blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα

Στις 17 Οκτωβρίου - ώρα 05.53 - διαμορφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα, μια όψη που μας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους και επιρρεπείς σε απάτες και αυταπάτες. Η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ για ένα πολύ μικρό διάστημα -δυο ημερών- γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί τόσο στις σχέσεις μας όσο και σε οικονομικά θέματα. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις μέρες, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχουν γερές βάσεις και σύντομα θα απομυθοποιηθούν. Ακόμα και στις σταθερές σχέσεις ίσως αυξηθεί η αίσθηση της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
 
Η όψη αυτή προσφέρεται για διασκεδάσεις και κυρίως σε μουσικές ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θέατρο, ή και εκδρομές σε μέρη που βρίσκονται κοντά σε νερό. Σε κοσμικό επίπεδο, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να βγάλει διατροφικά σκάνδαλα -καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο- εργασιακά προβλήματα ή να πυροδοτήσει εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με σώματα ασφαλείας, στρατό ή φυλακές.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 29/5, 31/8 και 30/11 πρέπει να προσέχουν περισσότερο.
 
Κριός
 
Φίλε Κριέ, η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις κυρίως στο χώρο της εργασίας σου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη όψη σε κάνει περισσότερο “τεμπέλη” και αδιάφορο ως προς τις ευθύνες σου και σου δημιουργεί τη διάθεση να το ρίξεις για λίγο έξω αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί οδηγήσει σε ρήξεις με τους συναδέλφους σου ή και σε λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να “χαλαρώσεις” μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων σου. Απέφυγε επίσης -τουλάχιστον για το επόμενο διήμερο- να ενδώσεις σε ερωτικές προκλήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσοχή και στα οικονομικά σου.
 
Ταύρος
 
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, διαμορφώνει στις 17 Οκτωβρίου αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αν και θεωρείται δύσκολη μάλλον δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Αντίθετα, ίσως το ερχόμενο διήμερο, να έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό κύκλο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο. Καλό θα είναι βέβαια να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει, τουλάχιστον στην αρχή. Αν στην πορεία διαπιστώσεις ότι τα άτομα πράγματι αξίζουν, θα μπορέσεις να βασιστείς επάνω τους ή και να εκμεταλλευτείς κάποιες γνωριμίες για την επαγγελματική σου πρόοδο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, είναι πολύ πιθανή μια ρομαντική γνωριμία.
 
Δίδυμοι
 
Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε κάνει περισσότερο ενθουσιώδη, γεγονός που μπορεί να σε παροτρύνει σε λανθασμένες επιλογές τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αν μάλιστα σκέφτεσαι την πιθανότητα να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου, ίσως είναι προτιμότερο να το αναβάλεις για ένα διήμερο, αφού ό,τι και να δεις αυτές τις μέρες, θα σε ενθουσιάσει χωρίς να αξίζει πραγματικά. Απέφυγε επίσης αλλαγές στα επαγγελματικά σου, ακόμα και αν δεχτείς μια πρόταση που φαίνεται να σου ταιριάζει γάντι. Μια αναμονή λίγων ημερών μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα από εντελώς άλλη σκοπιά.
 
Καρκίνος
 
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, σου ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσεις σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Ίσως το ερχόμενο διήμερο καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν καθυστερήσει ή μπορέσεις να κάνεις κάποιο ταξίδι που για κάποιο λόγο συνέχεια ανέβαλες. Παρόλο που οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αν χρειαστεί να κάνεις κάποια συμφωνία, ενώ αν πρόκειται να υπογράψεις κάτι, καλό θα είναι να το διαβάσεις πολύ καλά ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν κρύβει παγίδες. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, μπορεί να σε ενθουσιάσουν, καλό είναι όμως να περιμένεις λίγες μέρες ώστε να σχηματίσεις μια πιο καθαρή εικόνα.
 
Λέων
 
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο διήμερο. Οι τυχόν απώλειες ωστόσο που προμηνύει αυτή η όψη, μάλλον θα προκύψουν από δική σου κακή διαχείριση ή επιπολαιότητα, παρά από πραγματικές υποχρεώσεις. Καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τον ενθουσιασμό και την γενναιοδωρία σου και να προσπαθήσεις να είσαι πιο φειδωλός στα έξοδά σου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομεά της καριέρας σου, φρόντισε να είσαι συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά σου και απέφυγε παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να σου κοστίσουν. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να νιώσεις έντονη ανασφάλεια, που ωστόσο οφείλεται μόνο στην φαντασία σου.
 
