blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας θα σε βρει όπου και να ’σαι!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας θα σε βρει όπου και να ’σαι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Αν έχεις βαρεθεί τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αν τα πράγματα γύρω σου δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον και νιώθεις να κυλούν υποτονικά, παρασύροντας και τη διάθεσή σου, αν δεν βλέπεις εκείνες τις εξελίξεις που μπορεί να κάνουν τη διαφορά, η σημερινή μέρα έρχεται να αλλάξει αυτό το σκηνικό και να σου δώσει το ερέθισμα που θα διεγείρει το συναίσθημά σου και θα κάνει την ανατροπή που περίμενες!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα, χρωματίζει την καθημερινότητά σου με μια πινελιά διαφορετική… Η διάθεσή σου φαίνεται πως κινείται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, πιο αισιόδοξο, πιο φωτεινό, με ένα αδιόρατο παιχνίδισμα να φτερουγίζει στην καρδιά σου… Και είναι αυτή η διάθεση που έλκει μια καλύτερη ποιότητα στις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να δημιουργήσει κι εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες, που μπορεί να φέρουν στο δρόμο σου πρόσωπα, ίσως και τελείως διαφορετικά από αυτά που συναναστρέφεσαι μέχρι τώρα.
 
Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα κόκκινα και το ερωτικό ενδιαφέρον δημιουργεί εντάσεις, συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα… Οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από αυτή την όψη μπορεί να μην υπόσχονται διάρκεια, υπόσχονται όμως έξαψη κα πάθος, που πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου!
 
Η μέρα μπορεί να σε παρασύρει επίσης σε μια καταναλωτική διάθεση, να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις αγορές, ίσως και πιο ακριβές από αυτές που είχες προγραμματίσει. Ίσως να μην σκεφτείς τα χρήματα που θα ξοδέψεις, προκειμένου να ικανοποιήσεις το συναίσθημά σου… Ωστόσο, για κάποιους δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές ευκαιρίες, λύσεις ή εναλλακτικά σενάρια, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένουν!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Όμως, και οι επόμενες κινούνται κάτω από μια ιδιαίτερα θετική ενέργεια, μια και την Τετάρτη η Αφροδίτη ανοίγει τον Ιούλιο με μια θεαματική σύνοδο με τον Δία! Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται τις ημέρες αυτές, γιατί… όπως και να το κάνουμε, είναι τα δώρα των ουρανών στους εκλεκτούς του καλοκαιρού!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η εβδομάδα μπορεί πραγματικά να σας απογειώσει μέσα από απρόσμενες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα σας! Και πού ξέρετε… Μπορεί να είναι και ο έρωτας που θα δώσει άλλο νόημα στην καθημερινότητά σας, μεταμορφώνοντας την θεματικά! Διαβάστε επίσης, τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2015 15:39:00