blank
 
blank

Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου ως 7 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου ως 7 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Μαΐου 2023. Το διάστημα αυτό, όλοι θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και εύκολα θα επικοινωνούμε με τους άλλους,για να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν πιο συχνές, γεγονός που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν «ψυχραθεί», ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο απολαμβάνει την καλή παρέα. Άρα, μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα θελήσουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα, θα επιδιώξουμε να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους, θα επιδιώξουμε να εκφράσουμε συναισθήματα και ανάγκες στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Παράλληλα, ενδιαφερόμαστε να έρθουμε κοντά με τα πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνουμε τις συζητήσεις και τις στιγμές μαζί τους. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας, το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία ευνοούνται σημαντικά, καθώς φαίνεται ότι με τη γρήγορη αντίληψη που μας χαρακτηρίζει και τα επιχειρήματα μας μπορούμε να πείσουμε και να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες. Οι συνεργασίες αυτές μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές και σε οικονομικό επίπεδο δίνοντας μας πολλά και πιο συγκεκριμένα την ευχαρίστηση να μπορούμε να κερδίσουμε τα αναμενόμενα από ένα αντικείμενο που μας ευχαριστεί.

Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς επίσης και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη ξεκινά την διέλευσή της στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 11 Απριλίου και την ολοκληρώνει στις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, αφού η αυξημένη κοινωνικότητά σου θα σε κάνει πιο δημοφιλή και αγαπητό και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τόσο την επαγγελματική σου ζωή όσο και την προσωπική. Έτσι, μέσα από κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα προκύψουν, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου ή να ξεκινήσεις μια επικερδή συνεργασία. Η εύνοια αυτή δεν θα περιοριστεί φυσικά στα επαγγελματικά σου, αλλά θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή αφού με το χιούμορ σου και την ευστροφία σου θα γίνεις το αντικείμενο του πόθου πολλών θαυμαστών. Ωστόσο, η δυαδικότητα του ζωδίου, ίσως σε ωθήσει στην δημιουργία παράλληλων σχέσεων, τουλάχιστον μέχρι να βρεις το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 11 Απριλίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαΐου. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα οικονομικά σου που πρόκειται να αυξηθούν σημαντικά και να σου δημιουργήσουν μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Οι προοπτικές για να βγάλεις χρήματα -και μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία- θα είναι τόσες πολλές, που ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου και να αποκτήσεις πράγματα που μέχρι τώρα έχεις στερηθεί. Αν είσαι άνεργος μια δουλειά που θα σε ικανοποιεί απόλυτα θα βρεθεί αυτό το διάστημα, ενώ και η αισθηματική σου ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά, καθώς θα αναπτύξεις μια πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, σε μια νέα γνωριμία, θα βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο δικό σου ζώδιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού ο ευεργέτης πλανήτης θα σε αγγίξει με το μαγικό ραβδί του και θα εκτοξεύσει την γοητεία σου αλλά και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, στα ύψη. Η αισθηματική σου ζωή είναι ο τομέας που θα σου δώσει την μεγαλύτερη χαρά, αφού είτε θα βελτιωθεί η σχέση σου με τον σύντροφό σου, είτε θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα φέρει μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Τέλος, η περίοδος αυτή είναι πολύ γόνιμη για την απόκτηση ενός παιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων που θα διαρκέσει από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 7 Μαΐου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αυτό το διάστημα, μπορεί να είσαι περισσότερο «αποτραβηγμένος» κοινωνικά, αφού θα χρειαστεί να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τα σχέδιά σου και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου βήματα. Κάποια γεγονότα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως χρειάζονται αναθεώρηση, καθώς επίσης και κάποιες φιλικές σχέσεις που πλέον δεν σε ικανοποιούν όσο στο παρελθόν. Φυσικά μέσα στις πιθανότητες που θα σου φέρει αυτή η διέλευση, είναι και η δημιουργία μιας νέας σχέσης που θα προτιμήσεις να κρατήσεις κρυφή, ή η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, που για κάποιο λόγο δεν πρέπει να μαθευτεί.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Ταύρο

