blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου. Μια όψη που δημιουργεί έντονο ρομαντισμό! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου. Μια όψη που δημιουργεί έντονο ρομαντισμό! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 16 Μαΐου και ώρα 21:49, η Αφροδίτη διαμορφώνει τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί έντονο ρομαντισμό, καθώς και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του Νερού. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο η αγνή και άδολη αγάπη θα πρωτοστατήσει, οι διαφορές και οι παρεξηγήσεις θα μπουν στο περιθώριο και όλοι θα ενδιαφερθούν για την αισθηματική τους αποκατάσταση, δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες του συντρόφου τους και όχι στα προσωπικά τους συμφέροντα. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τις διασκεδάσεις, τις διακοπές, την ενασχόληση με το υγρό στοιχείο, και την καλή παρέα και το μόνο που ίσως χρειάζεται προσοχή, είναι οι υπερβολές στο φαγητό και το ποτό, καθώς με αυτή την επιρροή δύσκολα μπορούμε να κοντρολάρουμε τις επιθυμίες μας.
 
Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο από αυτή την επιρροή.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, αλλά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο θα ζήσεις ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό σου, ενώ αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις απομακρυνθεί από μια σοβαρή σχέση, ο Ποσειδώνας θα σου ξυπνήσει τη νοσταλγία και θα σε παροτρύνει να κάνεις μια νέα αρχή. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, καθώς επίσης και τα οικονομικά σου.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου πρόκειται να ομορφύνει το επόμενο διήμερο, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με άτομα, που όχι μόνο θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, αλλά θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Αν αυτές τις μέρες καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για μία κοντινή απόδραση, προβλέπεται μια νέα αισθηματική γνωριμία, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως κάνεις μελλοντικά σχέδια με το σύντροφό σου.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 16 Μαΐου σχηματίζεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Έτσι, το επόμενο διήμερο, θα καταφέρεις να πετύχεις μια σημαντική διάκριση που θα αυξήσει τις αποδοχές σου, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και ένα όνειρό σου για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Εύνοια ωστόσο αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μια σχέση σοβαρή μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή μια νέα γνωριμία να αποκτήσει γρήγορα σοβαρές προοπτικές.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου και σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαλαρώσεις για λίγο. Έτσι, το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για να προγραμματίσεις μια σύντομη απόδραση, να κάνεις σχέδια με το σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας ή να μελετήσεις μια πρόταση με σοβαρές προοπτικές από το εξωτερικό.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 16 Μαΐου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε δυο σκοτεινούς τομείς του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου. Μέσα από αυτή την ενδοσκόπηση, ίσως ανακαλύψεις ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική πορεία που πάντα επιθυμούσες.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, αφού σηματοδοτεί το τέλος μιας άστατης περιόδου και την αρχή μιας νέας ισορροπίας. Αν μάλιστα η σχέση σου έχει υποστεί αρκετές διακυμάνσεις μέχρι τώρα, η όψη αυτή θα σου εξασφαλίσει ένα ιδανικό περιβάλλον, για να λύσεις παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις νέες υγιείς βάσεις για το μέλλον. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το ερχόμενο διήμερο καλό θα είναι να αποδεχτείς φιλικές προσκλήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ιδιαίτερη γνωριμία.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου και σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς και να διαπρέψεις επαγγελματικά. Το ερχόμενο διήμερο μάλιστα, οι ευχάριστες εξελίξεις πρόκειται να απογειώσουν και τα οικονομικά σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή σκέφτεσαι μια επένδυση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να την πραγματοποιήσεις, καθώς οι πιθανότητες κέρδους είναι αρκετά αυξημένες.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, συμπληρώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, που σε κατατάσσει στους πιο τυχερούς αυτής της περιόδου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο τα όνειρα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ μέσα από ρομαντικές συναντήσεις ή και ταξίδια, ίσως προκύψει μια πρόταση γάμου, που θα αλλάξει τη ζωή σου. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία πρόκειται να σε απογειώσει και να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Η όψη αυτή ευνοεί επιπλέον μια εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τη ζωή σου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, είναι ιδανικό για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή και να πραγματοποιήσεις μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από κάποια προβλήματα. Η ίδια όψη επιπλέον, ευνοεί και την ερωτική σου ζωή, η οποία πρόκειται να τονωθεί τις επόμενες μέρες, χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας σχέσης, που συνεχίζει να σε ενδιαφέρει.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαΐου, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση οικειότητας. Μετά από αρκετές αντιξοότητες, το επόμενο διήμερο ο διάχυτος ρομαντισμός ίσως σε παροτρύνει να κάνεις πιο επίσημα σχέδια για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή σου επιφυλάσσει μια ρομαντική γνωριμία, που θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να σου έχει προκαλέσει σημαντικές απώλειες κάποια διαστήματα, στις 16 Μαΐου όμως, το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη υπόσχεται να σε αποζημιώσει και να σου φέρει έσοδα, που ούτε φαντάζεσαι. Η εξασφάλιση της σταθερότητας στο εργασιακό σου περιβάλλον θα σε ανακουφίσει και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κι εσύ τις διακοπές σου χωρίς την ανασφάλεια του «τι μέλλει γενέσθαι».
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δίνει έμφαση στις σχέσεις σου και σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό κλίμα. για να χαρείς τον έρωτά σου. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή υπόσχεται μια ξεχωριστή γνωριμία που θα σε συνεπάρει, ενώ παράλληλα ευνοούνται και τα ταξίδια που θα κάνεις αυτές τις μέρες. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία για να περάσουν αξέχαστες στιγμές με το ταίρι τους.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-05-2015 16:00:00