blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία στις 28 Μαρτίου. Μια όψη που απαιτεί εγκράτεια και ψυχραιμία! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία στις 28 Μαρτίου. Μια όψη που απαιτεί εγκράτεια και ψυχραιμία! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 28 Μαρτίου και ώρα 04:11 αποκορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία, μια όψη που παρόλο που δεν θεωρείται κακή, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς μας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους και τολμηρούς. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας, δημιουργούν σε όλους μας μια ιδιαίτερα καλή διάθεση που μας ωθεί σε διασκεδάσεις και πολυτέλειες, που συνήθως κοστίζουν ακριβά.
 
Οι τομείς που επηρεάζονται ιδιαίτερα από αυτή την όψη, είναι τα αισθηματικά και τα οικονομικά, που το ερχόμενο τριήμερο θα αποκτήσουν μια πιο ανέμελη χροιά. Έτσι, η ανάγκη για καλοπέραση θα κυριαρχήσει και οι συνέπειες των πράξεών μας, λίγο θα μας απασχολήσουν. Γι’ αυτό η όψη αυτή απαιτεί εγκράτεια και ψυχραιμία, καθώς πέρα από παρεξηγήσεις και ρήξεις, μπορεί να μας δημιουργήσει και μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πέρασμα της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να βελτίωσε αισθητά τα οικονομικά σου, το τετράγωνο ωστόσο που διαμορφώνει με τον Δία στις 28 Μαρτίου συνιστά να παραμείνεις εγκρατής και να αποφύγεις σπατάλες και έξοδα, που μπορούν να βλάψουν τον προϋπολογισμό σου. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη όψη τονίζει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, μπορεί να σε παροτρύνει να αγοράσεις πράγματα, που είτε δεν χρειάζεσαι είτε θα βγουν “σκάρτα”. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καθώς το ερχόμενο τριήμερο είναι εύκολο να παρασυρθείς από παράνομους πειρασμούς. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, φυσικά μπορείς να απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ταύρε, σχηματίζει στις 28 Μαρτίου τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που μπορεί να μην εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, σε κάνει όμως να βλέπεις τα πράγματα κάπως επιπόλαια. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο καλό είναι να προσπαθήσεις να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην παρασυρθείς από μεγαλεπήβολα σχέδια που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτός του σπιτιού και της οικογένειας, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς και να αναβάλλεις τυχόν σκέψεις για ανακαινίσεις ή μετακομίσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν. Η πώληση ενός ακινήτου ωστόσο, είναι πιθανό να επιτευχθεί, αν συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από την πραγματική του αξία. Τι αλλαγές έρχονται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σε κάνει πιο ρομαντικό και ονειροπόλο αυτό το διάστημα, καθώς αυξάνει τη διάθεσή σου για συντροφικότητα. Έτσι, με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 28 Μαρτίου, ίσως θελήσεις να αναζητήσεις μια παλιά αγάπη ή να ενδώσεις στον… πρώτο τυχόντα που θα σε παρασύρει με όμορφα λόγια. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός το ερχόμενο τριήμερο και να μην πάρεις αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να σε πληγώσουν στο μέλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι αρνητικός σε κάθε πρόκληση, αλλά ότι θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις και από ποιο πρόσωπο. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία στις 28 Μαρτίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, αλλά και την συναισθηματική σου ασφάλεια το ερχόμενο τριήμερο. Ο Δίας, που βρίσκεται ήδη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εντείνει την ανάγκη σου για πολυτέλειες και παράλληλα σε παρακινεί να κυνηγήσεις προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο καλό είναι να είσαι περισσότερο συγκρατημένος, καθώς η όψη αυτή σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις και σε κάνει να χάσεις κάπως την αίσθηση του μέτρου. Αν δεν παρασυρθείς από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και περιττές σπατάλες, δεν αποκλείεται αυτή η όψη να περάσει απαρατήρητη σε σένα. Πως πρέπει να κινηθείς για να ευνοηθείς από αυτή την όψη; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει στις 28 Μαρτίου τετράγωνο με την Αφροδίτη και φέρνει στο προσκήνιο θέματα, που σχετίζονται με την καριέρα σου. Η όψη αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, αλλά παράλληλα συνιστά να είσαι επιφυλακτικός, ώστε να μη δημιουργήσεις φρούδες ελπίδες. Όσο ιδιαίτερες κι αν είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να περιμένεις πριν πάρεις την οριστική σου απόφαση, ώστε να εξετάσεις όλους τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβουν. Η διορατικότητα και η υπομονή θα σε βοηθήσουν να ελιχτείς κατάλληλα και να εκμεταλλευτείς τον χρόνο προς όφελός σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, διαμορφώνει στις 28 Μαρτίου τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, εκτός ίσως από μια νοσταλγία για πράγματα που θέλεις να κάνεις και που μέχρι τώρα δεν σου δόθηκε η ευκαιρία. Το ερχόμενο τριήμερο λοιπόν, ίσως θελήσεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να συλλέξεις πληροφορίες για την υλοποίηση των στόχων σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός