blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Σοφία είναι να ξέρεις πότε θα μιλήσεις και τι θα πεις!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Σοφία είναι να ξέρεις πότε θα μιλήσεις και τι θα πεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Την αυριανή ημέρα, η Αφροδίτη από την καινούρια της θέση στο ζώδιο των Ιχθύων, συναντά τον Κρόνο μέσα από την δύσκολη γωνία του τετραγώνου. Μια όψη, η οποία ρίχνει την ενέργειά της σχεδόν σε όλη την εβδομάδα, δημιουργώντας ένα δύσκολο σκηνικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες, που φαίνεται πως θα συναντήσουν έντονους προβληματισμούς και διλήμματα.

 

Και βέβαια, αρχικά τα θέματα εστιάζονται στις διαθέσεις και τα συναισθήματα, που τις ημέρες αυτές γίνονται πιο δύσκολα, με μια διάθεση απομόνωσης. Θα έχεις την τάση να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου, νιώθοντας πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει όσο θα ήθελες, νιώθοντας μια έλλειψη, την οποία συχνά δεν μπορείς να προσδιορίσεις… Και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, πως η κατάσταση με το σύντροφό σου δεν σε αντιπροσωπεύει, δεν αγγίζει την καρδιά σου, ή πως ο σύντροφός σου δεν σε κατανοεί όσο θα ήθελες. Θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα ή θέματα, τα οποία σας έχουν απασχολήσει με τον σύντροφό σου και στο παρελθόν, μόνο που τώρα επανέρχονται με πιο ορμητικό τρόπο, δημιουργώντας ένα έκρυθμο σκηνικό, που μπορεί να επιφέρει ακόμα και ρήξεις!

 

Αλλά και οι επαγγελματικές σχέσεις σου ή οι σχέσεις που ενδεχομένως έχουν να κάνουν και με οικονομικές συναλλαγές, μπορεί να επηρεαστούν από την δύσκολη πλανητική ενέργεια των ημερών και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και συγκρούσεις, που ομολογουμένως δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε διαχείρισιμες!

 

Καλό είναι τις ημέρες αυτές να υιοθετήσουμε μια πιο ουδέτερη συμπεριφορά, να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να μην επιτρέψουμε την αρνητική ενέργεια των συναισθημάτων ή του μυαλού να οδηγήσει τις κινήσεις μας. Διαφορετικά, το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει, δεν θα είναι αυτό που θέλουμε…

 

Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για ενδοσκόπηση και σιωπή, όχι για συζητήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν ερωτικά η οικονομικά ζητήματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και είναι πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με τις μέχρι τώρα επιλογές σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, επαναφέροντας ενδεχομένως και θέματα του παρελθόντος. Ανοίγονται νέα, δύσκολα κεφάλαια, μέσα από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, που τις ημέρες αυτές δεν είναι εύκολο να εκτονωθούν και να βρουν λύσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγετε συζητήσεις ή καταστάσεις που θα δημιουργήσουν δύσκολες εξελίξεις παρακάτω, για τις οποίες ομολογουμένως μπορεί και να μην είστε προετοιμασμένοι! Ποια κεφάλαια του παρελθόντος ξανανοίγουν; Μάθε τι θα σμυβεί στα προσωπικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-01-2015 20:00:00