blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Φεβρουαρίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 1 ως 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο Φεβρουάριος ξεκινά θέτοντας ένα πάρα πολύ σημαντικό ερώτημα: Πόσο συνδέεσαι με το συναίσθημά σου; Το αναγνωρίζεις; Έχεις πραγματική επαφή μαζί του; Καταφέρνεις να το μελετήσεις, να το επεξεργαστείς χωρίς φόβο και χωρίς να αντιδράς απότομα, παρορμητικά και ανεξέλεγκτα;

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό

Ο Ερμής, αφού ήδη έχει σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, ξεκινά την εβδομάδα επαναλαμβάνοντας το τετράγωνό του με τον Ουρανό. Είναι η στιγμή που καλείσαι να σταθείς πάνω από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις και κυρίως να υπερβείς τους φόβους σου! Γιατί αυτοί είναι που σε κρατούν αιχμάλωτο σε μια καθημερινότητα ασφυκτική, πιεστική, ρουτινιάρικη, που δεν σου επιτρέπει να σηκώσεις το βλέμμα στον ουρανό και να αφήσεις τα χιλιάδες αστέρια να φωτίσουν την ψυχή σου, να σου μεταδώσουν το μήνυμα πως κι εσύ είσαι ένα από αυτά, ένα λαμπερό αστέρι!

Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο

Το ζήτημα είναι αν μπορείς να βγεις από αυτήν την δρομολογημένη σκέψη, με την οποία έχεις μάθει να ζεις, να δουλεύεις, να επιβιώνεις καθημερινά, με την ψευδαίσθηση πως κάποιος άλλος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα για σένα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο σε βοηθούν να πιάσεις το νήμα των ευκαιριών από την αρχή και να το ξετυλίξεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση που εσύ θέλεις! Άλλωστε, μην ξεχνάς ποτέ πως εσύ κινείς τα νήματα!

Ερμής σε τρίγωνο με Δία και Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Άρη

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που κορυφώνεται το Σάββατο, σε καλεί να διευρύνεις την οπτική σου και την σκέψη σου. Γιατί μόνο όταν εσύ είσαι ανοιχτός, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να πας τα πράγματα παραπέρα!
 
Μην ξεχνάς πως και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό την ίδια ημέρα, μπορεί να σου φέρει απροσδόκητες ευκαιρίες! Είναι σημαντικό να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις, γιατί το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη που κορυφώνεται την Κυριακής, αλλά στέλνει την ενέργειά του σε όλη την περίοδο που θα ακολουθήσει, μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, όπου η κάθε σου ενέργεια, ακόμα κι αν φαινομενικά είναι ασήμαντη, μπορεί να έχει συνέπειες με απρόβλεπτο και ίσως εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρα! Μπορεί όμως και να είναι η κινητήριος δύναμη που θα απελευθερώσει όλη εκείνη τη δημιουργική δύναμή σου και θα σε φτάσει ψηλά!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Και πάλι όμως, είναι σημαντικό να αναρωτηθείς αν έχεις επαφή έχεις με το συναίσθημά σου, γιατί είναι αυτό που θα πρέπει να παρατηρήσεις και να διαχειριστείς! Την απάντηση θα σου τη δώσει η Αφροδίτη και οι όψεις που σχηματίζει το Σάββατο και την Κυριακή.
 
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αλλά και το τετράγωνό της με τον Ουρανό, θα απελευθερώσουν τις εσωτερικές σου ποιότητες! Και μπορείς να μείνεις στην αρνητική πλευρά των όψεων, που μιλούν για συναισθηματικές εντάσεις, ρήξεις, ανατροπές και πάθη, που κυριεύουν την ψυχή σου και σε κάνουν να λειτουργείς αυταρχικά, με σκοπό να επιβληθείς, να εξουσιάσεις, να χειραγωγήσεις… Όμως, αν δεις κάτω απ’ όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα, εκεί βρίσκεται η ανάγκη σου να δώσεις και να πάρεις αγάπη… Να ζήσεις αυτήν την καθαρή ποιότητα που έχει ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της συγχώρεσης, της συμπόνιας, της κατανόησης…
 
