blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Τα μποφόρ του έρωτα!

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Τα μποφόρ του έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, πολλά θα είναι τα μποφόρ στον έρωτα, αφού η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό στις 7:08 μ.μ., παρασύροντας, ασφυκτιώντας, προκαλώντας, ανάλογα με τις συνθήκες που προϋπάρχουν στη ζωή του καθενός. Η επίδραση των δύο πλανητών σπάει τα δεσμά, καταλύει τη ρουτίνα και προκαλεί την κατάρρευση δομών και κανόνων που μας πνίγουν.
 
Με μία αφορμή μπορεί να διαλυθούν σχέσεις, ενώ με μία μικρή σπίθα ξεκινάνε κεραυνοβόλοι και αμφίβολης διάρκειας έρωτες. Ωστόσο, η απόρριψη αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μας. Οι σχέσεις τεταμένες, οι διενέξεις εύκολες, οι διαφορές εκρηκτικές, ενώ μπορεί να νιώσουμε πως ασφυκτιούμε σε μία κατάσταση, που πριν λίγο τη θεωρούσαμε ιδανική. Το βέβαιο είναι πως θα ακούσουμε τις παρορμήσεις μας, τη φωνή της καρδιάς και όχι της λογικής.
 
Γνωριμίες που υποκύπτουν στη πρώτη έλξη και αφήνονται στον έρωτα που φαίνεται μοναδικός και παντοτινός, μετά από λίγο εντοπίζουν τα κουσούρια του άλλου και αρχίζει η θηλιά της μονοτονίας να σφίγγει, αναζητώντας πάλι την απελευθέρωση.
 
Η ανάγκη να ερωτευτούμε εκ νέου όμως, είναι ακατανίκητη, όπως ακατανίκητη είναι και η διαρκής επιθυμία για νέες και εναλλασσόμενες γνωριμίες, που θα μας κρατήσουν μακριά από την στασιμότητα της μόνιμης σχέσης. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, όμως τα αισθήματα μετά τη πρώτη ερωτική ηλεκτροπληξία γίνονται ελεγχόμενα, έτσι ώστε να μη μας κρατάνε δεσμευμένους με άτομα. Έτσι ώστε να μπορούμε, χωρίς το πόνο της απώλειας, να προχωρήσουμε στην αμέσως επόμενη γνωριμία και σε θαυμαστούς κόσμους, που μπορεί το καινούργιο να οδηγήσει.
 
Παράλληλα, θα μπούμε στη διαδικασία να διατηρήσουμε σχέσεις εξ αποστάσεως, οι οποίες μας επιτρέπουν να διατηρούμε την αυτονομία μας, με ένα τρόπο εκκεντρικό και πρωτότυπο. H κατάσταση αυτή έχει τις περισσότερες ελπίδες να κρατήσει, αφού θα απουσιάζει κάτι πολύ σημαντικό και φθοροποιό: η τριβή με τη καθημερινότητα.
 
Σχέσεις που μετράν κάποια έτη ζωής, κάτω από την επίδραση του Ουρανού, ενδέχεται να αλλάξουν δομή για να διατηρηθούν. Να γίνουν πιο χαλαρές, ανανεωτικές, ελεύθερες, απρόβλεπτες. Σχέσεις που έδωσαν αυτό που είχαν να δώσουν και μετά στέρεψαν, θα βρουν την ευκαιρία για ένα γρήγορο τέλος κάτω από την όψη αυτή.

Αφροδίτη-Πλούτωνας: μία πορεία με άγνωστο τέλος

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα μία συνύπαρξη της αγάπης με το μίσος, της χαράς με τον πόνο, της απώλειας με την ευτυχία. Όλα αυτά θα κλονίσουν αισθήματα, σχέσεις, εμπιστοσύνη. Η ζήλεια, η απόρριψη, ο έλεγχος, η απώλεια, ο αχαλίνωτος ερωτισμός που αναζητά θύμα, η ολοκληρωτική αλλαγή μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο για χάρη του πάθους, είναι μερικά από αυτά που θα προκύψουν. Η ένταση κορυφώνεται, οι σχέσεις γίνονται σε τρικυμιώδεις, η ισορροπία δίνει τη θέση της στο ακραίο πάθος, ενώ ανά πάσα στιγμή και η πιο σταθερή σχέση μπορεί να ανατραπεί το ίδιο απρόβλεπτα όπως ξεκίνησε. Όταν μιλάμε για Πλούτωνα και Αφροδίτη, μιλάμε για ερωτευμένους ανθρώπους, που στερούνται κάθε λογικής και αφήνονται στη παραζάλη του πάθους ή του λάθους συχνά, με όποιο τίμημα.
 
Το ότι υπάρχουν αισθήματα κτητικότητας, ότι ο ένας διεκδικεί τον άλλον, είναι δεδομένο. Δεδομένη όμως δεν είναι η ανοχή και η αντοχή. Έτσι, σε περιπτώσεις που ο ένας εισβάλλει στην ουσία και στο πιο προσωπικό και απόρρητο κομμάτι της ζωής του άλλου, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Η κτητικότητα, η οποία είναι κυρίαρχη, πηγάζει από το φόβο της απώλειας και της απόρριψης. Παράλληλα, εφαρμόζεται και σαν τακτική, δηλαδή να φέρουμε τον άλλον σε τέτοιο σημείο, ώστε να πάθει εξάρτηση.
 
Τέτοιου είδους στρατηγικές αγάπης και βάσανου, θα υπάρξουν σε πολλές σχέσεις και θα γίνουν αισθητές όσο διαρκεί η όψη, μέχρι δηλαδή και το τέλος του Δεκεμβρίου. Σχέσεις που θα υποπέσουν στην αμαρτία της προδοσίας, δοκιμάζοντας το απαγορευμένο, το κατακριτέο, το μη αποδεκτό. Όλα όσα συμβαίνουν, σημαδεύουν τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται, αφήνοντας μέσα τους σημάδια, απωθημένα και αναμνήσεις πολύ έντονες.
 
Οι όψεις της Αφροδίτης, τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Πλούτωνα, είναι ικανές να ανατρέψουν τη ζωή του ατόμου, αφού είναι καθοριστικές. Μπορεί να φέρουν τη διάλυση μιας μακροχρόνιας σχέσης, αλλά και έναν καταλυτικό και μοιραίο έρωτα από τη μία στιγμή στην άλλη. Και στις δύο όμως περιπτώσεις, καλούμαστε να σταθούμε απέναντι στους προσωπικούς μας δαίμονες και είτε να τους εξοντώσουμε, είτε να αφεθούμε στο θέλημά τους. Όπως προστάζει ο έρωτας! Ποιο μοιραίο πρόσωπο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2014 14:47:00