blank
 
blank

Ο Άρης σε ορθή πορεία στον Ζυγό μέχρι τις 25 Ιουλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε ορθή πορεία στον Ζυγό μέχρι τις 25 Ιουλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε ορθή πορεία

ο Άρης σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Σάντυ

Η ορθή πορεία του Άρη αποτελεί το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του μήνα. Μετά από δυόμισι μήνες ανάδρομης πορείας, τα ξημερώματα της 20ης Μαΐου (ώρα 4.31) ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 25 Ιουλίου. Παρόλο που η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο της πτώσης του δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και σε κάποιες περιπτώσεις επέφερε ακόμα και την οριστική ρήξη, η ορθή πορεία του δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να δούμε πιο καθαρά τα αποτελέσματα των ενεργειών μας –ειδικά αυτών που έγιναν κατά την ανάδρομη πορεία του από 1 Μαρτίου έως 19 Μαίου – και να αποκαταστήσουμε όπου είναι εφικτό τα λάθη μας. Το σημαντικότερο όμως είναι να μάθουμε μέσα από αυτά τα λάθη, ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι ο Άρης ακόμα και σε ορθή πορεία βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του που δοκιμάζει τις αντοχές μας και συνεχίζει να σπέρνει ζιζάνια σε όλων των ειδών τις σχέσεις.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την ορθή πορεία του Άρη είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).  
 
Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου και δίνει μια νέα ώθηση στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου. Έτσι, από τώρα και μέχρι τις 25 Ιουλίου, μπορείς να αποκαταστήσεις τυχόν διαφορές και να ξαναβρείς την αρμονία και την ισορροπία. Αποφάσεις σημαντικές που μέχρι τώρα ανέβαλες ή ακόμα και θέματα που για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να εξελιχθούν όπως επιθυμούσες, τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και θα νιώσεις να ανταμείβεσαι για την υπομονή που έκανες μέχρι τώρα. Μια σημαντική ανάκαμψη θα σημειωθεί και στα επαγγελματικά σου αλλά και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις σου και να νιώσεις πιο ασφαλής.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 20 Μαΐου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αρχίζει να κάνει τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου θα διαπιστώσεις ότι είσαι πιο αποδοτικός στην εργασία σου και μπορείς πλέον να διαχειριστείς καλύτερα το χρόνο σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στη σχέση σου με τον σύντροφό σου όσο και στις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς θα μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με όσα άτομα σου δημιουργούσαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ αν αναζητάς μια καλύτερη εργασία, μπορείς τώρα να βρεις αυτή που θα σου ταιριάξει απόλυτα.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να έστελνε θετικές ακτίνες στο ζώδιό σου, σίγουρα όμως στάθηκε εμπόδιο στο να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου κυρίως στην αισθηματική σου ζωή. Στις 20 Μαΐου ωστόσο επιστρέφει σε ορθή πορεία και παραμένει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό, που θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις τις διαδικασίες επισημοποίησης της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας αυτό το διάστημα, θα σε εξιτάρει και θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να του αφοσιωθείς απόλυτα. Η σύλληψη ενός παιδιού είναι επίσης πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη εργασία, τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.
 
Ο Άρης σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, τα προβλήματα που σου προκάλεσε η μεγάλη παραμονή του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να μην τελειώνουν στις 20 Μαΐου που επανέρχεται σε ορθή πορεία, γίνονται όμως πιο προβλέψιμα και πιο αντιμετωπίσιμα. Έτσι, μέχρι και τις 25 Ιουλίου, ίσως η οικογένειά σου και το σπίτι σου, απορροφήσουν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, καθώς το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί στο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου και παράλληλα να βελτιώσεις και την ποιότητα της ζωής σου. Το γεγονός ότι ο  Άρης κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, δείχνει ότι και οι επαγγελματικές υποθέσεις σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο θετικά, ενώ δεν αποκλείεται σε περίπτωση που ψάχνεις μια νέα πηγή κέρδους, να ασχοληθείς με μια επικερδή δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σου.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 20 Μαΐου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για το δικό σου ζώδιο. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες, να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου ή ακόμα και να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία. Επιπλέον με τον ορθόδρομο Άρη θα βρεις τον ελεύθερο χρόνο για να πραγματοποιήσεις κάποια μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια, που όχι μόνο θα φτιάξουν τη διάθεσή σου, αλλά είναι πολύ πιθανό και να σε εμπνεύσουν για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, το ίδιο διάστημα μπορείς να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 20 Μαΐου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που πρόκειται να δώσει μια νέα ώθηση στα οικονομικά σου. Έτσι, μέχρι και τις 25 Ιουλίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, καθώς θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και τα χρέη σου να μειώνονται. Παρόλο που η εξέλιξη αυτή θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ασφαλής, με τη λογική που σε χαρακτηρίζει καλό θα είναι να αποφύγεις σπατάλες και υπερβολές, ώστε να μπορέσεις τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση για το μέλλον σου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό επίσης για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα αναπτύξεις μακροχρόνιους δεσμούς.
 
