blank
 
blank

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό και Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστες εκπλήξεις σε αισθηματικά. Προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό και Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστες εκπλήξεις σε αισθηματικά. Προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 27 Νοεμβρίου και ώρα 01:04 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού, που επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη αυξάνει την αισιοδοξία και μας δημιουργεί διάθεση για περιπέτειες και απολαύσεις, που ωστόσο, δεν θα λειτουργήσουν εις βάρος της δουλειάς μας. Ο Ουρανός από την άλλη, από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και υπόσχεται άριστα αποτελέσματα σε όλες μας τις επιδιώξεις. Οι θετικές εξελίξεις ωστόσο, θα οφείλονται περισσότερο στην εύνοια της τύχης, παρά στις προσπάθειές μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαυτούμε. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, έλεγαν οι αρχαίοι σοφοί και αυτό το ρητό πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε διπλά ωφελημένοι. Οι έρωτες που θα δημιουργηθούν αυτό το τριήμερο, θα έχουν το στοιχείο του κεραυνοβόλου, χωρίς όμως να απαγορεύουν την διάρκεια.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την ίδια μέρα και ώρα 06:19 διαμορφώνεται και το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα, που δυστυχώς δεν είναι τόσο ευνοϊκό όσο η πρώτη όψη. Ο Ήλιος, που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια υπέρμετρη αισιοδοξία που εξαιτίας αυτής της όψης μπορεί να διοχετευτεί αρνητικά και να μας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο ουτοπιστής Ποσειδώνας από την άλλη, μπορεί να μας προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Μια τέτοια συμπεριφορά θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα και αργά ή γρήγορα, θα μας οδηγήσει στην απογοήτευση. Η όψη αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Με λίγη προσοχή μπορούμε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες επιπτώσεις, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό, Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 27 του μήνα, γεγονός που συνιστά να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα το ερχόμενο τριήμερο, καθώς θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες για περιπέτειες και ταξίδια αλλά και προτάσεις που θα αυξήσουν σημαντικά τις αποδοχές σου. Επαφές με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ξενόφερτες ιδέες, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, ενώ δεν αποκλείεται να αποδεχτείς μια ανέλπιστη επαγγελματική ευκαιρία που απαιτεί την οριστική σου εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου φέρει έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα, που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποιες εξελίξεις θα σε παροτρύνουν να επισπεύσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται η διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να επιφέρει κάποιες απώλειες. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 27 του μήνα, πρόκειται να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, την ερωτική σου ζωή ή και την καριέρα σου. Το ερχόμενο τριήμερο, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν ευκαιρίες για επικερδείς αγοραπωλησίες ή να λάβεις ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και να κάνεις σπατάλες για τον εαυτό σου. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να συμβάλλει στην αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα, να τονώσει το πάθος σου με τον σύντροφό σου ή να σου φέρει μια νέα ερωτική σχέση. Το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να είσαι πιο επιφυλακτικός στο φιλικό σου περιβάλλον και να αποφύγεις δοσοληψίες, που θα σε ζημιώσουν. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, στις 27 Νοεμβρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού, που σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια μεγαλύτερη οικειότητα με τον σύντροφό σου και να περάσεις μαζί του στιγμές που θα κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, θα δώσει νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου φέρει προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, σ’ αυτή την περίπτωση όμως, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, καθώς το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, εύκολα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου και μάλιστα με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Ο απρόβλεπτος Ουρανός μπορεί ακόμα και να λειτουργήσει ερήμην σου και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να προβάλλεις τις ηγετικές σου ικανότητες ή να πετύχεις μια προαγωγή. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, τις επόμενες μέρες θα παρατηρήσεις μια σημαντική αύξηση της πελατείας σου και κατ’ επέκταση και των εσόδων σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι την ίδια μέρα, διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα, συνιστά να είσαι επιφυλακτικός, να αποφύγεις παρανομίες που μπορεί να αμαυρώσουν τη φήμη σου και να προσέχεις την διαχείριση των οικονομικών σου. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου, θεωρείται εξαιρετικά θετικό για σένα και πρόκειται να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα βρεις το χρόνο να συνδυάσεις έρωτα, διασκεδάσεις, αλλά και εργασία και να βγεις παντού κερδισμένος. