blank
 
blank

Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής και η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014

Ανάδρομος Ερμής με Πανσέληνο Ιουνίου 2014 και προβλέψεις απο την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ο ανάδρομος Ερμής και η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας: Πρόκειται για μια περίοδο με αρκετά και αντιφατικά γεγονότα που μας επιφυλάσσει η συνέχεια του Ιουνίου, η οποία  αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα από όλες τις απόψεις.

Ο Ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου 2014

Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι ένα συχνό φαινόμενο, αφού συμβαίνει τρείς με τέσσερις φορές κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πλανήτης που …να βγάζει φλας και να κάνει επιτόπια στροφή -και φυσικά ο όρος ανάδρομος δεν εμφανίζεται στην Αστρονομία αλλά στην Αστρολογία η οποία εξετάζει τα πλανητικά φαινόμενα σύμφωνα με τη «ματιά» του γήινου παρατηρητή.
 
Μια λοιπόν ακόμα ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 7 Ιουνίου και αναμένεται να περατωθεί την 1η Ιουλίου. Καθώς ο Ερμής «κυβερνά» στην παραδοσιακή αστρολογία την επικοινωνία σε όλες τις εκφράσεις και τις εκφάνσεις της, είναι φυσική συνέπεια η …αναταραχή στην επικοινωνία στη διάρκεια του φαινομένου. Καθυστερήσεις, αναβολές και μπερδέματα θα έχουν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους. Καλό θα είναι να ελέγχουμε δυο και τρεις φορές την παράδοση μηνυμάτων, φαξ και e-mails καθώς αυτά άλλοτε θα «εξαφανίζονται» με περίεργους τρόπους και άλλοτε θα καταλήγουν σε λάθος παραλήπτες.
 
Κρίνεται σκόπιμο λοιπόν να ελέγχουμε όλες τις λεπτομέρειες αν προγραμματίζουμε να μετακινηθούμε και να ταξιδέψουμε ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε. Αν υπάρχουν διαφορές και παρεξηγήσεις με το κοντινό περιβάλλον καλό είναι να μεταθέσουμε την επίλυσή τους για την περίοδο που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, δηλαδή από την πρώτη Ιουλίου και μετά.

Η Πανσέληνος στις 13 Ιουνίου 2014

Η Πανσέληνος του Ιουνίου που σχηματίζεται στις 13/6 στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη, σε αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, φέρνει θετικές ανατροπές και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η Πανσέληνος στις 13 του μήνα, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Ανάδρομος Ερμής και Πανσέληνος Ιουνίου 2014 με προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Ανάδρομος Ερμής και Πανσέληνος Ιουνίου 2014 με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-06-2014 00:00:00