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη πρόκειται να επισκεφτεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 7 Μαΐου και να σου προσφέρει μια περίοδο γεμάτη απολαύσεις και έντονη κοινωνικότητα. Έτσι, το διάστημα αυτό, τα φιλικά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, θα σου ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές και μπορεί να σε προωθήσει σε μια αρκετά υψηλή θέση που θα σου προσδώσει κύρος και λάμψη. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις ερωτική σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου και να εξασφαλίσεις την αρμονία που θα σου επιτρέψει να είσαι πιο παραγωγικός, με αποτέλεσμα να λάβεις και τα ανάλογα εύσημα. Τα οικονομικά σου πρόκειται να βελτιωθούν αισθητά και ίσως μπεις στη λίστα με τους υποψήφιους για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σε ωφελήσει πολύ. Τέλος, ένας έρωτας είναι πιθανό να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου, η Αφροδίτη, περνάει στις 11 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα επιφέρει βελτίωση στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η αλλαγή θα αρχίσει να πραγματοποιείται από μέσα σου, όπου η ψυχολογία σου και η καλή σου διάθεση θα σε παροτρύνουν να κάνεις και εξωτερικές αλλαγές τόσο στην εμφάνισή σου όσο και στη συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να γίνεις περιζήτητος στις παρέες σου και όχι μόνο. Η βελτίωση των επαγγελματικών σου αλλά και των οικονομικών σου είναι εξασφαλισμένη, αφού η αύξηση της πελατείας σου θα είναι σημαντική. Θετικό ρόλο θα παίξει και το εξωτερικό, που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και θα σου προσφέρει νέες ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Μαΐου. Στο πέρασμά της, θα υπάρξει σημαντική μεταμόρφωση στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου ή να τολμήσεις κάποιες επενδύσεις που εγγυώνται σίγουρα κέρδη. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου υπάρχει η πιθανότητα να αναζωπυρωθεί ένας παλιός έρωτας, ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα κυριαρχεί το στοιχείο του πάθους, χωρίς να λείπει και η ουσιαστική επικοινωνία. Τέλος, μια σημαντική εύνοια που σου προσφέρει αυτή η θέση της Αφροδίτης, είναι ότι σε βοηθάει να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει και να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, καθώς επίσης και να ανανεωθείς τόσο ψυχικά όσο και στην εμφάνιση.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η διέλευση της Αφροδίτης από το πολικό ζώδιο των Διδύμων, ξεκινά στις 11 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο, και η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα με τους γύρω σου, θα σε παροτρύνει να υιοθετήσεις μια καλύτερη συμπεριφορά, να προσπαθήσεις για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία και να βρεις λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Ίσως μάλιστα νιώθεις έτοιμος ακόμα και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να επέλθει η ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις ότι έχεις μεγάλη «ζήτηση» και ίσως βρεθείς σε δίλημμα για το κατά πόσον πρέπει να μπεις σε περιπέτειες, αφού αρκετά άτομα θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν μελλοντικοί σου σύντροφοι. Ίσως η καλή επικοινωνία και η φιλική διάθεση αποτελέσουν τα σημαντικότερα κριτήρια της τελικής σου επιλογής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινά στις 11 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα σημειωθεί αισθητή βελτίωση στο περιβάλλον της εργασίας σου, όπου το κλίμα θα γίνει πιο αρμονικό όπως και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Πέρα όμως από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ίσως εκδηλωθεί και ένας έρωτας που θα σε βάλει σε σκέψεις. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, η δημιουργία μιας σχέσης μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου, κοντράρεται με τα πιστεύω σου, γεγονός που σου δημιουργεί αναστολές. Επιπλέον, το γεγονός ότι μια τέτοιου είδους σχέση θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφή αποτελεί έναν ακόμα ανασταλτικό παράγοντα. Επειδή όμως μερικές φορές τα συναισθήματα αποδεικνύονται πιο ισχυρά από τη λογική, την τελική απόφαση θα την πάρει η καρδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Μαΐου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για σένα, που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, θα μπορέσεις να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου αλλά και να αναζωπυρώσεις το πάθος σας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει πληθώρα ευκαιριών για την δημιουργία μιας σχέσης που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σου. Το ίδιο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις καινούργιες εμπειρίες ή ακόμα και να κάνεις ένα επαγγελματικό «άνοιγμα» στο εξωτερικό. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή καλλιτέχνης, θα σημειώσεις μεγάλη επιτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και την οικογένειά σου και να κάνεις κάποιες ευχάριστες οικιακές δραστηριότητες που θα ομορφύνουν τον χώρο σου. Είναι πολύ πιθανό να προβείς σε ριζικές αλλαγές, να κάνεις μια ανακαίνιση που θα κάνει το σπίτι σου πιο λειτουργικό ή να μετακομίσεις σε μια περιοχή που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Αν σκέφτεσαι να προβείς σε μια αγοραπωλησία, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, αφού θα καταφέρεις να πετύχεις την πιο συμφέρουσα προσφορά. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, αφού είτε έχεις μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, θα έχεις την αποδοχή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2023 13:00:00