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, ένας απρόσμενος έρωτας είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει την καρδιά σου και σύντομα να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζεται στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος, καθώς το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως σε παρασύρει στην δημιουργία παράλληλων σχέσεων που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν. Φρόντισε επίσης να είσαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ώστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού που διαμορφώνεται στις 27 Νοεμβρίου, μπορεί να μην φέρει συναρπαστικά γεγονότα σε σένα, θα σου δώσει όμως την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου, που αυτό το διάστημα είναι πεσμένη. Επιπλέον, πρόσωπα από το στενό οικιακό σου περιβάλλον θα σου προσφέρουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε τυχόν προβλήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρουν και μια οικονομική βοήθεια που σου είναι απαραίτητη. Ένα ταξίδι σε τόπους γνώριμους θα έχει επίσης ευεργετική επιρροή στη ψυχοσύνθεσή σου. Ένα νέο πάθος που θα φουντώσει το ερχόμενο τριήμερο, μπορεί επίσης να σε απαλλάξει από νοσταλγίες ή ενοχές μια για πάντα. Εξάλλου, η αναζωπύρωση παλιών σχέσεων είναι κάτι που δεν συνιστάται, αφού το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα οδηγήσει σε νέες απογοητεύσεις, τυχόν προσπάθειές σου. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου και δημιουργεί το ιδανικό κλίμα στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, ή σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση. Η ευκαιρία για μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα πρέπει επίσης να εξεταστεί σοβαρά, αφού φαίνεται να έχει όλες τις προοπτικές να στεριώσει και να σου αποφέρει μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα, καλό θα είναι ωστόσο να είσαι προσεκτικός στην εργασία σου, για να αποφύγεις λάθη. Απέφυγε επίσης να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζουν αντικρουόμενες όψεις στις 27 Νοεμβρίου και συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο τριήμερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού πρόκειται να σου φέρει απρόσμενα έσοδα ή ακόμα και μια επαγγελματική πρόταση, που υπόσχεται ένα σταθερό και μακροχρόνιο εισόδημα, ενώ το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα από την άλλη, σε παρασύρει σε σπατάλες που μπορεί ακόμα και να ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σου. Με λίγη προσοχή μπορείς να επιτύχεις την ισορροπία, αφού ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε μια θετική προς το ζώδιό σου θέση. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, που θα επιφέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια εγκυμοσύνη να σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον απρόβλεπτο Ουρανό, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις και αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να συνδέονται ακόμα και με την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή με την γέννηση ενός νέου έρωτα, σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη τονίζει ιδιαίτερα την δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορεί να εκτοξεύσει την δημοτικότητά σου στο χώρο της εργασίας σου τις επόμενες μέρες ή και να σε ωθήσει στην δημιουργία μιας ανεξάρτητης επαγγελματικής δραστηριότητας. Ωστόσο, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σου ή να αναδείξει βλάβες στο σπίτι σου που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, το τρίγωνο Αφροδίτης–Ουρανού που διαμορφώνεται στις 27 Νοεμβρίου, μπορεί να αποτελέσει μια λύτρωση από προβλήματα που διαιωνίζονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα μέχρι τώρα τηρούσες μια στάση αδράνειας, η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει σαν ο από μηχανής θεός, που θα φέρει τις λύσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, ίσως σημάνει την αναβίωση μιας σχέσης που για σένα σημαίνει τα πάντα. Μια ανάκαμψη θα παρατηρηθεί επιπλέον και στα οικονομικά σου, αλλά και στον τομέα της καριέρας σου. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, συνιστά να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Απόφυγε επίσης συζητήσεις που αφορούν ξεκαθάρισμα κοινών περιουσιακών στοιχείων, καθώς δεν θα έχουν την έκβαση που επιθυμείς. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ο κυβερνήτης σου Ουρανός διαμορφώνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 27 Νοεμβρίου και υπόσχεται θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν, το ερχόμενο τριήμερο. Η τύχη πρόκειται να «δουλέψει» για σένα και να σε φέρει στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Οι επαφές ακόμα και με άγνωστα άτομα θα βοηθήσουν με ένα μαγικό τρόπο στην υλοποίηση των στόχων σου, ενώ σε περίπτωση που αναζητάς τον μεγάλο έρωτα, είναι πολύ πιθανό να τον συναντήσεις τώρα. Το τετράγωνο Ήλιου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή σε υπάρχουσες σχέσεις που μπορεί να αποσταθεροποιηθούν ή σε συνεργασίες που μπορεί να προκαλέσουν απώλειες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις επίσης οικονομικές δοσοληψίες, ακόμα και με άτομα που θεωρείς φερέγγυα. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, στις 27 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι η τύχη θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο, καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο, να εντείνεις κι εσύ τις προσπάθειές σου, καθώς η εργασία σου μπορεί να εκτιμηθεί και να σου αποφέρει μια μόνιμη αύξηση στις αποδοχές σου, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Η συγκεκριμένη όψη επίσης μπορεί συμβάλλει σε μια αγοραπωλησία που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει την ίδια μέρα τετράγωνο με τον Ήλιο, συνιστά να παραμείνεις προσγειωμένος, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να έχουν ολέθριες συνέπειες. Τι θα φέρουν οι όψεις αυτές στην ερωτική σου ζωή; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν την απάντηση. Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-11-2014 14:29:00