστρέφουν με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε μιαόμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-04-2015 20:00:00