blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εντελώς!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εντελώς!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, με τον ανάδρομο Πλούτωνα

Το πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2015. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την εξουσία και τις αλλαγές, οι οποίες έρχονται να κλονίσουν συθέμελα την ύπαρξή σου.
 
Οι αλλαγές που φέρνει ο Πλούτωνας δεν είναι ποτέ απλές… Έχει άκρως αναμορφωτικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και συχνά θα γκρεμίσει οτιδήποτε θεωρεί προβληματικό, για να χτίσει επάνω του κάτι καινούργιο, πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό! Συχνά θα το κάνει με έναν τρόπο μοιραίο, απόλυτο, ίσως και βίαιο, που πονάει, προβληματίζει και σε κάνει να χάνεις τις ισορροπίες σου! Όμως, αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το τέλος που σου ορίζει, να ξέρεις πως βρίσκεσαι στην αρχή μιας πραγματικά καινούργιας ζωής, πιο σοφής και βέβαια πιο ουσιαστικής!
 
Η πολύμηνη αναδρομή πορεία του θα φέρει καθυστερήσεις σε προσπάθειες της προηγούμενης περιόδου, αυτές οι οποίες ξεκίνησαν για να αποδομήσουν καθετί παλιό και φθαρμένο, και να ανανεώσουν το σκηνικό της ζωής σου. Φυσικά, θα φέρει και κοσμικές εξελίξεις, που με τη σειρά τους μπορεί να περάσουν μια περίοδο επανεξέτασης σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εξουσία, την πολιτική και τους σημαντικούς ανανεωτικούς στόχους τους οποίους έχουν δρομολογηθεί. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ειδικά στο πολιτικό σκηνικό μπορεί να υπάρξουν ανατροπές κι αποκαλύψεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε παραιτήσεις, αποχωρήσεις, καθώς και να εντάσεις, που μπορεί να έχουν βίαιη μορφή!
 
Είναι μια εποχή που πολλά κρυμμένα πράγματα, μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, δημιουργώντας ένα κλίμα σύγχυσης και αποπροσανατολισμού! Επίσης, μπορεί να υπάρξει και ένα είδος χειραγώγησης από τα πρόσωπα που κατέχουν εξουσία απέναντι στους πιο αδύναμους, καθώς και μη αναμενόμενες αντιδράσεις. Άλλωστε, Πλούτωνας είναι αυτός και δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα

Κάτω από την μεταμορφωτική ενέργειά του, βρίσκονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονται κάτω από τις σαρωτικές ενέργειες του πλανήτη και που ωθούνται να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους. Τώρα είναι μια εποχή που θα αναθεωρήσουν πάρα πολλά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά τους δεδομένα, αλλά και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες τους. Καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις τους και να μην λειτουργήσουν κάτω από μία παρόρμηση, αλλά να είναι εστιασμένοι στον εαυτό τους, στις αποφάσεις και τις επιλογές τους, που θα πρέπει να υποστηρίξουν!
 
Αλλά και οι Σκορπιοί (μια και ο Πλούτωνας είναι δικός τους κυβερνήτης) βρίσκονται κάτω από την έντονη ενέργειά του πλανήτη και ωθούνται σε αλλαγές, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα λειτουργήσουν καθοριστικά τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν! 

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-04-2015 20:00:00