blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Μια όψη που συνιστά ψυχραιμία και ρεαλισμό! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Μια όψη που συνιστά ψυχραιμία και ρεαλισμό! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα

Στις 20 Νοεμβρίου και ώρα 16:55, η Αφροδίτη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που τονίζει ιδιαίτερα την έμπνευση και την φαντασία! Παράλληλα όμως, μπορεί να μας παρασύρει σε παγίδες, καθώς μας κάνει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε όταν ανακαλύπτουμε την πραγματικότητα. Η όψη αυτή λοιπόν είναι κάπως διφορούμενη καθώς μπορεί να φέρει θαύματα ή καταστροφή.
 
Ο Ποσειδώνας, που αστρολογικά θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, μπορεί να φέρει ανέλπιστες λύσεις και βοήθεια, ή αντίθετα διαψεύσεις και απάτες τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η όψη αυτή θα μας επηρεάζει για το ερχόμενο διήμερο και συνιστά να είμαστε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, ώστε να αποφύγουμε πιθανές παγίδες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, οι οποίες πιθανότατα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής ή και των οικονομικών σου. Αν αυτό το διάστημα νιώθεις μπερδεμένος και αβέβαιος, ίσως νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, προκειμένου να ξεδιαλύνεις τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν αυτή η τακτική δεν αποδώσει, θα έχεις την ευκαιρία να εκτονωθείς και να επικαλεστείς την αυξημένη σου διαίσθηση, που μπορεί να σε οδηγήσει κάπου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου και ίσως κρίνεται σκόπιμο να αναβάλεις αγορές που μπορεί να σου κοστίσουν πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Θα πρέπει λοιπόν το ερχόμενο διήμερο να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, τόσο προς τους γύρω σου όσο και προς το σύντροφό σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες εκτάσεις. Σοβαρά λάθη μπορούν να συμβούν και στο χώρο της εργασίας σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις διπλούς και τριπλούς ελέγχους, ώστε να μην σου ξεφύγει κάτι σημαντικό. Τέλος, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγεις ζημιωμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο διήμερο, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 20 Νοεμβρίου μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αν διαπιστώσεις ότι επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σου, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις ήρεμα να επαναφέρεις την αρμονία. Ειδικά στις προσωπικές σου σχέσεις, απόφυγε προκλήσεις ή και απαιτήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό και να οδηγήσουν σε ρήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως είναι καλύτερα να μείνεις αμέτοχος σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, αλλά και να αποφύγεις αλλαγές, αφού οι υποσχέσεις που σου δίνονται αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τηρηθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 20 Νοεμβρίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και στην υγεία σου. Το ερχόμενο διήμερο, ο υπερβολικός φόρτος εργασίας μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές στον οργανισμό σου, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να ακολουθείς ένα σταθερό πρόγραμμα με σωστή διατροφή και την απαραίτητη ξεκούραση. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να μην σε βλάψει ιδιαίτερα – αφού ο Ποσειδώνας ρίχνει θετικές ακτίνες στο ζώδιό σου – καλό θα είναι όμως να αποφύγεις παράνομες ενέργειες, που μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με το νόμο. Απόφυγε επίσης διενέξεις με συγγενικά σου πρόσωπα, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό ρήγμα στις σχέσεις σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, σίγουρα αποτελεί μια θετική επιρροή για σένα, καθώς σε καλεί να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Ωστόσο, η επεκτατική τάση αυτού του ζωδίου μπορεί να σε παρασύρει σε επιπόλαια (και όχι μόνο) φλερτ, που θα σου δημιουργήσουν αδιέξοδα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, μπορεί κάλλιστα να σε βρει «μπερδεμένο» ανάμεσα σε δυο ή και περισσότερες σχέσεις, που δεν μπορούν να παραμείνουν κρυφές για πολύ καιρό. Αν μάλιστα διατηρείς ήδη έναν δεσμό που δεν θέλεις να χαλάσει, καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο. Σε περίπτωση πάλι που επιστρέψει ένας παλιός έρωτας αυτές τις μέρες, μάλλον θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ποσειδώνας που έχει δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, πρόκειται να σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 20 Νοεμβρίου και να σου προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα, φίλε Παρθένε. