blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς και στον Υδροχόο, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς και στον Υδροχόο, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς

Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 6 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 23:43 στις 3 μοίρες των Ιχθύων. Για λίγες μέρες, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, ο Ερμής από το Ποσειδώνιο ζώδιο των Ιχθύων, θα διεγείρει την φαντασία μας και θα δημιουργήσει σοβαρή αναστάτωση και ψευδαισθήσεις κυρίως στα άτομα που είναι περισσότερο ευαίσθητα. Η ανάγκη όλων μας να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ που βαδίζουμε, καθώς και η νοσταλγία των παλιών, καλών ημερών, μπορούν εύκολα να μας αποπροσανατολίσουν και να μας ωθήσουν σε παράνομες ή άσκοπες δραστηριότητες. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε αυτή την επιρροή, είναι η φυγή μέσα από την ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστώνται νέα ξεκινήματα, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις.
 
Ανάδρομος Ερμής ωστόσο δεν σημαίνει μόνο αναποδιές, αλλά και την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν… Ανοίγει λοιπόν ένας κύκλος, για κάποιους απο εμάς, όπου το παρελθοντικό σκηνικό των σχέσεων θα εμφανιστεί εκ νέου μπροστά μας, διεκδικώντας ένα νέο κύκλο στην ερωτική μας ζωή, με νέα δεδομένα, αλλά γνωστά πρόσωπα… Όσοι πιστοί λοιπόν… σπεύσατε!
 
Ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθείς επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Αντίθετα θα ευνοήσει τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο

Στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου. Στο ζώδιο του Υδροχόου ο Ερμής λειτουργεί πολύ καλύτερα από ότι στους Ιχθείς και επιπλέον, σχηματίζει για αρκετές μέρες τρίγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Έτσι, μέχρι το τέλος του μήνα (και συγκεκριμένα 28/2 και ώρα 16:01 που ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του) καλό θα είναι να παραμείνουμε συγκρατημένοι, να αποφύγουμε σημαντικά ξεκινήματα και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις σχέσεις που δημιουργούμε μέσα από το διαδίκτυο.
 
Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την επιρροή και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 7-18/2, 8-20/4, 10-22/8 και 10-21/11. Αντίθετα, οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες που έχουν γεννηθεί από 7-19/3, 8-20/6, 12-22/10 και 10-20/12 θα ευνοηθούν περισσότερο.