Πάντα η ανάγκη σου θα είναι να φτάσεις σε αυτήν την αρμονική στιγμή για την οποία μιλά το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη! Τη στιγμή εκείνη που στέκεσαι καθαρός, αυθεντικός και λαμπερός απέναντι στο πρόσωπο που αγαπάς, χωρίς κριτική διάθεση, χωρίς εγωισμό, λουσμένος μόνο από το φως της αγάπης… Αυτής που αξίζει να έχεις στη ζωή σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν φτάνει μόνο να έρθουν ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει και να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις! Και κυρίως, πρέπει να καταφέρεις να διαχειριστείς την τάση σου να γίνεσαι απόλυτος, δογματικός, κυριαρχικός, προσπαθώντας να επιβάλεις την άποψή σου, χωρίς να αναγνωρίζεις τις ανάγκες των άλλων! Ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και του διαστήματος που ακολουθεί, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή! Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι εξελίξεις αφορούν συμπεριφορές που ενδεχομένως θα έχουν κι έναν πολύ έντονο χαρακτήρα απέναντί σου και ίσως να προκλήθηκαν από τη δική σου στάση!
 
Να θυμάσαι πως το σκοινί είναι εύκολο να σπάσει όταν το παρατραβάς, γιατί καθετί που λες ή που κάνεις, έχει πάντα και συνέπειες! Και στην προκειμένη περίπτωση, μπορούν να ανατρέψουν τελείως το σκηνικό στις σχέσεις σου… Γι’ αυτό, αξιοποίησε την όποια ενέργεια ή ένταση νοιώθεις, διοχετεύοντας την στα δημιουργικά σου σχέδια, καθώς αυτή την εβδομάδα θα έχεις αυτή τη δυνατότητα!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή, παράλληλα, έχει πολλές εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή με έντονα συναισθήματα, ίσως όχι εύκολα, αλλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Ίσως μάλιστα ένα καινούργιο πρόσωπο που τώρα εμφανίζεται στην ζωή σου, να είναι και αυτό που θα την αλλάξει!
 
Με τον Σκορπιό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο στο μεταξύ σας, αλλά και ιδιαίτερα ερωτικό! Με τον Υδροχόο υπάρχει πολύ ένταση και από τις δύο πλευρές! Με τον Αιγόκερω επιτυγχάνεται μια αποκατάσταση ή μια νέα γνωριμία δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αρχίσεις να δρομολογείς τα σχέδιά σου! Μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο εύκολα όσο περίμενες, μπορεί η διαδρομή σου να έχει ανατροπές, μπορεί άλλα να σχεδιάζεις και άλλα να βγαίνουν μπροστά σου, όμως όλα εξαρτώνται από το πόσο αποφασισμένος είσαι! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, εμπλέκεται σε δύο δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σχηματίζει όμως και ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Δία, που σε βοηθά να ολοκληρώσεις καθετί που άφησες σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις και τις συνθήκες, γιατί παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις, είναι σίγουρο πως μπορείς να βγεις κερδισμένος!
 
Ο έρωτας πρωταγωνιστεί την εβδομάδα αυτή, επιτρέποντας την είσοδο ενός νέου προσώπου στη ζωή σου, που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά και δημιουργεί έντονη επιθυμία, συναίσθημα και πολύ πάθος! Ωστόσο, επειδή έχεις μια ιδιαίτερα καυστική και κριτική διάθεση, η οποία βγαίνει συχνά και πυροδοτεί έντονες καταστάσεις στις σχέσεις σου, καλό θα είναι να προσέξεις πολύ πώς μιλάς και πώς εκφράζεσαι, ιδιαίτερα στη δουλειά σου, γιατί οι διενέξεις μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι!
 
ΥΓ. Με το Σκορπιό χρειάζεται προσοχή, όπως και με τον Υδροχόο, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι… εύφλεκτο! Με τον Αιγόκερω έχεις να νιώσεις και να ανταλλάξεις πολλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις μπει στην τελική ευθεία, που σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, προκειμένου όχι μόνον να το ολοκληρώσεις, αλλά και να εισπράξεις σημαντικά οφέλη! Βέβαια, πάντα μπορεί να προκύψουν αιτίες αναστάτωσης ή ανατροπής στις ήδη προγραμματισμένες δραστηριότητες ή σχέδια, όμως να θυμάσαι πως το τελικό αποτέλεσμα θα καθοριστεί από εσένα και μόνο! Γιατί την περίοδο αυτή σου δίνονται και τα όπλα, αλλά και οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στους στόχους σου!
 