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις επαφές και συναντήσεις με άτομα, που σου δημιουργούν συναισθηματικές μεταπτώσεις και κλονίζουν τα νεύρα σου. Η σύγχυση που επικρατεί δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει αυτό το διάστημα, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα, προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απόφυγε επίσης αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σου ή και μια μετακόμιση, που τελικά δεν θα σε ικανοποιήσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει στις 20 Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που -ευτυχώς- δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αν και απαιτεί την προσοχή σου. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις το ερχόμενο διήμερο είναι πιθανό να κρύβουν κάποιες παγίδες, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και κυρίως να μην υπογράψεις έγγραφα που μπορεί να σε δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να συνάψεις μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία όμως ίσως στην πορεία δεν θα σε ικανοποιήσει καθώς θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο σε ζημιώνει οικονομικά, αλλά επισκιάζει και την προσωπικότητά σου. Ωστόσο, εργασίες που απαιτούν δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να έχουν μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αφού όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν για το καλό σου. Ωστόσο, το τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα οικονομικά σου, ειδικά αν δεν φροντίσεις να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και γενναιοδωρίες που θα σε ζημιώσουν. Επιπλέον, κάποιοι επιτήδειοι ίσως προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να σου αποσπάσουν χρήματα για πράγματα που αξίζουν πολύ λιγότερο από όσο θα τα πληρώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει τάση για απογοήτευση, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, έχει τονώσει αισθητά την ψυχολογία σου, γεγονός που σε παροτρύνει να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Ωστόσο, το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, συνιστά να μην αναλώνεσαι άσκοπα σε συναναστροφές που μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες ενώ παράλληλα θα προκαλέσουν και προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως οι οικείοι σου δεν αποδέχονται αυτή την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά σου και καλό είναι να μην διαπληκτιστείς μαζί τους. Απόφυγε επίσης οικιακές συγκεντρώσεις με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κλοπής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει έντονη νοσταλγία για κάποια άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή σου. Αν μάλιστα πρόκειται για έναν έρωτα, ίσως αφιερώσεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου προκειμένου να τον αποκαταστήσεις. Το γεγονός ότι κανείς από τους δυο πλανήτες δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σου, αποτελεί μια θετική ένδειξη για να πετύχεις το στόχο σου, ειδικά αν μιλήσεις με τη φωνή της καρδιάς σου. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι μπορούν το ερχόμενο διήμερο να βάλουν περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση τους, ενώ για τους αδέσμευτους αναμένονται σημαντικές γνωριμίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 20 Νοεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει αναστάτωση στα οικονομικά σου αλλά και στις φιλοδοξίες σου. Έτσι, το προσεχές διήμερο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συναναστροφές σου και να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και να διαλυθούν φιλίες ετών. Αν είσαι εσύ που οφείλεις χρήματα σε φιλικά σου πρόσωπα και δεν μπορείς να τα επιστρέψεις, είναι προτιμότερο να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση παρά να επιλέξεις την τακτική της «εξαφάνισης». Σύγχυση και αποπροσανατολισμός θα υπάρξει και στους στόχους σου, κυρίως αν οι φιλοδοξίες σου κατευθύνονται περισσότερο από οικονομικά κίνητρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 20 Νοεμβρίου, μια όψη που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στον τομέα της καριέρας σου. Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη μπορεί να «γεννήσει» ευκαιρίες, ίσως διοχετεύεις την ενέργειά σου λανθασμένα, με αποτέλεσμα να ξεκινάς ταυτόχρονα πολλά πράγματα τα οποία στη συνέχεια δεν μπορείς να ολοκληρώσεις. Κρίνεται λοιπόν απαραίτητο, τουλάχιστον το ερχόμενο διήμερο, να βάλεις ένα πρόγραμμα και να το εφαρμόσεις κατά γράμμα, ώστε να μην φανείς αφερέγγυος και ασυνεπής. Δεδομένου ότι η όψη αυτή τονίζει ακόμα περισσότερο τη φαντασία, όσοι Ιχθείς ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή συγγραφή, μπορούν να σημειώσουν επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-11-2014 13:24:00