Ο ανάδρομος Ερμής και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 6 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις την επαγγελματική σου πορεία και αν χρειαστεί, να κάνεις κάποιες μυστικές επαφές και συζητήσεις, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Οι αποφάσεις ωστόσο δεν θα πρέπει να παρθούν πριν από τον άλλο μήνα. Στις 13/2 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βρεθείς με παλιούς φίλους ή και να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις που έχουν διαταραχθεί. Καθ’ όλη την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή απόφυγε να εμπλακείς σε επαγγελματικές ίντριγκες που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6 Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Μέχρι και τις 12, που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται αλλά και να αποκαταστήσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν μάλιστα διατηρείς μια σχέση που έχει κλονιστεί, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις τις ισορροπίες. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις, που θα πάρουν χρόνο για να ξεκαθαρίσουν. Στις 13/2 ο Ερμής επιστρέφει στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να γίνεις πιο μεθοδικός και προσεκτικός στη δουλειά σου ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να σου φέρει ακόμα και μια προαγωγή που περιμένεις εδώ και καιρό, για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει ήδη να έχεις προετοιμάσει το έδαφος.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6/2 στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 12, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά εμπόδια στην πρόοδό σου, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τις κινήσεις σου, να συνειδητοποιήσεις τυχόν λάθη σου και να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που είναι απαραίτητες. Στις 13/2 ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, από όπου σε ευνοεί περισσότερο. Μέχρι και το τέλος του μήνα, κάποια γεγονότα θα έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάξεις την φιλοσοφία σου και να αναζητήσεις μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου. Ωστόσο, σοβαρές αλλαγές δεν συνιστώνται πριν το τέλος του μήνα, οπότε και θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 6 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 12/2 και το διάστημα αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την προσωπική σου πορεία, τα οικονομικά σου και γενικότερα το μέλλον σου. Αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, ίσως αναζητήσεις νέες προοπτικές στο εξωτερικό, καλό θα είναι όμως να περιοριστείς στη συλλογή πληροφοριών και να μην προβείς σε οριστικές κινήσεις πριν το τέλος του μήνα. Στις 13/2 ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και κυρίως τυχόν χρέη που έχεις. Μέχρι και το τέλος του μήνα, ίσως αντιμετωπίσεις σοβαρές δυσκολίες στην αποπληρωμή των οφειλών σου, ωστόσο ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνεις νέες ρυθμίσεις. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6/2 στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σε καλεί να κάνεις μια ανασκόπηση στα οικονομικά σου και να αναζητήσεις λύσεις και διεξόδους σε χρέη που σε προβληματίζουν. Μέχρι και τις 12/2, ίσως διαπιστώσεις ότι όλα σου τα έσοδα καταλήγουν στις «τσέπες» τρίτων, γεγονός που θα σε ωθήσει να συζητήσεις εκ νέου με τους πιστωτές σου και να βρεις μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές. Στις 13/2 ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των σχέσεών σου και μέχρι το τέλος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή με κάποιον συνέταιρό σου και να βρείτε λύσεις σε θέματα που υπάρχουν διαφωνίες. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα έχουν καρμικό χαρακτήρα.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6 Φεβρουαρίου στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Μέχρι και τις 12/2 που θα βρίσκεται εκεί, ίσως δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σου, κυρίως λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Αν ωστόσο, αποφασίσεις να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σου και να αφιερώσεις χρόνο, προκειμένου να λύσετε τις διαφορές, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει μια νέα αίσθηση ασφάλειας στη σχέση σας. Η είσοδος του Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 13/2 και μέχρι το τέλος του μήνα, φέρνει στο επίκεντρο την δουλειά σου αλλά και την καθημερινότητά σου γενικότερα, αφού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν και ο ελεύθερος χρόνος σου θα περιοριστεί.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 6/2 στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, γεγονός που θα επιφέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Μέχρι και τις 12/2, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν. Από την άλλη, ίσως έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα και να ρυθμίσεις το πρόγραμμά σου έτσι, ώστε να γίνεις πιο αποδοτικός. Μετά τις 13/2 και μέχρι το τέλος του μήνα, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, με διασκεδάσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι θα είναι ακόμα ανάδρομος, η ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση του, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, να αποκαταστήσεις διαφορές με τον αγαπημένο σου, ή να κάνεις μια καινούργια «μοιραία» γνωριμία.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6 Φεβρουαρίου στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 12/2, γεγονός που θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου αλλά και να βρεις χρόνο για τα χόμπι σου ή άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Η είσοδος του Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13/2 και μέχρι το τέλος του μήνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια θέματα. Για παράδειγμα, κρίνεται απαραίτητο να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με τα οικεία σου πρόσωπα, κι αυτό ίσως χρειαστεί να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Τυχόν αλλαγές στο χώρο σου, δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 12/2 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αφουγκραστείς περισσότερο τις ανάγκες των οικείων σου και να συμμεριστείς τα προβλήματά τους. Ίσως δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σου και σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις, τουλάχιστον αν δεν επιθυμείς ρήξεις. Στις 13/2 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις διεξοδικά θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά και να βρεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις. Προσοχή χρειάζονται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις αυτό το διάστημα, καθώς επίσης και η συμπεριφορά σου.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 12/2, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συζητήσεις σου, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις υπογραφές εγγράφων και συμβολαίων που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως είναι απαραίτητο να κρατάς αντίγραφα σημαντικών εγγράφων και αρχείων στον υπολογιστή σου. Στις 13/2 ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των οικονομικών σου όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις μια λεπτομερή ανάλυση των εσόδων σου και να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε προστατεύσει από σημαντικές απώλειες. Αν ωστόσο, σου οφείλονται χρήματα, ίσως τα εισπράξεις αυτό το διάστημα.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 6 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των οικονομικών σου. Μέχρι και τις 12/2 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα εισοδήματά σου και να κάνεις λεπτομερείς υπολογισμούς, που θα σε αποτρέψουν από περιττά έξοδα. Αν μέχρι τώρα ακολουθείς μια συντηρητική διαχείριση, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί ακόμα και να σου φέρει περισσότερα κέρδη. Στις 13/2 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό θα επαναπροσδιορίσεις τις προσωπικές ανάγκες σου, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, ίσως αποφασίσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις που αποδεικνύονται σημαντικές για σένα, ή δημιουργήσεις μια νέα σχέση, με ένα άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 6 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που θα σε ωθήσει να επαναξιολογήσεις την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου πορεία. Μέχρι και τις 12/2 που θα βρίσκεται εκεί, θα νιώσεις την επιθυμία να βάλεις μια νέα τάξη στη ζωή σου, ωστόσο δεν θα πρέπει να «ριψοκινδυνέψεις» κάνοντας ριζικές αλλαγές, αλλά να προτιμήσεις διορθωτικές κινήσεις, που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς. Η είσοδος του Ερμή στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13/2 και μέχρι το τέλος του μήνα, είναι ιδανική για να μελετήσεις τα σχέδιά σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου τα οποία θα αρχίσεις να υλοποιείς μετά τις 18/3 με την οριστική είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό επίσης είναι κατάλληλο για να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν που σε ενδιαφέρει.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-02-2014 00:00:00