Κυρίαρχο ρόλο θα παίξει ο έρωτας αυτή την εβδομάδα. Έρχεται σαν ένας άνεμος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, μέσα από έντονα, άγρια, παθιασμένα συναισθήματα και διεκδικήσεις, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σε πλημμυρίζουν ερωτική ένταση! Μια νέα γνωριμία την εβδομάδα αυτή, μπορεί να είναι καθοριστική!
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Ήλιο με τον Άρη ανοίγει έναν καινούριο κύκλο οικονομικών εμπλοκών, που μπορεί να αναχαιτίσουν, να αναβάλουν ή να ματαιώσουν τα σχέδιά σου. Ιδιαίτερη προσοχή με τα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί το κλίμα ενδεχομένως να… αγριέψει!
 
Με τον Παρθένο και με τον Ταύρο το συναίσθημά σου εκτοξεύεται. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Σκορπιό αλλά και με τον Λέοντα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικές συναλλαγές και διεκδικήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος! Όμως πρόσεξε, γιατί μπορεί να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή ακόμα και το συναίσθημά σου να λειτουργήσει ανασταλτικά, ανακατεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως και να έχει πάντως, ακόμα κι αν κάποια πράγματα αλλάζουν, ανατρέπονται ή ματαιώνονται, λίγο παρακάτω θα καταφέρεις να τα ολοκληρώσεις, και μάλιστα με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, κυρίως στα οικονομικά σου, που σε είχαν προβληματίσει το διάστημα που προηγήθηκε!
 
Παράλληλα, και η ερωτική σου ζωή ηρεμεί και βελτιώνεται. Δεν αποκλείεται να αποκατασταθεί και μια σχέση, που πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα και δημιούργησε έντονες αναταράξεις στο ψυχισμό σου! Γενικότερα, η περίοδος αυτή δημιουργεί πολύ έντονο συναίσθημα, που σε παρασύρει σε νέες εμπειρίες και μεταμορφώνει τις μέρες, αλλά κυρίως τις νύχτες σου…
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να δραστηριοποιηθείς, να διεκδικήσεις, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με την υγεία σου, να γυμναστείς, και γενικότερα να ανοίξεις ένα κύκλο δραστηριοτήτων με άξονα εσένα! Παράλληλα, κράτησε χαμηλούς τόνους στον εργασιακό χώρο, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο τις ημέρες που ακολουθούν.
 
Με τον Σκορπιό καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Με τον Υδροχόο έχεις πολλά να ανταλλάξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλά και η σύνοδος με τον Πλούτωνα που σχηματίζει την εβδομάδα αυτή η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, σε φέρνουν μπροστά σε συμπεριφορές ανατρεπτικές, αλλά και έντονα συναισθήματα, που πολύ συχνά σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Το σπίτι, η οικογένεια, οι σχέσεις σου γενικότερα, αποτελούν τον κύριο στόχο των γεγονότων που θα σε απασχολήσουν. Ίσως είναι κι εκείνα τα κρυφά παράπονα που κουβαλάς, που βγαίνουν με μια μεγαλύτερη ένταση στο προσκήνιο, καθώς τώρα νιώθεις πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες! Δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κλείσει τον κύκλο σε μια κατάσταση ή στη σχέση σου με ένα πρόσωπο, που πλέον το μεταξύ σας έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του. Ένα άλλο σενάριο μιλά για την αποκατάσταση μιας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε και σε ταλαιπώρησε, όμως βρίσκει τελικά τις ισορροπίες της! Ίσως ακόμα την εβδομάδα αυτή ένα οικογενειακό ζήτημα να αποκατασταθεί, και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
 
Βεβαίως, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη σου δίνει μια πρόσθετη δυναμική στο να προωθήσεις με σθένος και ορμητικότητα τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να δρομολογήσεις μια σειρά εξελίξεων, που θα σε διευκολύνουν κυρίως στα οικονομικά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις τα ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο. Επίσης, πρόσεξε τη σχέση σου με τα παιδιά σου ή τον σύντροφό σου, γιατί ενδεχομένως το κλίμα μεταξύ σας να είναι πολύ ευαίσθητο την περίοδο αυτή.
 
