blank
 
blank

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και τρίγωνο με Δία στις 4 Μαρτίου 2015. Νέες περιπέτειες και πρωτόγνωρες εμπειρίες!

 
Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και τρίγωνο με Δία στις 4 Μαρτίου 2015. Νέες περιπέτειες και πρωτόγνωρες εμπειρίες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Ερωτικό ξεφάντωμα ή παραστράτημα;

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Πολλά και όμορφα πράγματα διαδραματίζονται στον ουρανό του Μαρτίου. Ένα από αυτά είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Στις 4 Μαρτίου, η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε όψη συνόδου στον Κριό. Η ανάγκη για πειραματισμό, οι νέες περιπέτειες, οι πρωτόγνωρες εμπειρίες και ιστορίες, είναι τα κύρια γνωρίσματα ή τα δώρα ίσως, που φέρνει η όψη των δύο πλανητών.
 
Τα κίνητρα που μας παρακινούν σε εκκεντρικές, σύντομες και ενθουσιώδεις περιπέτειες, είναι ο κορεσμός εξαιτίας των μακροχρόνιων σχέσεων, των δεσμευτικών και σταθερών σχέσεων, που στο μυαλό μας παίρνουν διαστάσεις περιοριστικές, συμβατικές και χωρίς χαρά. Οπότε, επιδιδόμαστε σε καταστάσεις, που θεωρούμε πως μας βάζουν σε ένα κόσμο ονείρου, μαγικό, με νέα πράγματα να μας εντυπωσιάσουν και χωρίς τους μικροαστικούς κανόνες, που καθορίζουν τη ζωή μας.
 
Για ένα διάστημα θα βρεθούμε σε μία κατάσταση, όπου θα επιζητάμε διακαώς να ξεφύγουμε από τα συνήθη, τα γνωστά και τα παλιά, για να ανοιχτούμε ερωτικά και κοινωνικά. Συχνά, το ένα δεν ξεχωρίζει από το άλλο και έτσι πολλοί θα βρεθούν να φέρουν τη διπλή ιδιότητα του φίλου και του εραστή με το ίδιο άτομο.
 
Ερωτικά λοιπόν, δεν βολευόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε και δεν σταθεροποιούμαστε το διάστημα αυτό. Αφήνουμε ανοιχτά ενδεχόμενα, προοπτικές, προτάσεις, υπονοούμενα. Γιατί με αυτά τα στοιχεία εμπλουτισμένος ο έρωτας, παίρνει δύναμη. Δύναμη μέσα από την έλλειψη σιγουριάς και των συνηθειών. Κακό timing για κουβέντες με το σύντροφο γύρω από δέσμευση, καθώς και για θέματα που θεωρούνται μπανάλ και δεν έχουν κανένα ίχνος… ανατριχίλας ή δεν συναρπάζουν.
 
Διανύουμε μία περίοδο, κατά την οποία δεν συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις που μας πνίγουν, είτε είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές. H ευλογία και η επιτυχία σε πολλούς τομείς θα έρθει από την ικανότητα, η οποία μας χαρίζεται λόγω της όψης, να καταφύγουμε σε λύσεις, να εξελιχθούμε και να μετακινηθούμε, αναζητώντας διεξόδους στα προβλήματα μας. Λαμπρές ιδέες, έξυπνες αναλαμπές, αλλά και τυχερές συγκυρίες, είναι τα καλά νέα του δεκαημέρου.

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία: η ζωή είναι ωραία!

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη οδεύει… ευλογημένη τη πορεία της, αφού σχηματίζει και όψη τριγώνου με τον Δία από τον Λέοντα, ανοίγοντας δρόμους, προοπτικές, υποσχέσεις.Η περίοδος μέχρι τα μέσα Μαρτίου χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία συναισθημάτων, υπερβολές και αναζήτηση του καλύτερου, του ωραιότερου, του πιο ελκυστικού. Οι προκλήσεις θα είναι απανωτές, είτε πρόκειται για καταστάσεις ερωτικής φύσεως, είτε επαγγελματικής. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει πρόοδος, εύκολη ροή σε υποθέσεις και άφθονη περιπέτεια.
 
Οι σχέσεις λειτουργούν μέσα από ένα νέο πρίσμα, πιο αισιόδοξο, ελεύθερο, χαρούμενο και ανεξάντλητο. Όπως ανεξάντλητες είναι και οι δυνατότητες των σχέσεων, που ανακαλύπτουν νέους τρόπους έκφρασης, καλοπέρασης και καλαισθησίας. Το χρήμα θα παίξει μεγάλο ρόλο, είτε επειδή θα ρέει άφθονο, είτε επειδή θα προκαλέσει ψυχρότητα σε κάποιες σχέσης, λόγω της έλλειψής του.
 

Θα υπάρξει μία έντονη επιθυμία να απολαύσουμε τη ζωή, τον έρωτα, τη διασκέδαση. Ανοίγοντας τη πόρτα στο υποσχόμενο, βιώνουμε το συναρπαστικό. Η ανάγκη για πάθος, εναλλαγή, παρέα, διασκέδαση και κοινωνικότητα, θα καθορίσει το επόμενο διάστημα και κατ’ επέκταση, τη ζωή μας. Γιατί η ζωή πράγματι είναι ωραία! Οι όψεις της Αφροδίτης αλλάζουν την πορεία των ερωτικών μας σχέσεων και φέρνουν νέους, ξαφνικούς έρωτες. Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2015 12:21:00