blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου 2015: Αγάπη με κόστος!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου 2015: Αγάπη με κόστος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 30 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στο Σκορπιό, μία όψη-δοκιμασία για τον έρωτα, καθώς θα αντιληφθούμε πως και ο έρωτας είναι… τέχνη και μάλιστα δύσκολη και λεπτεπίλεπτη.
 
Η Αφροδίτη συμβολίζει την τέχνη του... ευζην και της καλοπέρασης. Της αγάπης και της τρυφερότητας. Σε μία όψη με τον Κρόνο όλο αυτό παρεμποδίζεται, ακριβώς γιατί θα νιώσουμε πως ίσως ο άλλος δεν μας αγαπά, όχι όσο θα θέλαμε και όχι με το τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Θα αυτοαμφισβητηθούμε και με δυσκολία θα μπορέσουμε να διοχετεύσουμε αυτό που νιώθουμε για τον άλλον, μέσα στη σχέση. Με συνέπεια να προκληθεί μία αποστασιοποίηση, μία ψυχρότητα και μία συναισθηματική αναπηρία. Περιμένοντας ο ένας από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα, θα νιώσουμε απομονωμένοι και αδικημένοι, με ένα συνεχές παράπονο, μαζί με την αίσθηση πως δεν είμαστε ικανοί να αγαπηθούμε αρκετά.
 
Σίγουρα, η όψη αυτή θέτει πολλούς γάμους και σχέσεις σε δοκιμασίες, αφού εξωθεί στα άκρα συμπεριφορές και καταστάσεις, αμφισβητεί τον έρωτα και το πάθος έμπρακτα και ο καθένας νιώθει πως θα πρέπει να παλέψει να κερδίσει, τη καρδιά του άλλου, αφού δε του χαρίζεται. Και εκεί πάνω ξεκινάν οι διενέξεις και οι πίκρες, αφού όση προσπάθεια και να καταβάλλουμε, πέφτουμε πάνω στα τείχη που ο άλλος έχει υψώσει. Οπότε, αυτόματα και ασυναίσθητα ίσως προς στιγμήν οδηγηθούμε μόνοι μας στην απόρριψη και τη μοναξιά. Την κριτική, που συχνά θα είναι καυστική και από τις δύο μεριές, και κατόπιν στην απογοήτευση.
 
Μία όψη που φέρνει και ένα σωρό άλλες καταστάσεις, όχι μόνο συναισθηματικές και ερωτικές, με τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε. Οικονομική δυσχέρεια, την οποία με υπομονή και μεθοδικότητα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε, προβλήματα υγείας που μπορεί να προέρχονται από το στρες και την παραμέληση του σώματός μας, κοινωνική απομόνωση επίσης.
 
Τα χάδια, η τρυφερότητα και η αγκαλιά δίνονται με το σταγονόμετρο. Η στοργή και η άδολη αγάπη, ίσως αντικατασταθούν από πρακτικά και υλικά πράγματα. Τα συναισθήματα ίσως δώσουν η θέση τους σε δώρα ή χρήματα. Παράλληλα, μεγαλώνει και ο ανταγωνισμός μεταξύ των συντρόφων, τίθενται αυστηρά κριτήρια και κριτική, αναμένουμε από τον άλλον να καταφέρει οικονομικούς και επαγγελματικούς θριάμβους και τον πιέζουμε να πραγματοποιήσει το ακατόρθωτο.
 
Όλα αυτά δημιουργούν φθορά στη σχέση, που θα πρέπει να βασίζεται στον έρωτα χωρίς προσδοκίες και ανταλλάγματα. Μία σχέση που προσπαθεί να βρει την αποδοχή και την αναγνώριση. Να ξανακερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του συντρόφου. Πολλές σχέσεις δεν θα τα καταφέρουν κάτω από αυτό το βάρος, ακριβώς επειδή δεν είναι φτιαγμένες για τα δύσκολα.
 
Με το φόβο να χαθούν τα κεκτημένα, η οικειότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά, κάνουμε λάθος κίνηση να βρούμε αντίβαρο και αντικατάσταση, ώστε να υποφέρουμε λιγότερο αν πράγματι αυτά χαθούν. Και αυτό ακριβώς είναι το αδύνατο σημείο των αδύναμων σχέσεων: να σπεύσουν για αντικατάσταση. Σχέσεις που ξεκινάνε κάτω από αυτό το πρίσμα, μπορεί να βασίζονται σε κοινωνική καταξίωση και λιγότερο σε συναίσθημα. Επίσης, τα εμπόδια που συχνά βρίσκουμε μπροστά μας, ίσως μας οδηγήσουν σε ωρίμανση και σοβαρότητα, φέρνοντας μια σταθερή και διαχρονική δέσμευση στη ζωή μας, που να αντέχει τα χτυπήματα και τα σκαμπανεβάσματα.
 
Λίγο αργότερα, όταν η Αφροδίτη συναντήσει το Ποσειδώνα, θα μπορέσει να δώσει σε συναίσθημα και αγάπη, αυτό που με το Κρόνο στερείται. Τότε, θα ανακουφιστούν οι ερωτευμένες καρδιές, χτυπώντας πιο συγχρονισμένα και ευαίσθητα. Τι αλλάζει στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2015 11:09:00