ΥΓ. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Σκορπιό, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα. Με τον Υδροχόο μπορείτε όχι μόνο να επικοινωνήσετε αρμονικά, αλλά να βρείτε και λύσεις σε ό,τι σας έχει απασχολήσει. Με τον Αιγόκερω το κλίμα μεταξύ σας είναι μάλλον εύφλεκτο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εσωτερική σου ένταση δεν σε αφήνει να δεις καθαρά όλα όσα διαδραματίζονται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεις μια συμπεριφορά, που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ακραίες καταστάσεις. Μπορεί να γίνεις ακραίος, απόλυτος, δογματικός, άλλωστε είναι στη φύση σου αλλά τώρα αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται ακόμα περισσότερο και δημιουργούν διενέξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η επαγγελματική σου ζωή πλήττεται κυρίως, όπου είναι πιθανό να συναντήσεις ανταγωνισμούς, που καλείσαι με τον ένα η τον άλλο τρόπο να ξεπεράσεις!
 
Είναι ένα κομβικό σημείο, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου. Αν ωστόσο αξιοποιήσεις την ενέργειά σου δημιουργικά, μπαίνοντας στη δράση, δημιουργώντας τις συνθήκες που εσύ θέλεις, χωρίς να ''τσιμπήσεις'' το δόλωμα του ανταγωνισμού, μπορείς να κάνεις ακόμα και μεγάλα βήματα για την εξέλιξή σου! Και να μετατρέψεις την κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιάζεται, σε ευκαιρία, γιατί να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει και η… άλλη πλευρά!
 
ΥΓ. Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου έρχονται με τη σειρά τους να αναμοχλεύσουν το συναίσθημά σου, καθώς το περιβάλλον έχει έντονα παρασκηνιακό χαρακτήρα, γεγονός που αναστατώνει τη συναισθηματική σου κατάσταση! Ίσως και μια νέα γνωριμία να κινείται κάτω από τα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου, προκαλώντας έντονο πάθος!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Σκορπιό γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι επικίνδυνα φορτισμένο. Με τον Αιγόκερω, αυτό που γεννιέται στο μεταξύ σας είναι πολύ έντονο, πολύ ιδιαίτερο και άκρως μυστικό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να μην βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε διαδραματίζεται τώρα στη ζωή σου, θα αποδειχθεί σοφό στον κύκλο αυτόν! Αυτό αφορά κυρίως τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που την εβδομάδα αυτή κινούνται σε ένα έντονο σκηνικό, που αναστατώνει το συναίσθημά σου και ενδεχομένως να μη σου επιτρέπει να δεις καθαρά το πώς θα πρέπει να κινηθείς! Στην προσωπική σου ζωή έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παράπονα, τον θυμό ή το άγχος του συντρόφου σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο, σε ξαφνιάζουν και σε μπλοκάρουν! Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ποιοι είναι κοντά σου τελικά και ποιοι όχι!
 
Όπως και να ‘χει, η απόσταση από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα προθέσεις και συμπεριφορές, αλλά και να κινηθείς με μεγαλύτερη ψυχραιμία, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου! Από την άλλη μεριά βεβαίως, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να αφορούν και μια νέα γνωριμία, που κινείται σε ένα περιβάλλον ερωτικής έντασης και πάθους, ανοίγοντας ένα καινούργιο κύκλο στη ζωή σου, που σε ανανεώνει σημαντικά!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή επηρεάζονται και τα οικονομικά σου, με αντιπαραθέσεις και διαφωνίες τόσο με το σύντροφό σου, όσο και με συνεργάτες ή συνεταίρους, καθώς νοιώθεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ σας! Ίσως και κάποια έκτακτα έξοδα που προκύπτουν τώρα, να σε αναστατώσουν και να σε αποσυντονίσουν προσωρινά!
 
Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας, ενώ με τον Αιγόκερω ένα περιβάλλον εντάσεων και διαφωνιών πυροδοτεί το κλίμα στη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύναμη που διαθέτεις, χρειάζεται μέτρο, διαχείριση και ισορροπία από τη μεριά σου, αλλιώς μπορεί να γίνει ένας… ανεμοστρόβιλος που σαρώνει τα πάντα γύρω του! Και φυσικά, σε φέρει αντιμέτωπο με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, όπως ο σύντροφος, οι γονείς και οι φίλοι σου, που πιθανόν να νιώθεις πως την περίοδο αυτή δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες! Καλό είναι να θυμάσαι όμως, πως κάποιες στιγμές λειτουργείς υπερβολικά, μεγαλοποιώντας τα γεγονότα και τις συμπεριφορές! Γι’ αυτό, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να δυσκολέψουν τις σχέσεις σου, σκέψου πως το κλίμα που δημιουργείται μπορεί να είναι αποτέλεσμα των δικών σου χειρισμών… Φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, αλλιώς οι διενέξεις μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι!
 
Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα που σε απασχόλησε τον Ιανουάριο και να σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ή ακόμα και μια επωφελή συμφωνία στα επαγγελματικά σου, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου.
 
ΥΓ. Και φυσικά, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, είτε αναζωπυρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια νέα γνωριμία με πάθος!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Ταύρο, αυτό που μοιράζεστε είναι δυνατό και δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην πορεία! Με έναν άλλον Σκορπιό ή Υδροχόο, η σχέση σας δυναμιτίζεται από μια σειρά αντιπαραθέσεων και διαφωνιών, που πολύ εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται μιας συμφωνία ή μια συνεργασία που ξεκίνησε την περίοδο του Ιανουαρίου, ή αποκαθίσταται μια προσωπική σου σχέση, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου! Ίσως ακόμα να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που εξυπηρετούν κάθε επεκτατική δράση σου ή και οικονομικούς στόχους. Παράλληλα, δεν αποκλείονται και νέοι έρωτες, που προέρχονται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, φέρνοντας μια σειρά σημαντικών εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή! Επιθυμίες και όνειρα, μπορείς τώρα να τα δεις να έρχονται στην ζωή σου, με εντυπωσιακό τρόπο, δίνοντάς σου νέες προοπτικές. Να θυμάσαι πως είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να επιτύχεις κάθε τι που οργανώνεις, προσδοκάς ή μεθοδεύεις!
 
Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι η ψυχολογία σου, που συχνά την εβδομάδα αυτή αναστέλλει τη δράση σου! Δεν αποκλείεται βεβαίως να βρεθείς μπροστά σε παρασκηνιακές κινήσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά ή τις σχέσεις σου, που διαμορφώνουν ένα δύσκολο τοπίο, με εμπόδια που αναχαιτίζουν τις προσπάθειές σου και σε απογοητεύουν. Φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι την περίοδο αυτή, κυρίως αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις τους.
 
ΥΓ. Με το Σκορπιό αλλά και τον Αιγόκερω το κλίμα μεταξύ σας έχει έντονο ερωτισμό και πολύ θετικές προϋποθέσεις για το παρακάτω. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Υδροχόο. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις στο μεταξύ σας, γιατί οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θέλεις είναι ο σχεδιασμός και η μεθόδευση… Όσο και αν το μέσα σου διψά για δράση εδώ και τώρα, την εβδομάδα αυτή μια τέτοια κίνηση μάλλον μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει! Το συναίσθημά σου κινείται στα κόκκινα την περίοδο αυτή, ενώ και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν συχνά νιώθεις να σε προκαλούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου. Μπορεί να δεις τα σχέδιά σου να αναβάλλονται, να ματαιώνονται ή να συναντούν πάσης φύσεως εμπόδια, που καλείσαι να προσπεράσεις.
 
