blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Η ένωση των εραστών!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Η ένωση των εραστών!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 27 Αυγούστου ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη, της οποίας η επιρροή θα διαρκέσει έως τα τέλη του μήνα, δίνοντας μία ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική διάσταση στις σχέσεις και μετατρέποντας τις σε πεδίο μάχης, ερωτισμού, δύναμης και επιβολής. Ακόμα και αν πρέπει να τσακωνόμαστε για πράγματα, που την επόμενη κιόλας μέρα θα αποδειχτούν ασήμαντα, οι εσωτερικές εντάσεις θα βρουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια.
 
Από ερωτικής πλευράς, η συμβολή του Άρη και της Αφροδίτης είναι καθοριστικής σημασίας για μία καλή σεξουαλική ζωή. Το τετράγωνο των δύο πλανητών, ευθύνεται για την ορμή και τη διεκδίκηση, που έρχεται σε αντίθετη με την αρμονία και την ισορροπία, ταράζοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ποιος πλανήτης θα υπερισχύσει από τους δύο, εξαρτάται από το χαρακτήρα μας, αλλά και την ποιότητα της σχέσης.
 
Ας μη ξεχνάμε πως μία τυχαία και ανύποπτη στιγμή, αρκεί να βγει στην επιφάνεια όλη η λάβα που σιγόβραζε από κάτω, ενώ όλα φαινόντουσαν αρμονικά και ήρεμα, λίγο πριν τη καταιγίδα. Οι συνέπειες δεν αφορούν μόνο στις ερωτικές μας υποθέσεις, αλλά επεκτείνονται και στη καθημερινή μας ζωή, βγάζοντας τον επιθετικό και ανυπότακτο εαυτό μας, το μαχητή, που ξαφνικά πουθενά δε βολεύεται. Έντονα συναισθήματα αγάπης –μίσους εναλλάσσονται, ενώ όλα τα παίρνουμε προσωπικά, το Εγώ μας βγαίνουν μπροστά και όλα πρέπει να γίνονται με το δικό μας τρόπο, έστω και εγωιστικά, μονόπλευρα και καταπιεστικά.
 
Το μάθημα που θα ήθελε να διδάξει μία όψη σαν αυτή, είναι να χαλιναγωγούμε τα ανεξέλεγκτα πάθη μας, το θυμό και το ταπεραμέντο μας, με τέτοιο τρόπο, ώστε στο τέλος τα πλεονεκτήματα να είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα, αφού θα έχουμε εκτιμήσει τις αρετές που έχει η διαπραγμάτευση, η υπομονή και ευγενής προσπάθεια να κερδίσουμε κάτι που επιθυμούμε.

Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις

Σε σχέσεις υγιείς, η όψη μπορεί να βγάλει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, εκρηκτική χημεία και ισορροπημένη κτητικότητα. Σε σχέσεις όπου δεν υπάρχει ακόμα η οικειότητα και χαρακτηρίζονται έντονες, η όψη αυτή θα φέρει αντιπαραθέσεις, εγωιστικές διενέξεις, αλλά και μία ηφαιστειακή σχεδόν χημεία, μαζί με ένα πάθος, το οποίο μπορεί να ξεφύγει και να γίνει ανεξέλεγκτο.
 
Το πιθανότερο σενάριο των ημερών είναι πως θα υπάρξουν έντονοι καυγάδες, παράφορα συναισθήματα και παράλογες απαιτήσεις. Ο ανταγωνισμός και οι σκηνές ζήλειας, οι λεκτικές επιθέσεις και οι κόντρες, χαρακτηρίζουν τάση των επόμενων ημερών. Το σημαντικότερο όμως είναι να μπορέσουν να άτομα που εμπλέκονται, να βρουν ο ένας στον άλλον τα χαρακτηριστικά που αναζητούν, τα κομμάτια που τους λείπουν.
 
Φυσικά, συχνά θα σκοντάψουμε στα όρια που θέτουν οι άλλοι για μας, αν δε γνωρίζουμε πού πρέπει να σταματήσουμε και πού να διεκδικήσουμε. Γιατί αν προσθέσουμε και λίγη διπλωματία στη ζωή μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε χωρίς να τσακωθούμε, χωρίς να διαλύσει η σχέση και χωρίς το φόβο της μοναξιάς. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Αφροδίτης και όχι του Άρη, θα μάθουμε πότε να υποχωρούμε, πότε να αντιδρούμε σε προκλήσεις και πότε να διαπραγματευόμαστε, αντί να πιέζουμε και καταπιέζουμε. Ας αφήσουμε τον Άρη να μιλήσει μόνο στην κρεβατοκάμαρα και να ελευθερώσει τα στοιχεία για τα οποία είναι γνωστός και αποτελεσματικός. Για οτιδήποτε έξω από εκεί, το λόγο πρέπει να έχει μόνο η Αφροδίτη!
 
 
 
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-08-2014 10:25:00