Παρθένος
 
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου και θέτει σε κίνδυνο τις προσωπικές σου σχέσεις. Το ερχόμενο διήμερο, είναι πολύ σημαντικό να βάζεις μπροστά τη λογική σου σε όλες τις συναναστροφές σου, καθώς θα υπάρξουν πολλά άτομα που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο, χτυπώντας τις ευαίσθητες χορδές σου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί, ειδικά αν έχεις αμφιβολίες σε ότι ακούς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, πρόσεχε τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε απογοητεύσουν με το πέρασμα του χρόνου.
 
Ζυγός
 
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνη για τα επαγγελματικά σου το ερχόμενο διήμερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρουσιαστούν λάθη που ακόμα και αν δεν οφείλονται σε σένα, θα τα χρεωθείς εσύ. Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις μέρες, θα πρέπει να ελέγχεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συναδέλφους σου που είτε από απροσεξία είτε και από πρόθεση μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη κατάσταση. Η όψη αυτή συνιστά επίσης να προσέχεις την υγεία σου, να αποφύγεις καταχρήσεις και να προσέχεις την ποιότητα των τροφών σου που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό σου. Αν έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις το ερχόμενο διήμερο, θα είναι το ιδανικό.
 
Σκορπιός
 
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν σε επηρεάζει αρνητικά αλλά σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο το ερχόμενο διήμερο. Οι κοινωνικές συναναστροφές και οι διασκεδάσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα καθημερινά σου προβλήματα και να ξεκουραστείς από τη ρουτίνα σου. Επιπλέον, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, δεν αποκλείεται να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία της οποίας ωστόσο την πραγματική αξία θα καταλάβεις περισσότερο μετά από τον πρώτο ενθουσιασμό. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις την υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών -ή και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών- που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
 
Τοξότης
 
Αγαπητέ Τοξότη, στις 17 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Οι τομείς του ωροσκοπίου σου που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι αυτός του σπιτιού και της οικογένειας και αυτός της καριέρας. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε αλλαγή σ’ αυτούς τους τομείς, καθώς δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν φυσικά ανήκεις στους άνεργους Τοξότες που ψάχνουν μια νέα εργασία, δεν είναι απαραίτητο να απορρίψεις αμέσως μια πρόταση που μπορεί να προκύψει, καλό είναι όμως να προσπαθήσεις να πάρεις πληροφορίες για το ποιόν των ατόμων που στην προτείνουν, ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται για παγίδα. Απέφυγε επίσης αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον, οι οποίες στην πορεία δεν θα σε ικανοποιήσουν.
 
Αιγόκερως
 
Αγαπητέ Αιγόκερε, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά και δεν αποκλείεται να σου ανοίξει ακόμα και τον δρόμο για την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου σου. Αν μάλιστα οι επιθυμίες σου σχετίζονται με το εξωτερικό, το διήμερο που ακολουθεί, ίσως έχεις κάποιες θετικές ειδήσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Το γεγονός επιπλέον ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό ή να επεκτείνεις με κάποιο τρόπο τις δραστηριότητές σου, με στόχο να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη μακροπρόθεσμα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας.
 
Υδροχόος
 
Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο διήμερο. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται εδώ και καιρό στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, τις περισσότερες φορές σε ωθεί σε μια κακή διαχείριση που κάποια στιγμή θα σε αποπροσανατολίσει. Μια τέτοια στιγμή είναι και αυτή η περίοδος που φαίνεται ότι χάνεις την αίσθηση του μέτρου και κάνεις αλόγιστες σπατάλες. Αν καταφέρεις ωστόσο να συγκρατηθείς, ίσως οι απώλειες να μειωθούν σημαντικά. Φρόντισε να διατηρείς καλή την ψυχολογία σου και αρκέσου σε λιγότερα πράγματα που δεν απειλούν την διατάραξη της οικονομικής σου ισορροπίας.
 
Ιχθύς
 
Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας διαμορφώνει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 17 Οκτωβρίου, γεγονός που “θολώνει” αρκετά την κρίση σου το ερχόμενο διήμερο. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τις συναναστροφές σου και να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Απέφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές από τις οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα βγεις χαμένος. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, είναι πιθανό να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, αυτό όμως οφείλεται στην τάση που υπάρχει αυτές τις μέρες να αντιλαμβάνεσαι τα γεγονότα κάπως διαφορετικά. Αντίθετα, στις νέες γνωριμίες θα πρέπει πραγματικά να είσαι επιφυλακτικός και δύσπιστος.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2015 12:00:00