blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη: Η ομορφιά της ελεύθερης επιλογής!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη: Η ομορφιά της ελεύθερης επιλογής!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη στον Τοξότη

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Και αυτή την εβδομάδα, ο Νοέμβρης συνεχίζει να μας δείχνει ένα μάλλον όχι ευχάριστο πρόσωπο, δοκιμάζοντας συχνά τα όρια μας, τις ανοχές και τις αντοχές μας! Ωστόσο, σήμερα έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης, η οποία εγκαταλείπει την δύσκολη διαδρομή του Σκορπιού, για να περάσει στο καινούργιο της σπίτι, αυτό του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.
 
Εδώ, η ''γλυκιά κυρία'' του ζωδιακού θα πάρει μια μεγάλη ανάσα και θα αναζητήσει τη χαρά και την ανάταση που της δίνει η ελευθερία και η ανεξαρτησία… Μπαίνει στο ταξίδι της αναζήτησης του Τοξότη και αυτό την ανανεώνει. Την ωθεί να αναζητήσει καινούργια δεδομένα, που θα την κάνουν να χαρεί και να ξαναβρεί το νόημα της ζωής στην αγάπη, στον έρωτα! Όχι όμως μέσα από τις απολυτότητες, τις ζήλιες, τις διεκδικήσεις και τα ανικανοποίητα συναισθήματα, που της επέβαλε ο Σκορπιός, μα μέσα από τη χαρά του να επιτρέπεις στον άλλον την ελευθερία του, να σέβεσαι τα όριά του και αυτός αντίστοιχα τα δικά σου!
 
Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να δώσει μια άλλη πνοή στην ερωτική ζωή και στις σχέσεις, να δημιουργήσει ένα κλίμα πιο υγιές, πιο οικείο, με μία διάθεση να δώσει αλλά και να πάρει. Να ενισχύσει δηλαδή την όποια ανταλλαγή και να δημιουργήσει πολύ καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα.

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη

Η Αφροδίτη έχει μπροστά της μια αρκετά ενδιαφέρουσα διαδρομή να διανύσει και αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Το πρώτο της ραντεβού είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται την ημέρα της Πέμπτης και χρωματίζει την Νέα Σελήνη του μηνός. Αυτή είναι μια δύσκολη συνάντηση για την γλυκιά και τρυφερή φύση της Αφροδίτης, που μπλέκεται στα δίχτυα του μεγάλου ''Μετρ'' των ψευδαισθήσεων, προκαλώντας αναταραχές στην ερωτική ζωή, διαψεύσεις και απογοητεύσεις, εξαιτίας βεβαίως μιας έλλειψης μέτρου στα σενάρια που φτιάχνει το συναίσθημά μας, όταν προσδοκά το… ιδανικό!
 
Ωστόσο, λίγο παρακάτω το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ανανεώνει και τις διαθέσεις και την ελπίδα.
 
Όμως, τις ημέρες εκείνες, προς το τέλος του μήνα, η συνάντηση της Αφροδίτης με μια άλλη δύσκολη όψη του Ηλίου σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στην ίδια ημέρα, απαιτεί και πάλι την προσοχή στις νέες γνωριμίες και στους έρωτες, που μπορεί να έχουν κεραυνοβόλο χαρακτήρα, όμως κανένας και ποτέ δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχειά τους. Η όψη φαίνεται να οδηγεί και πάλι σε ανεκπλήρωτα σενάρια και ελπίδες, που μάλλον αποδεικνύονται… φρούδες!
 
Ωστόσο, η όψη που έρχεται πραγματικά να απογειώσει τις διαθέσεις και να δημιουργήσει έναν καινούριο κύκλο ευκαιριών, τόσο στα οικονομικά ζητήματα όσο και στην ερωτική ζωή, είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που κορυφώνεται στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Κυριολεκτικά, ανοίγει τις πόρτες σε όλα εκείνα που μέχρι χτες μας φαινόταν απλησίαστα, μακρινά, ίσως και εξωπραγματικά. Τώρα είναι μια εποχή, που χρειάζεται απλά να απλώσουμε το χέρι μας και να πιάσουμε εκείνα τα όνειρα, που νομίζαμε απραγματοποίητα…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Τοξότη

Τοξότες, Υδροχόοι, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Ζυγοί είναι τα ζώδια που ευνοούνται από την νέα θέση της Αφροδίτης. Τους δίνεται η δυνατότητα να εξισορροπήσουν σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στο παρελθόν, αλλά και να ανοίξουν έναν νέο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο κύκλο στις σχέσεις τους γενικότερα. Επίσης, μπορούν τώρα να βελτιώσουν θέματα, που αφορούν στα οικονομικά τους δεδομένα! Και μην ξεχνάς ότι οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι θα φέρει στην ερωτική σου ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014.

Αφροδίτη στον Τοξότη κι Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα στις 16 Νοεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2014 20:00:00