Όσο για την προσωπική σου ζωή, κι αυτή με τη σειρά της εξελίσσεται σε ένα κλίμα που ανεβάζει το δείκτη της αδρεναλίνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, με έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, που μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να αποδεσμευτείς από οτιδήποτε σου προκαλεί πίεση ή περιορισμό… Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι, κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί ένα φιλόδοξο σχέδιό σου, για το οποίο εργάστηκες πολύ την τελευταία περίοδο!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να παρουσιαστούν και κάποιες οικονομικές εμπλοκές, με έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις ή την επανεμφάνιση κάποιων οικονομικών θεμάτων ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου ή κάποιους συνεργάτες σου!
 
Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία σας ή μια νέα γνωριμία που θα φέρει έναν άνεμο ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί να έχει έρθει η ώρα να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, όμως είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αν αφεθείς στην παρόρμηση της στιγμής, το κλίμα θα δυσκολέψει σημαντικά και ενδεχομένως να μη σου δώσει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις! Έτσι κι αλλιώς, η διέλευση του Ήλιου απέναντί σου έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα ένα έκρυθμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου ή το σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως το τοπίο γύρω σου μεταμορφώνεται σε εμπόλεμη ζώνη! Και επειδή πάντα σε τέτοιες περιόδους μπορεί να υπάρξουν και… απώλειες, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις και στις επιλογές που κάνεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος και για τις συνέπειες.
 
Καλύτερα να επικεντρωθείς σε πρωτοβουλίες και δράσεις, που δεν απαιτούν την εμπλοκή άλλων προσώπων! Και απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καταστάσεις που… μυρίζουν μπαρούτι! Γιατί το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο την εβδομάδα αυτή παρουσιάζει μια ασυνεννοησία και μια δυσκολία στη διευθέτηση θεμάτων της καθημερινότητας ή των συνεργασιών σου! Ωστόσο, για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν αποκλείεται να φέρει την ολοκλήρωση των προσπαθειών που έχεις δρομολογήσει τον τελευταίο καιρό ή ακόμα να σου δώσει τη δυνατότητα μιας καινούργιας επαγγελματικής έναρξης, μέσα από την οποία ωφελείσαι και οικονομικά!
 
ΥΓ. Στην ερωτική σου ζωή διαμορφώνεται επίσης ένα έντονο κλίμα, που μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο παράπονα, δυσαρέσκειες ή θυμό, επαναφέροντας και ζητήματα του παρελθόντος. Γι’ αυτό να θυμάσαι πως σε τέτοιες περιόδους αυτό που βοηθά σημαντικά είναι η αποστασιοποίηση!
 
Με τον Σκορπιό αλλά και τον Υδροχόο το κλίμα μπορεί να πυροδοτήσει έντονες και δύσκολες καταστάσεις, όποια μορφή σχέσης και αν έχετε μεταξύ σας. Με τον Αιγόκερω μπορεί να αποκατασταθεί ή να ολοκληρωθεί μια συνεργασία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επειδή η εβδομάδα αυτή ενισχύει τις οικονομικές σου ανησυχίες, που έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα σε απασχολούν ιδιαίτερα, χρειάζεται απόλυτο μέτρο, σύνεση και οργάνωση, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε δυσκολεύει! Από την άλλη μεριά (και κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου) η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποκαταστήσει με πολύ θετικό τρόπο μια συνεργασία που κλονίστηκε το διάστημα που προηγήθηκε, ή να ολοκληρώσει επιτυχώς μια επαγγελματική συναλλαγή ή συνεταιρισμό!
 
Πάντως, η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για επεκτάσεις ή για την αποκατάσταση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν εμπλοκές, προβλήματα, αναβολές ή ματαιώσεις. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση των προσπαθειών και των ενεργειών σου. Γι’ αυτό, είναι καλό να αποφύγεις συνεργασίες με πρόσωπα, για τα οποία δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις τους.
 
ΥΓ. Στην ερωτική σου ζωή βεβαίως, το σενάριο της εβδομάδας αλλά και της περιόδου που διανύουμε, μιλά και για μια σχέση που κινείται κάτω από τα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου, δημιουργώντας πολύ έντονους συναισθηματικούς κραδασμούς!
 
Με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο μπορείς να ολοκληρώσεις επιτυχώς οτιδήποτε ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα. Με τον Υδροχόο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες ή μοιράζεσαι μαζί του. Με τον Σκορπιό μπορεί να υπάρξει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2016 17:00:00