blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό: Η χαρά είναι μέσα σου και μπορεί να διαμορφώσει την πραγματικότητά σου! Ανακάλυψέ την!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό: Η χαρά είναι μέσα σου και μπορεί να διαμορφώσει την πραγματικότητά σου! Ανακάλυψέ την!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015, με την Σελήνη στον Λέοντα

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου μας δίνει τη δυνατότητα ενός διαλείμματος και μιας ανασυγκρότησης εφ’ όλης της ύλης, προκειμένου να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα τον καινούργιο μήνα που έρχεται! Ωστόσο, η σημερινή ημέρα έχει ένα πολύ θετικό χρώμα, που μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Υπεύθυνη γι’ αυτό αρχικά είναι η Σελήνη, η οποία κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σκορπίζοντας τις ευεργετικές της ιδιότητες προς κάθε κατεύθυνση, και πάνω απ’ όλα στη διάθεσή μας, που γίνεται πιο φωτεινή, πιο λαμπερή και πιο αισιόδοξη!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Όμως το σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, δημιουργώντας απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά, αλλά πολύ περισσότερο τα αισθηματικά μας ζητήματα! Η κοινωνική ζωή διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα, που επιτρέπει την ανταλλαγή, τις παρέες, τις εξόδους και γενικότερα την πιο ελεύθερη κι ευχάριστη επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να συναντήσουμε και κάποια πρόσωπα άγνωστα, που όμως έχουμε πολλά να πούμε και να μοιραστούμε μαζί τους! Κι αυτές οι φαινομενικά τυχαίες συναντήσεις, ανοίγουν την πόρτα στο άγνωστο και φέρνουν στη ζωή μας πρόσωπα, με τα οποία μπορεί να νιώσουμε έντονα, δυνατά, συναρπαστικά!
 
Και βεβαίως, ο έρωτας ανθίζει την σημερινή ημέρα, αφού και η δική σου διάθεση έλκει τα πρόσωπα αυτά, με τα οποία μπορείς να ζήσεις κάτι ξεχωριστό… Γιατί η όψη αυτή μπορεί να μην υπόσχεται διάρκεια, υπόσχεται όμως πολύ δυνατές συγκινήσεις! Βγες, διασκέδασε, πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και δώσε στο συναίσθημά σου αυτό που του χρειάζεται! Έτσι κι αλλιώς, όλη σχεδόν η εβδομάδα εμπλουτίζει με όμορφες στιγμές τη ζωή σου, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η μέρα σας χαρίζει ιδιαίτερα θετική διάθεση, αλλά και ευκαιρίες, που μπορεί να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε! Ανοίξτε την πόρτα στη ζωή και μην αφήνετε καμία αρνητική σκέψη να εμποδίσει τις εξελίξεις! Τι απροσδόκητο έρχεται στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Μάιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2015 20:00:00