blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη στον Αιγόκερω.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Από σήμερα και μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2016, ο Άρης εγκαθίσταται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Άρη στον Αιγόκερω

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αφορά την ενστικτώδη δραστηριότητα, αυτή που γεννά η ανάγκη του να εκφραστούμε και να διεκδικήσουμε. Είναι η υποσυνείδητη ορμή που τρέφεται από το ένστικτο της επιβίωσης. Είναι αυτή η δύναμη που κινητοποιεί το άτομο να δράσει, να προχωρήσει και να εξελιχθεί, ενδεχομένως με ενστικτώδη και μηχανικό τρόπο. Και φυσικά, ανάλογα τη θέση και τις όψεις που σχηματίζει σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, δηλώνει και τον τρόπο δράσης του ατόμου απέναντι στη ζωή του.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο παρορμητικό, παθητικό και γήινο, όπου εδώ ο πλανήτης βρίσκεται στην καλύτερή του θέση, δηλαδή σε έξαρση. Κυβερνάται από τον Κρόνο, που τον υποχρεώνει να λειτουργήσει κάτω απο την μέθοδο και την οργάνωση που του υποδεικνύει ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού.

Η ανάγκη του Άρη εδώ είναι να κάνει κάτι χρήσιμο, κάτι που θα τον βοηθήσει να δικαιώσει δηλαδή τη θέση του και το όνομα του. Οι περιορισμοί και οι δυσκολίες που του θέτει ο Αιγόκερως, δε λειτουργούν περιοριστικά για την έκφρασή του, αλλά αντίθετα τον κάνουν συχνά να υπερβαίνει εαυτόν, προκειμένου να αποδείξει ποιος είναι και τι μπορεί να καταφέρει. Και πολύ συχνά χρειάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του, να υπερλειτουργήσει, για να φέρει το αποτέλεσμα στο οποίο έχει στοχεύσει, και θα το κάνει με μεγάλη ευκολία!

Έχει πολύ όμορφες ποιότητες ο Άρης στο ζώδιο αυτό, γι’ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τον Άρη τους στον Αιγόκερω, έχουν συνείδηση της κοινωνικής τους αποστολής και της δύναμής τους και συνήθως βρίσκουν αυτό που θα τους καταξιώσει κοινωνικά.

Το διάστημα που ακολουθεί, επαγγελματικά ζητήματα, στόχοι και φιλοδοξίες μπαίνουν σε προτεραιότητα. Υπάρχει έντονη κινητικότητα και αναβρασμός, που θα εξυπηρετήσει σημαντικά οτιδήποτε τα αφορά και θα δημιουργήσει εκείνες τις συγκυρίες, που θα συντελέσουν στην εξέλιξή τους. Πολύ καλή περίοδος για την οργάνωση και τη μεθόδευση σχεδίων, καθώς για την ανάληψη νέων ευθυνών σε ό,τι σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα.

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Αιγόκερω

Στις 5 Οκτωβρίου, ο Άρης σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που δίνει μια τάση σπατάλης, τόσο στη σκέψη όσο και στη δράση ή τη διασκέδαση! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων, μια και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απώλειες, λόγω μιας υπέρμετρης αισιοδοξίας που διέπει τις συμπεριφορές, αλλά κυρίως τους στόχους, οι οποίοι διακρίνονται από έλλειψη ρεαλισμού και αντικειμενικότητας.

Στις 11 Οκτωβρίου έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μια όψη που στο καλό της σενάριο θα δημιουργήσει υψηλά ιδανικά και την επιθυμία για πειραματισμό σε ό,τι αφορά τους στόχους μας, ενώ δίνει μια ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την Τέχνη. Παράλληλα, ενισχύει πολύ τις επιθυμίες και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αισθαντικό κλίμα στην ερωτική ζωή.

Στις 13 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή δημιουργεί ένταση, νευρικότητα, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τσακωμούς, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις στις σχέσεις και συνεργασίες.

Στις 19 Οκτωβρίου η σύνοδος του πλανήτη με τον Πλούτωνα μπορεί να έχει και εκρηκτικό χαρακτήρα, μια και τείνει να κλείνει κύκλους και να δίνει τη δυνατότητα σε νέους να εξελιχθούν.

Στις 29 Οκτωβρίου έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να φέρει ανατροπές, αφού η εκρηκτική της ιδιοσυγκρασία θα δημιουργήσει νευρική ένταση και διάσπασή σε φιλικές, συντροφικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Προσοχή και σε ατυχήματα την περίοδο αυτή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Αιγόκερω;

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα δουν τις υποθέσεις τους να αποκτούν μια νέα δυναμική και αναλαμβάνουν πλέον δυναμικές πρωτοβουλίες για την προώθησή τους. Αλλά και Καρκίνοι και Σκορπιοί, θα χρειαστεί να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι, διεκδικώντας οτιδήποτε νιώθουν ότι θέλουν να εξελίξουν.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2016 19:00:00