blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο: Γκάζι ή φρένο; Ιδού η απορία!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο: Γκάζι ή φρένο; Ιδού η απορία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, με τον Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Είναι οι δύο ''δύσκολοι'' πλανήτες του ζωδιακού, που κατά βάση είναι υπεύθυνοι για πολλές συγκρούσεις, ζημιές, αναποδιές, και γενικότερα πάσης φύσεως αναταραχές! Και τώρα, έρχονται σε επαφή μέσα από μια δύσκολη όψη τετράγωνου, για να ανακατέψουν ακόμα μια φορά την πλανητική τράπουλα και να δημιουργήσουν ζητήματα, μάλλον όχι ευχάριστα… Ο Άρης συναντά τον Κρόνο, για να αναστατώσουν τις ενέργειες, τις διαθέσεις και συχνά να οδηγήσουν στις λάθος κινήσεις, που σε κάποιους μπορεί να στοιχήσουν πολύ…
 
Η όψη έρχεται να ''οξύνει'' τα πνεύματα, που τις ημέρες αυτές είναι ήδη πυροδοτημένα με αρκετή ένταση. Συχνά, αρκεί μια και μόνο λέξη, για να δημιουργηθούν θέματα από εκεί που δεν το περιμένεις! Καυγάδες, διαφωνίες και εριστικές συμπεριφορές είναι σε πρώτο πλάνο τις ημέρες αυτές. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, είναι η ψυχραιμία και η κατανόηση (όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό), προκειμένου να κρατήσουμε τις… πολυπόθητες ισορροπίες, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο…
 
Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για τους… δικούς της λόγους και πολύ εύκολα μπορεί να βγάλει την εσωτερική της ένταση, εκτοξεύοντάς την προς πάσα κατεύθυνση… Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη απόσταση και ψυχρότητα στις σχέσεις, που δοκιμάζουν για ακόμα μια φορά τα όρια τους και τις αντοχές τους…
 
Επίσης, η όψη αυτή συχνά ευθύνεται και για πάσης φύσεως ατυχήματα, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τόσο στις μετακινήσεις μας, όσο και γενικότερα σε παρορμητικές ή βιαστικές συμπεριφορές, που τα αποτελέσματά τους μπορεί να μας κοστίσουν!
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Η όψη επηρεάζει ιδιαίτερα Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και όσους έχετε στον γενέθλιο χάρτη σας σε όψη αυτούς τους δύο πλανήτες. Τώρα, καλείστε να διαχειριστείτε δύσκολες ενέργειες τόσο ως προς τον εαυτό σας και την διάθεσή σας, όσο και ως προς τις σχέσεις με τους γύρω σας! Επίσης προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας.Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο στις 15 Ιανουαρίου. Μια δύσκολη και επικίνδυνη όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2015 20:00:00