blank
 
blank

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 26 Οκτωβρίου: Ο… Λούκυ Λουκ του ζωδιακού!

 
Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 26 Οκτωβρίου: Ο… Λούκυ Λουκ του ζωδιακού!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στον Τοξότη

Ο Άρης στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ξημερώματα της 14 Σεπτεμβρίου, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της δύναμής του, τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Ιδεαλισμός και υψηλοί στόχοι σε προτεραιότητα, σε συνδυασμό με τη σεξουαλική απελευθέρωση και τις ηθικές αξίες.
 
Μία έντονη αισιοδοξία θα μας πλημμυρίσει όλο το διάστημα, που ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό. Χωρίς περιορισμούς στον έρωτα, με υπερβολικό αυθορμητισμό και μια απέχθεια για τα στενά όρια που τίθενται από τρίτους, το μυαλό τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, απελευθερώνεται, ξεπερνά στενότητες και εμπόδια, με λατρεία στην ανεξαρτησία.
 
Ο Άρης από τον Τοξότη μας βοηθά να αντιληφθούμε τον έρωτα σαν… αρένα, όπου θα δοθεί μάχη, η μάχη των σχέσεων, ώστε να επικρατήσει ο πιο δυνατός, ο πιο ετοιμοπόλεμος, ενώ οι διαπροσωπικές σχέσεις θεωρούνται μετρημένες κατακτήσεις. Και σαν τέτοιες παίρνουν αξία.

Ο Άρης αυτός δεν φορά νυφικό

Ο έρωτας για τον Άρη στον Τοξότη, δεν είναι απλά συναίσθημα. Είναι αριθμημένες εμπειρίες και ανοιχτές προοπτικές. Χωράφια, χωρίς συρματοπλέγματα. Μεγάλα οράματα. Φυγή από ένα βαρετό μικρόκοσμο, που οριοθετεί, περιορίζει, αναμένει ένα happy end και θέλει οπωσδήποτε να φορέσει νυφικό.
 
Όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι και η καλύτερη θέση του Άρη για σύσφιξη σταθερών και μονογαμικών σχέσεων. Αυτό που μετράει είναι η συλλογή εμπειριών, η απόλαυση της περιπέτειας, της δράσης και της απόδρασης. Ο έρωτας έχει γεύση σαν ένα σπάνιο κρασί, που όμως πίνεται μόνο μια φορά… κάθε φορά.

Το τρίπτυχο του Άρη στο Τοξότη: Πρόκληση, ευκαιρία και συνέχιση του ταξιδιού της αναζήτησης!

Η περιπλάνηση, η ορμή της σεξουαλικής έκφρασης και η δημιουργία νέων συνθηκών ζωής, μαζί με το ξερίζωμα της μονιμότητας, είναι μερικά σημεία που θα βιώσουμε στο πετσί μας. Θα μας ενθουσιάσουν σχέσεις και άνθρωποι, που έχουν μια ευγενή “αλητεία” και έναν ανεκτό τυχοδιωκτισμό στη μορφή τους. Μαζί με μία πολύ θετική αύρα, σαν ανεξήγητα ευχάριστο άγγιγμα όπου εμφανίζονται.
 
Ο Άρης όμως, συμβολίζει και τις επιθυμίες μας γενικότερα, μαζί με τον τρόπο που τις διεκδικούμε. Η θέση του στον Τοξότη, συντελεί στο να λειτουργήσουμε με μια περισσή δικαιοσύνη απέναντι στους άλλους και ειδικά στους λιγότερο προνομιούχους και πιο αδύναμους. Τη περίοδο που θα παραμείνει στο Τοξότη, θα δούμε να μας ελκύουν άτομα ανοιχτόμυαλα, με στόχους, φιλοδοξίες και κάποια καλλιέργεια.
 
Τις μέρες αυτές θα αποφύγουμε κάθε αντιπαράθεση στις σχέσεις, γιατί δεν είναι ο σκοπός να λύσουμε κάποιο συναισθηματικό κομφούζιο, αλλά αν δούμε πως βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, να πάμε απλά παρακάτω. Δε μας ενδιαφέρει να βρούμε λύση σε μια διένεξη, ούτε απαραίτητα να μείνουμε σε μία σχέση. Δεν μας νοιάζει η κόλαση, αφού βαδίζουμε ολοταχώς προς τον Παράδεισο.
 
Δε βλέπουμε δηλαδή το λόγο να αλλάξουμε κάτι, αφού μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος με κάθε είδους ευκαιρία, οπότε αν δε ταιριάξει η μία, θα στραφούμε στην επόμενη. Ναι, είναι και λίγο οπορτουνιστής ο Άρης στον Τοξότη και ανάλογα θα βγάλει σε πολλούς μια τέτοιου είδους συμπεριφορά. H σκέψη θετική κατευθύνεται στους στόχους, ενώ δε βασίζεται και πολύ στη λογική, αλλά δρα με ρίσκο και ένστικτο.
 
Ωστόσο, υπάρχει ένα δίκαιο σύστημα ηθικής που μας καθοδηγεί, ενώ οι στόχοι μας μεταβάλλονται συνεχώς, χωρίς απαραίτητα να καταλήγουν κάπου συγκεκριμένα. Αυτό που μας παρακινεί όμως είναι η περιπέτεια. Μέσα από τον έρωτα φυσικά.
 
Σαν ένας άλλος, μοναχικός Λούκυ Λούκ, ο Άρης στον Τοξότη, αφού επιδίδεται στις προκλήσεις του αγνώστου, πάντα επιβιώνει και συνεχίζει. Γιατί έχει πολλά να δώσει. Και να πάρει άλλα τόσα! Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2014 12:41:00