καθώς ίσως υπάρξει και κάποια παραπληροφόρηση, που θα σε αποσυντονίσει. Ένας τομέας που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις είναι αυτός του εξωτερικού, ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, καλό είναι να περιμένεις λίγες μέρες πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις, είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στα επαγγελματικά σου. Τι εξελίξεις έρχονται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 28 Μαρτίου, μια όψη που χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει οικονομικά -και όχι μόνο- προβλήματα. Γι’ αυτό, το ερχόμενο τριήμερο καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Προσοχή χρειάζεται και το φιλικό σου περιβάλλον, όπου κάποια άτομα ίσως να μην έχουν τις καλύτερες προθέσεις για σένα, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις να μπλέξεις τον έρωτα με τη φιλία. Στον αισθηματικό τομέα, μια καλή σχέση δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, θα πρέπει όμως να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες ή και στις επιστροφές παλιών εραστών. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στις 28 Μαρτίου, συνιστά να προσέχεις ιδιαίτερα τις σχέσεις σου και τις επαφές σου γενικότερα, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα. Η αυξημένη αισιοδοξία (δική σου ή των γύρω σου) μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να προβληθούν παράλογες απαιτήσεις, που θα κλονίσουν τις ισορροπίες. Παρόλο που και οι δυο αυτοί πλανήτες δεν μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή “ζημιά”, το γεγονός ότι σχηματίζουν ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σου απαιτεί να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, ώστε να αποφύγεις πιθανές ρήξεις. Ανάλογη προσοχή χρειάζεται και ο τομέας της καριέρας σου, όπου καλό είναι να απέχεις από ίντριγκες και να αποφύγεις αλλαγές, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαμορφώνει στις 28 Μαρτίου τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία, μια όψη που συνιστά να είσαι προσεκτικός το ερχόμενο τριήμερο, τόσο στον τομέα της εργασίας σου όσο και στην υγεία σου. Η όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να απορροφήσει όλη σου την ενέργεια και να σε κάνει να φανείς ασυνεπής ως προς τις υποχρεώσεις σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές συνέπειες. Καλό θα είναι λοιπόν, να βάλεις προτεραιότητες και διεκπεραιώσεις ό,τι δεν επιδέχεται αναβολή. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ταξίδια αναψυχής αυτές τις μέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα αποδειχθούν πιο κουραστικά ή πολυέξοδα από όσο νομίζεις, γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να τα αναβάλεις. Πως πρέπει να κινηθείς για να περιορίσεις τις αρνητικές συνέπειες της όψης; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, σε καλεί να αφήσεις για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Ωστόσο, η ανάγκη σου αυτή μπορεί να σου κοστίσει πολύ ακριβά, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 28 Μαρτίου, σε ωθεί σε υπερβολικές σπατάλες, που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Επιπλέον, η αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, που φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο αυτό το διάστημα, ίσως κλονιστεί, αφού από τη μία φαίνεσαι διατεθειμένος να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως εύκολα μπορείς να πέσεις στην παγίδα παράνομων πειρασμών που σε τριγυρνούν. Αυτό που συνιστά η συγκεκριμένη όψη είναι να κρατήσεις ένα μέτρο σε όλες σου τις δραστηριότητες, ώστε να μη βγεις χαμένος. Ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγεις; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, φέρνει στο δρόμο σου πολλούς πειρασμούς κι αυτό συμβαίνει για να δοκιμάσει την “πίστη” σου και να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που τελικά θέλεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 28 Μαρτίου, θα αποτελέσει ακόμα μια “απειλή” για τις μόνιμες σχέσεις σου, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των Υδροχόων που “ξενοκοιτάνε”. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει νέες γνωριμίες, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζουν τη μονιμότητα, τουλάχιστον προς το παρόν. Το γεγονός ότι η όψη αυτή σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί ακόμα και να σημάνει την οριστική ρήξη από μια σχέση, ίσως όμως κατά βάθος επιθυμείς μια τέτοια εξέλιξη. Ποια εξέλιξη θα σε ταρακουνήσει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας, διαμορφώνει στις 28 Μαρτίου τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που πρόκειται να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου τις επόμενες μέρες και να σου δημιουργήσει αρκετό άγχος. Φαίνεται, ότι παρά το γεγονός πως σου δίνονται επαγγελματικές ευκαιρίες, η ανάγκη σου για καλοπέραση και ξεκούραση ίσως είναι μεγαλύτερη κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην πρόοδό σου. Ακόμα όμως και αν είσαι διατεθειμένος να κοπιάσεις, πρόσεξε τυχόν λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν. Από την άλλη, αν παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να τις ελέγξεις σχολαστικά και να αποφύγεις δεσμεύσεις και υπογραφές, τουλάχιστον για την ώρα. Τι καινούριο έρχεται στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-03-2015 14:58:00