blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Μια όψη που φέρνει χαμόγελα μέχρι τις 20 Αυγούστου! Πως μας επηρεάζει!

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Μια όψη που φέρνει χαμόγελα μέχρι τις 20 Αυγούστου! Πως μας επηρεάζει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Στις 18 Αυγούστου και ώρα 8:21, αποκορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που θα μας επηρεάζει για το επόμενο τριήμερο. Πρόκειται για μια εξαιρετική όψη, αφού οι δυο ευεργέτες πλανήτες συναντιούνται στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα για να κάνουν τη ζωή όλων μας πιο ευχάριστη και να βοηθήσουν να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν ουσιαστικές σχέσεις. Τα οικονομικά που υπάγονται στη δικαιοδοσία και των δυο πλανητών, μπορεί να έχουν μια καλύτερη εξέλιξη τις επόμενες μέρες, ενώ η αυξημένη δημιουργικότητα θα συμβάλλει στην εξεύρεση τρόπων για μια καλύτερη ζωή. Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, τον αθλητισμό και την παιδεία θα μας απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις σ’ αυτούς τους τομείς. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί ακόμα και να αναδείξει ηγετικές φυσιογνωμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Αφροδίτης-Δία

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 18 Αυγούστου. Η όψη αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα και θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο τριήμερο να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τον έρωτα και τη χαρά, παράλληλα να γίνεις πιο δημιουργικός, αλλά και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Η ενασχόληση με τα παιδιά σου ή και μια επιτυχία κάποιου παιδιού σου, θα σε κάνει επίσης πολύ χαρούμενο. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, ενώ αν έχεις ήδη μια σοβαρή σχέση, τώρα θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, καθώς θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σύνοδος της δικής σου Αφροδίτης με τον Δία διαμορφώνεται στις 18 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, που σχετίζονται με το σπίτι ή και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν νιώθεις την επιθυμία να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, να ξεκινήσεις μια συμβίωση ή ακόμα και μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο σου, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές. Το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνά και τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια σημαντική αγοραπωλησία, που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Τέλος, η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 18 Αυγούστου διαμορφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το συγγενικό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα υπάρξει μια έντονη δραστηριότητα σε αυτά τα θέματα, ενώ δεν αποκλείεται αν μέχρι τώρα οι συνθήκες δεν σου επέτρεψαν να πάρεις την άδειά σου, να ξεκινήσεις τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα δείξει από την αρχή ότι έχει πολύ σοβαρές προοπτικές. Επιπλέον, οι δυο ευεργέτες πλανήτες, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ετήσια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ήλιο, πραγματοποιείται στις 18 Αυγούστου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις το επόμενο τριήμερο, σε συνδυασμό με την εύνοια της τύχης, θα έχουν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η πελατεία σου ή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου. Εύνοια μπορεί να προέλθει και από το εξωτερικό, ενώ αν σκέφτεσαι να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά σε μια άλλη χώρα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Τα ταξίδια που θα γίνουν αυτή την περίοδο, έστω και ψυχαγωγικούς λόγους, καθώς και η αισθηματική σου ζωή, ευνοούνται επίσης ιδιαίτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Δίας που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, πρόκειται να συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 18 Αυγούστου, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη εύνοια σε τομείς που σε απασχολούν το επόμενο τριήμερο. Έτσι, ίσως κάποια τυχαία γεγονότα σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ενώ παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις κρυφά ταλέντα σου, που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να προχωρήσεις σε κάποιες αγοραπωλησίες, αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα θετικό, καθώς θα πετύχεις την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου φαίνεσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, διαμορφώνεται στις 18 Αυγούστου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα νιώθεις μια ψυχική ευφορία που όχι μόνο θα σε γαληνέψει αλλά και θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου, να διαχωρίσεις τις προτεραιότητές σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η οικογένεια και οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σου θα μπουν στο μικροσκόπιο και πλέον θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, που φαίνονται μπερδεμένες και σου προκαλούν σύγχυση και ανασφάλεια. Αν έχεις κλείσει τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, η όψη αυτή θα σου φέρει γνωριμίες, που θα αναπτυχθούν σε ένα υγιές περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία στις 18 Αυγούστου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στους στόχους και τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, καθώς επίσης και στο φιλικό σου περιβάλλον. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για συναντήσεις και επαφές με άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία σου ή να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Τα οικονομικά σου και ειδικά τυχόν υποχρεώσεις που χρειάζονται διευθέτηση, θα έχουν επίσης μια καλή εξέλιξη, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, που επιθυμείς εδώ και καιρό. Αν είσαι υπάλληλος, το διάστημα αυτό μπορείς να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή μια αύξηση στις αποδοχές σου, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στις 18 Αυγούστου, σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, είναι κατάλληλο για να κάνεις επαγγελματικές επαφές που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια λαμπρή πορεία ή ακόμα και να δημιουργήσεις μια δική σου δουλειά, αν βέβαια έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος. Ο Δίας που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σου, σ’ αυτή την περίπτωση όμως, καλό θα είναι να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην αρχίσεις σπατάλες που θα σε ζημιώσουν. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται και στη προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς τώρα να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας, σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 18 Αυγούστου και μάλιστα στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που σε κατατάσσει στους πλέον τυχερούς αυτής της περιόδου. Το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάθε επιθυμία σου σε πολλούς τομείς της ζωής σου και να βάλεις γερές βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, να σπουδάσεις ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο, οι προοπτικές είναι άριστες αφού η τύχη θα λειτουργήσει ερήμην σου για το καλό σου. Εύνοια αναμένεται ωστόσο και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να προγραμματίσεις το γάμο που ονειρεύεσαι και να δημιουργήσεις την οικογένειά σου. Μια σοβαρή γνωριμία θα κάνουν και οι ελεύθεροι Τοξότες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, που διαμορφώνεται στις 18 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία. Το ερχόμενο τριήμερο προσφέρεται για να απεγκλωβιστείς από χρέη ή, αν δεν έχεις τέτοια προβλήματα, να κάνεις επενδύσεις που μπορούν να σε εξασφαλίσουν για μια ζωή. Στον αισθηματικό τομέα, η ζωή σου θα γίνει περισσότερο φλογερή και είναι πολύ πιθανή η επανασύνδεση με ένα άτομο, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος, η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί αρχικά να σε προσελκύει μόνο σεξουαλικά, είναι πολύ πιθανό να πάρει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Αυγούστου διαμορφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο πολικό ζώδιο του Λέοντα και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια όψη που θα επηρεάσει περισσότερο τις σχέσεις σου και θα σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Έτσι, το επόμενο τριήμερο ίσως αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα και να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή ή και να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία, που θα σου αποφέρει σημαντικά εισοδήματα στο μέλλον. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Δίας παραδοσιακά κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, αποτελεί ένα θετικό παράγοντα για την βελτίωση των αποδοχών σου. Η όψη αυτή επίσης υπόσχεται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 18 Αυγούστου και σου ανοίγει νέες προοπτικές στον τομέα της καριέρας σου. Το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για να κάνεις επαφές και συζητήσεις ή και να κλείσεις μια συμφωνία, που θα εκτοξεύσει τη δημοτικότητά σου. Γενικότερα, το κλίμα στον τομέα της εργασίας σου, καθώς και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, θα βελτιωθούν σημαντικά. Η αύξηση των αποδοχών σου θα σου επιτρέψει να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ οικονομική βοήθεια μπορεί να προέλθει και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν ψάχνεις μια καινούργια δουλειά, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα. Τέλος, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου θα έχει θεαματικά αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2014 12:02:00