blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Οικονομικά και σχέσεις σε επανεξέταση!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Οικονομικά και σχέσεις σε επανεξέταση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του τριημέρου (γιατί έχει πολλά), είναι το γεγονός πως ο Ερμής περνά σε στάση, για να μπει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Γίνεται ανάδρομος στην 2η μοίρα του Σκορπιού, ενώ στην πορεία θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Ζυγού, για να επαναφέρει γεγονότα και καταστάσεις που άνοιξαν από την περίοδο μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και που είτε θεωρητικά νομίζουμε πως έχουν τελειώσει, είτε άφησαν εκκρεμότητες, τις οποίες χρειάζεται να ξαναδούμε.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μας εφιστά την προσοχή, κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα οικονομικά που αφορούν τρίτους (εφορίες, δάνεια, διατροφές, χρήματα από συνεργασίες). Το διάστημα αυτό φαίνεται πως περνούν από αρκετές αναβολές, καθυστερήσεις, μπερδέματα και χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή τους και γενικότερα σε ό,τι αφορά στις συναλλαγές μας.
 
Αποφεύγουμε οριστικές συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου, υπογραφές και δεσμεύσεις το διάστημα αυτό, γιατί το σίγουρο είναι ότι παρακάτω θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε οτιδήποτε κι αν κάνουμε τώρα.
 
Παράλληλα όμως, βάλλεται και ο τομέας των σχέσεων. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο, ωστόσο είναι αναγκαίο, προκειμένου να επανεξεταστούν τα συναισθήματα, αλλά και οι διαθέσεις απέναντι στις συγκεκριμένες επιλογές που έχουμε κάνει.
 
Ας μην ξεχνάμε ότι η επικοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά στην επίλυση των θεμάτων που υπάρχουν και καλό είναι να κρατήσουμε τις αποστάσεις σε οτιδήποτε νιώθουμε ότι θέλουμε να το δούμε και με μια δεύτερη ή τρίτη ματιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή

Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζεται περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λεοντές, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Αλλά και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους, θα χρειαστεί να επανεξετάσουν τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη ζωή τους, προκειμένου να καταλήξουν σε πιο σωστές και ολοκληρωμένες αποφάσεις. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Ο Ερμής στον Σκορπιό, στις 28 Σεπτεμβρίου. Εσωστρέφεια, με μια δόση… καχυποψίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ο Ερμής στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2014 20:00:00