blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Σταθερότητα στις σχέσεις και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Σταθερότητα στις σχέσεις και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:03, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που ευνοεί την σταθερότητα των σχέσεων, ενώ επηρεάζει θετικά και τις οικονομικές υποθέσεις. Ο Κρόνος πρόκειται να ανταμείψει τις προσπάθειες που έχουν γίνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί, θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές και πολλές από αυτές θα πάρουν το δρόμο της επισημοποίησης. Ακόμα και οι νέες γνωριμίες ή νέες προτάσεις που θα προκύψουν το ερχόμενο διήμερο, θα είναι επιτυχημένες και θα έχουν εξ αρχής σταθερές βάσεις. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη είναι σχετικά αδύναμη και θα μας επηρεάζει μόνο για +/- 2 ημέρες, μπορεί να αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο για ένα καλύτερο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις σου επιφυλάσσει το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου, φίλε Κριέ. Έτσι το ερχόμενο διήμερο θα καταφέρεις να εντοπίσεις κάποιες λεπτομέρειες, που θα βελτιώσουν την απόδοσή σου, γεγονός που σταδιακά θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς αν διατηρείς μια σχέση που σε ικανοποιεί, θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε μια πιο μόνιμη δέσμευση. Αν πάλι φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα μπορείς να ολοκληρώσεις αυτή τη σχέση και να ανοίξεις ένα σημαντικό ερωτικό κεφάλαιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 21 Σεπτεμβρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και υπόσχεται μια νέα σταθερότητα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Τα επαγγελματικά σου πρόκειται να αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον το ερχόμενο διήμερο, καθώς είτε θα καταφέρεις να αποσπάσεις θετικές κριτικές για την εργασία σου, είτε θα βρεις μια ευχάριστη δραστηριότητα, η οποία θα σου αποφέρει κέρδος. Παράλληλα, στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια, ενώ αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, με σοβαρές προοπτικές. Εύνοια αναμένεται επίσης και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου και σου εξασφαλίζει μια νέα αρμονία, τόσο στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στην εργασία σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον καλλωπισμό του χώρου σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια ερωτική φωλιά για σένα και τον σύντροφό σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σου, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, καθώς οι βάσεις που θα βάλεις τώρα, θα σου αποφέρουν μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή αναμένεται να έχει για σένα, φίλε Καρκίνε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου. Το επόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απολαύσεις συναναστροφές με αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους ή συγγενείς. Οι διασκεδάσεις δεν θα λείψουν και είτε αποφασίσεις να δεχτείς κόσμο στο σπίτι σου, είτε βγεις έξω, θα περάσεις το ίδιο ευχάριστα, ενώ σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται και μια αξιόλογη γνωριμία. Τέλος, αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, θα είναι απόλυτα σωστές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 21 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και υπόσχεται επιτυχία σε όλα τα ζητήματα, που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για συζητήσεις που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη, καθώς επίσης και για πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Μια νέα πηγή εσόδων είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, ίσως και μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 21 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια αδύναμη όψη, που όμως θα επηρεάσει καθοριστικά την διάθεσή σου και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να κατοχυρώσεις ό,τι έχεις κατακτήσει στα επαγγελματικά σου. Η αυξημένη γοητεία σου, σε συνδυασμό με την ευστροφία σου, θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις ακόμα και μια αύξηση στις αποδοχές σου, η οποία θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή, καθώς σε βοηθάει να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει μια θετική γωνία με τον Κρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου και φέρνει μια νότα αισιοδοξίας στη ζωή σου, καθώς σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε θέματα, που σε προβληματίζουν. Ένα από αυτά είναι η πορεία των οικονομικών σου, η οποία μετά από κάποιες δυσκολίες, πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά. Έτσι, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, αλλά και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Το ερχόμενο διήμερο επίσης είναι πιθανό να θελήσεις να αποσυρθείς από την ενεργό δράση, προκειμένου να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει στις 21 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με την Αφροδίτη και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, αλλά και να αποκομίσεις κάποια οφέλη μέσα από τις συναναστροφές σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία όχι μόνο στους φίλους σου, αλλά και σε τυχόν νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και οι οποίες μπορεί να σου ανοίξουν το δρόμο για μεγάλα επιτεύγματα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως αποκαλυφθούν τα ερωτικά συναισθήματα ενός φιλικού σου προσώπου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 21 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που σηματοδοτεί ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην καριέρα σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αναδειχθείς μέσα από τη δουλειά σου και να εξασφαλίσεις τις καλύτερες προοπτικές για την άνοδό σου. Σε περίπτωση που ψάχνεις μια καινούργια δουλειά, καλό θα είναι να απευθυνθείς στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς υπάρχει πιθανότητα για μια αξιόλογη πρόταση με μόνιμο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή σε βοηθάει να βάλεις τα θεμέλια για την δημιουργία μιας σταθερής οικονομικής βάσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 21 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο μπορείς να εντείνεις τις προσπάθειές σου για την επίτευξη των στόχων σου, καθώς θα βρεις άτομα πρόθυμα να σε υποστηρίξουν. Επιτυχία αναμένεται σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ενώ μέσα από επαφές με άτομα του εξωτερικού, μπορείς να δημιουργήσεις νέες προοπτικές ή και μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, ο κυβερνήτης σου Κρόνος μπορεί να σε παροτρύνει να την επισημοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 21 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές και να δεις το μέλλον σου με περισσότερη αισιοδοξία. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει στον επαγγελματικό τομέα, θα αρχίσουν τώρα να αποδίδουν και θα πυροδοτήσουν την αρχή μιας νέας ανοδικής πορείας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου η στήριξη του συντρόφου σου θα αποδειχθεί πολύτιμη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου ή και σε άλλα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να δεθείς ακόμα περισσότερο μαζί τους. Η θετική πορεία μιας σχέσης μπορεί να οδηγήσει στο δρόμο της επισημοποίησης, ενώ και οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχουν θετικές προοπτικές. Τέλος, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή επαφές με αλλοδαπά άτομα, μπορούν να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2014 12:45:00