blank
 
blank

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο: Η αγάπη θέλει… τρόπο!

 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο: Η αγάπη θέλει… τρόπο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Στις 13 Νοεμβρίου, η όψη εξαγώνου μεταξύ του Κρόνου από τον Τοξότη και της Αφροδίτης από το ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Ζυγό, φροντίζει για μία γεφύρωση των διαφορών, σύνεση, ωριμότητα και λογική, όσον αφορά τις σχέσεις και το τρόπο που τις καλλιεργούμε.
 
Η Αφροδίτη εξευμενίζει και εξευγενίζει τον Κρόνο, γλυκαίνοντας τη σκληρότητά του. Ως αποτέλεσμα, έχουμε σχέσεις, όχι μόνο ερωτικές αλλά και προσωπικές γενικότερα, που μέσα από τη σωστή μέθοδο, την επιμονή, την συγκρότηση και την υπομονή, χτίζονται και εξελίσσονται ομαλά. Τη περίοδο αυτή και μέχρι τις 22 του μήνα περίπου, δίνουμε χώρο και χρόνο στην αγάπη, ξέροντας να εκτιμήσουμε τη ποιότητά και την αξία της.
 
Τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο συντελεί στο να παρθούν σωστές αποφάσεις και συνετές συμφωνίες. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό προσεγγίζει με εξυπνάδα και διαλλακτικότητα, κοιτώντας το συμφέρον της. Ο Κρόνος, από την άλλη, βαδίζει πρακτικά, αποφεύγοντας υπερβολές και λόγια του αέρα, επιμένοντας σε μία σοβαρότητα, όταν έχουμε να κάνουμε με συνεργάτες ή πελάτες.

Σχέσεις με ρόλους

Στον έρωτα και την επιλογή ατόμων δεν βιαζόμαστε, αντίθετα απολαμβάνουμε να προχωράμε αργά, να διαθέτουμε χρόνο, να αποφεύγουμε τη πίεση, πάντα όμως κρατώντας σε έλεγχο την έκφραση των αισθημάτων μας.
 
Ο τρόπος που επικοινωνούμε μεταξύ μας είναι πιο πνευματικός, με λιγότερα λόγια και περισσότερη ουσία. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό αρέσκεται να λαμβάνει έμπρακτα το πάθος και τον έρωτα, χωρίς να αναλώνεται σε φιλοφρονήσεις και κολακείες μόνο. Η όψη με τον Κρόνο διευκολύνει τη κατάσταση αυτή, ο οποίος λειτουργεί προστατευτικά απέναντι στην Αφροδίτη.
 
Με το τρόπο αυτό, έχουμε τη σύναψη σχέσεων, όπου ο ένας εμπλεκόμενος έχει ρόλο καθοδηγητή, μέντορα ή προστάτη, ενώ ο άλλος είναι ο προστατευόμενος. Δημιουργούνται σχέσεις που θυμίζουν δάσκαλο και μαθητή δηλαδή. Επίσης, ευνοούνται οι έρωτες με διαφορά ηλικίας, η σύναψη σχέσεων με γνώμονα τη λογική ή συχνά το συμφέρον, όπως επίσης και κάποιου είδους εξαρτημένες σχέσεις.
 
Η όψη της Αφροδίτης με το Κρόνο προωθεί έρωτες με άτομα που χαίρουν εκτίμησης, μόρφωσης, ανώτερης θέσης, υψηλής ιεραρχίας. Εκτιμά όμως και ποιότητες, όπως η σταθερότητα, ο συμβιβασμός για ένα σοβαρό λόγο, η παράδοση και η ακεραιότητα των αισθημάτων. Ωστόσο, ας προσέξουμε να μην μένουμε αμετακίνητοι σε κάποιους τύπους, γιατί θα χάσουμε την ουσία.
 
Γεγονός είναι πως η όψη αυτή αυξάνει την ανάγκη μας για συντροφικότητα. Η επιθυμία να αγαπηθούμε και να εκτιμηθούμε είναι έντονη, αλλά από κάποιον που μας δίνει και την ανάλογη σιγουριά, ώστε να ξεδιπλώσουμε τις σκέψεις και τα αισθήματά μας. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν τις μέρες αυτές, αν και ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αφεθούμε σε επιφανειακές σχέσεις, των οποίων η ημερομηνία λήξης, είναι εκ των προτέρων φανερή.
 
Γνωρίζοντας πολύ καλά πού βαδίζουμε και τι θέλουμε, είμαστε προσεκτικοί, τόσο με οτιδήποτε καινούργιο εμφανίζεται στη ζωή μας, όσο και με τις υπάρχουσες σχέσεις και τη διαδρομή τους. Το σίγουρο είναι πως στο τέλος, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, θα έχουμε σίγουρα ωφεληθεί!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-11-2015 14:04:00