blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη στην Παρθένο: Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη στην Παρθένο: Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, με την Αφροδίτη στην Παρθένο

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στην δύσκολη γι’ αυτήν ζωδιακή περιοχή της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο με πρακτικά αιτήματα, γήινο, μεθοδικό και οργανωτικό. Υποχρεώνει τον πλανήτη της αγάπης, των σχέσεων και της αρμονίας, να υποταχτεί στη δική της λογική και υπηρεσίες.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στερείται τη φλόγα που συνήθως έχει και υποχρεώνεται να ασχοληθεί με λεπτομέρειες, με πρακτικά θέματα, γεγονός που ομολογουμένως δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με τη φύση της! Άλλωστε, η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν μπορεί να εκφραστεί συναισθηματικά, ωστόσο δεν είναι το δυνατό της σημείο η συναισθηματική έκφραση. Αντ’ αυτού, πολύ συχνά γίνεται γκρινιάρα και ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στο σύντροφό της, κάτι που αφαιρεί την ένταση και τη φλόγα από τη σχέση!

 

Η Αφροδίτη εδώ θα σου δείξει την αγάπη της μέσα από αυτό που θα σου προσφέρει, που συνήθως έχει μια πρακτική μορφή, και βεβαίως πάντα θα βρίσκεται κοντά σε αυτούς που αγαπά όταν την χρειάζονται, ακόμα και με προσωπικό κόστος! Θα ζητήσει όμως ανταλλάγματα, μια και γι’ αυτήν οι σχέσεις είναι “δούναι και λαβείν”… Παρόλα αυτά, είναι μια θαυμάσια θέση για τον πλανήτη, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κάθε τομέα που θα αναλάβει, όχι μόνο θα τον εξυπηρετήσει με την καλύτερη δυνατή την πρόθεση και διάθεση, αλλά μπορεί να δώσει θαυμάσια αποτελέσματα εκεί που πολλοί άλλοι εγκαταλείπουν!

 

Οι σχέσεις στην περίοδο αυτή περνούν σε μια άλλη φάση, γίνονται πιο πρακτικές, αποφεύγουν τις συναισθηματικές εξάρσεις, προσπαθούν να δημιουργήσουν απτές προϋποθέσεις συνύπαρξης που θα εξυπηρετήσουν το μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, και είναι αυτοί οι δύο πλανήτες που καθορίζουν τη ροή των ενεργειών σε ό,τι αφορά τα ερωτικά θέματα!

 

Η λογική του “τι σου δίνω και τι παίρνω από σένα” είναι πιο εμφανής την περίοδο αυτή. Ωστόσο θα εξυπηρετήσει ή ακόμα και θα επιλύσει πρακτικά ζητήματα, διευκολύνοντας έτσι την ροή και την ανταλλαγή ακόμα και συναισθημάτων το διάστημα που ακολουθεί.

 

Και φυσικά, είναι πολύ πιθανό να διευκολυνθούν ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα, μέσα από μια καλύτερη διαχείριση και μεθόδευση. Η Αφροδίτη εδώ, είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσει τίποτε στην τύχη του, μα θα το διεκπεραιώσει μέχρι το τέλος!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από την Παρθένο

Κατά τη διέλευσή της, το πρώτο πλανητικό ραντεβού της Αφροδίτης είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Κυριακή και φέρνει έντονες συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, προβλήματα τα οποία ενδεχομένως μας απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα επανέρχονται προκειμένου να διευθετηθούν, ενδεχομένως με έναν τρόπο.

 

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17 του μηνός, είναι μια όψη που επιφέρει ένα συναισθηματικό χάος, μια και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα…

 

Στις 23 Οκτωβρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προσφέρει εξαιρετικά ανοίγματα σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές δοσοληψίες. Συχνά φέρνει έκτακτη τύχη στους εκπροσώπους των γήινων ζωδίων, ενώ δημιουργεί και εξαιρετικές ευκαιρίες στην ερωτική ζωή, με νέους έρωτες που ενεργοποιούνται μέσα από πολύ δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις!

 

Στις 25 του μηνός, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο ευκαιριών στα οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα, ενώ δίνεται μια καινούργια ώθηση και στα ερωτικά μας.

 

Στις 3 Νοεμβρίου, η σύνοδος με τον Άρη σηματοδοτεί την αρχή ενός καινούργιου ερωτικού κύκλου, ιδιαίτερα για τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, αλλά και τα υδάτινα ζώδια, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς, ανοίγοντας ένα καινούργιο παράθυρο, μέσα από το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν σημαντικά τόσο τις οικονομικές τους υποθέσεις, όσο και τα ερωτικά τους, συχνά μέσα από πολύ σημαντικές εξελίξεις, γνωριμίες και καταστάσεις, που δρομολογούνται τώρα με ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και αισιόδοξες προοπτικές!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

Κριός σήμερα

Ταύρος σήμερα

Δίδυμοι σήμερα

Καρκίνος σήμερα

Λέων σήμερα

Παρθένος σήμερα

Ζυγός σήμερα

Σκορπιός σήμερα

Τοξότης σήμερα

Αιγόκερως σήμερα

Υδροχόος σήμερα

Ιχθείς σήμερα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-10-2015 20:00:00