Ο Άρης σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 25 Ιουλίου, το γεγονός όμως ότι γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου, σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου εντάσεων, διενέξεων και αμφιβολιών που σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, τώρα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα προβλήματα που σε απασχολούν, τόσο στον τομέα των σχέσεών σου όσο και στα επαγγελματικά σου, όπου η βελτίωση θα γίνει αισθητή άμεσα. Ο Άρης σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο και δημιουργικό, αποτρέποντας παράλληλα τυχόν λάθη που μπορεί να καθυστερούν την πρόοδό σου. Το σημαντικότερο όμως για σένα που αγαπάς την αρμονία, είναι η βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής που αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για όλα τα υπόλοιπα.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, Άρης, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που μπορεί να μην έχει εμφανή αποτελέσματα, καθώς πραγματοποιείται σε έναν παρασκηνιακό τομέα, ωστόσο με την ορθή πορεία του μέχρι και τις 25 Ιουλίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, να εντοπίσεις τις επιθυμίες σου και να δραστηριοποιηθείς – εσωτερικά περισσότερο – ώστε να οργανώσεις το πλάνο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα. Καλό θα είναι ωστόσο να θυμάσαι ότι δεν είναι ακόμα καιρός για δράση, αφού στις 26 Ιουλίου ο Άρης θα περάσει -μετά από δύο χρόνια- στο δικό σου ζώδιο και τότε θα μπορέσεις να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ορθή πορεία του Άρη ξεκινάει στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά θετικό για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και να σε προωθήσουν επαγγελματικά. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια ανεξάρτητη εργασία, οι συμβουλές έμπειρων ατόμων, ίσως αποδειχθούν πιο χρήσιμες και απαραίτητες από κάθε άλλη φορά. Βελτίωση όμως θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σου ή θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα αποδειχθεί πολύ σοβαρός στο μέλλον.
 
Ο Άρης σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία
  
Αιγόκερως
Ο Άρης που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου και σηματοδοτεί τα καλύτερα για την επαγγελματική σου πρόοδο, φίλε Αιγόκερε. Έτσι, μέχρι και τις 25 Ιουλίου που θα παραμείνει εκεί, είναι καιρός να αναλάβεις δράση, να δείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις μια ώρα νωρίτερα στην ιεραρχική κλίμακα. Αν ανήκεις στους άνεργους Αιγόκερους, το ίδιο διάστημα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεις την δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου και θα σου προσφέρει σημαντικές προοπτικές. Το ίδιο διάστημα αναμένεται βελτίωση και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ειδικά αν μέχρι τώρα υπήρχαν προστριβές με τα οικεία σου πρόσωπα.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου και σου επιφυλάσσει τις καλύτερες εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, η τύχη θα σε βοηθήσει να θεμελιώσεις μια νέα πραγματικότητα, να πετύχεις τις επιδιώξεις σου και να πραγματοποιήσεις όνειρα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου αλλά και με την προσωπική σου ζωή. Το εξωτερικό, άτομα που σχετίζονται με αυτό, ξένες εταιρείες νομικές υποθέσεις ή σπουδές, είναι τομείς που μπορεί να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές που θα σου εξασφαλίσουν ένα λαμπρό μέλλον. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, θα αποτελέσει την αφετηρία της προσωπικής σου επιτυχίας.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 20 Μαΐου ο Άρης που βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, επιστρέφει σε ορθή πορεία. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα τυχόν χρέη και οφειλές που έχεις προς τρίτους. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου, έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις που μπορεί να σου δημιουργούν κάποια πίεση, θα σε βοηθήσουν ωστόσο να απεγκλωβιστείς από ένα φαύλο κύκλο. Έτσι κι αλλιώς, η ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, είναι ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί αργά ή γρήγορα και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξαναβάλεις το πάθος στη σχέση σου, ενώ αν αναπολείς μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς τώρα να εντείνεις τις προσπάθειες σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2014 00:00:00