blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Η συναισθηματική ισορροπία βοηθά να χειριστούμε καλύτερα τα θέματα που μας απασχολούν!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Η συναισθηματική ισορροπία βοηθά να χειριστούμε καλύτερα τα θέματα που μας απασχολούν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 61
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Μετά τη δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου στην έναρξη της εβδομάδας, σειρά έχει μια άλλη όψη, που έρχεται να επαναφέρει τις ισορροπίες και να βοηθήσει στην αποκατάσταση των θεμάτων που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο διαμορφώνει την ενέργεια της σημερινής ημέρας, αλλά και αυτών που θα ακολουθήσουν. Διαμορφώνεται ένα ευχάριστο κλίμα, καταρχήν στα θέματα των συναλλαγών και γενικότερα των οικονομικών ζητημάτων, που διεκπεραιώνονται με μεγαλύτερη ευκολία τις ημέρες αυτές και εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη άνεση από τη συνηθισμένη! Οι ημέρες προσφέρονται για την όποια συζήτηση ή διαπραγμάτευση, που αφορά οικονομικές εκκρεμότητες, ρυθμίσεις, συναλλαγές ή τακτοποιήσεις. Τώρα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες συνθήκες ή καλύτερες συμφωνίες σε ό,τι τα αφορά.
 
Από την άλλη μεριά, στα θέματα των σχέσεων μας γενικότερα ευνοούνται οι συζητήσεις, τα ξεκαθαρίσματα και οι συνεργασίες, που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα πιέστηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και βεβαίως, ταλαιπώρησαν και τη δική μας ψυχολογία. Η όψη μας βοηθά στο να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να δώσουμε μια πιο ξεκάθαρη διάσταση στα πράγματα, δημιουργώντας ένα καλύτερο κλίμα σε ό,τι μας προβλημάτισε.
 
Και βέβαια, ευνοούνται τα θέματα που αφορούν την ερωτική μας ζωή. Η δυνατότητα να μιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει επί της ουσίας, σε οτιδήποτε ενδεχομένως μπορεί να μας έχει απασχολήσει, σίγουρα μπορεί να δώσει εναλλακτικές και διεξόδους στα όποια προβλήματα, ενώ γενικότερα ευνοεί τους διπλωματικούς χειρισμούς, που ενθαρρύνουν την εξέλιξη των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν!
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες νέες ενάρξεις, νέες σχέσεις, ενδεχομένως και με άτομα που η διαφορά ηλικίας δεν θα τα εμποδίσει να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν τη ζεστασιά μιας πιο ιδιαίτερης και ζέστης στιγμής, μια και η όψη ενισχύει τις σχέσεις αυτές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες προσφέρονται αφενός για την τακτοποίηση των όποιων οικονομικών θεμάτων μπορεί να σας έχουν προβληματίσει. Αφετέρου, ευνοούνται οι σχέσεις σας, που τώρα μπορεί να κάνουν μια σημαντική επανεκκίνηση και να σας δώσουν τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και επιθυμείτε...
 
Και πάντα να έχετε στο μυαλό σας το σενάριο μιας νέας γνωριμίας, που έρχεται στη ζωή σας τις ημέρες αυτές, για να ενισχύσει την συναισθηματική σας ισορροπία και γαλήνη! Πότε έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι μας με τις αλάνθαστες προβλέψεις τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. 

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου. Προτεραιότητα στο πάθος! Προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2015 20:00:00