blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Πολλές φορές, καθετί που επιθυμείς, καθετί που μπορεί να επιδιώκεις, βρίσκεται ίσως πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες… Το ερώτημα είναι πόσο ανοιχτός είσαι εσύ, για να μπορέσεις να το διακρίνεις; Ο κύκλος που ανοίγει την εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου την Παρασκευή, έχει ακριβώς αυτό το μήνυμα: Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές! Τα πάντα βρισκόταν μπροστά σου και δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να τα κάνεις δικά σου!

Ο Ταύρος αφορά κάθε τι που σχετίζεται με την υλική ασφάλειά σου, τη δουλειά σου, τα οικονομικά σου, καθετί που σε κάνει να νιώθεις πως το έδαφος κάτω από τα πόδια σου είναι ασφαλές και σταθερό! Στον κύκλο αυτόν του φεγγαριού, τα πάντα προσφέρουν τη δυνατότητα να νιώσεις ασφαλής και κυρίως δημιουργικός!

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα γήινα ζώδια μεταξύ του Ηλίου, της Σελήνης, του Δία και του Πλούτωνα (οι οποίοι βρίσκονται σε αναδρομή πορεία), σου ανοίγει πόρτες, που μέχρι χθες όση προσπάθεια κι αν κατέβαλες, έμεναν ερμητικά κλειστές. Τώρα, ως διά μαγείας οι εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν κάθε αγώνα, κάθε προσπάθεια, κάθε κίνηση, κάθε σκέψη που έκανες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σου δώσουν και ένα θεαματικό αποτέλεσμα! Να θυμάσαι όμως πως όλα εξαρτώνται από το πώς έχεις κινηθεί, το πώς έχεις χειριστεί μέχρι τώρα τα πράγματα, πόση προσπάθεια έχεις καταβάλει και κυρίως πόση ψυχή έχεις εμφυσήσει στην προσπάθεια που έχεις κάνει! Αυτό θα κρίνει και το αποτέλεσμα!

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ… Η περίοδος αυτή ενεργοποιεί και τον κύκλο του συναισθήματος και οι διαθέσεις γίνονται και πιο ερωτικές, με μια τάση να δώσουν, να πάρουν, να ανταλλάξουν ενέργεια με πρόσωπα όμως, που σχετίζονται με το παρελθόν… Και φυσικά, να αποκαταστήσουν σχέσεις που μπορεί να μην κατάφεραν να βρούν τις ισορροπίες τους και κρατήθηκαν σε απόσταση, όμως η ανάγκη τους είναι να υπάρχουν, να ζουν και να εξελίσσονται μαζί…

Ο έρωτας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο, αναζωπυρώνοντας εκείνη τη φωτιά που μισοκοιμόταν το προηγούμενο διάστημα, όμως δεν είχε σβήσει οριστικά από την καρδιά σου… Φυσικά, τώρα είναι η ευκαιρία που περίμενες, για να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς βαθιά μέσα στην ψυχή σου και που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις, να μιλήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη, να διεκδικήσεις και τελικά να μπορέσεις να δώσεις επιτέλους αυτή την ευκαιρία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στο πρόσωπο που αγαπάς…

Οι ποιότητες του Ταύρου θα ενεργοποιήσουν και το παιχνίδι των αισθήσεων, που κινητοποιεί το μηχανισμό των εξελίξεων και κάνει τα πάντα να δονούνται σε άλλες συχνότητες, πιο γήινες, πιο αισθησιακές και συχνά γίνονται η αφορμή για να ενωθούν και πάλι οι άνθρωποι.

Στην προσπάθειά του αυτή έρχεται να σε υποστηρίξει και η Αφροδίτη, πανίσχυρη και λαμπερή από το ζώδιο του Ταύρου! Σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Δία και αυτή με τη σειρά της θα σου δώσει τη δυνατότητα που περίμενες: Να ζήσεις και πάλι τον έρωτά σου, έτσι όπως τον είχες φανταστεί!

Άλλωστε, ο έρωτας ξέρει και να συγχωρεί και να δίνει δεύτερες ή… τρίτες ευκαιρίες! Αρκεί εσύ να είσαι ειλικρινής απέναντί του…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάρτι γίνεται στο δικό σου σπίτι, κι εσύ ως καλός οικοδεσπότης φροντίζεις να καλοδεχθείς όλες τις ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο κατώφλι σου! Μια μοναδική, αισιόδοξη περίοδος από αυτές που σου δίνουν ανοίγματα, προοπτικές και κυρίως ελπίδα! Τώρα εισπράττεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχεις κάνει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, για να κατακτήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να ολοκληρώσεις ένα έργο σου, να κάνεις ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική σου ζωή! Όλα φαίνεται να οδεύουν προς μια ολοκλήρωση, μια κορύφωση, σύμφωνα πάντα με το πώς εσύ έχεις κινήσει τα νήματα των εξελίξεων μέχρι στιγμής.

Βέβαια, και στα θέματα της καρδιάς, ο κύκλος αυτός σου προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, που θα ανοίξουν και πάλι έναν κύκλο από το παρελθόν, με ένα πρόσωπο που το συναίσθημά σου γι’ αυτό, δεν έχει πάψει ποτέ να καίει σαν μια μικρή φλόγα μέσα στην καρδιά σου! Ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο, μια συνάντηση μπορούν να ζωντανέψουν αυτή τη μικρή φλόγα και να δώσουν στο συναίσθημά σου τη δύναμη και την ένταση του παρελθόντος! Να θυμάσαι πως όλα είναι στο χέρι σου…

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω αλλά και τον Παρθένο, έχεις πολλούς λόγους να ελπίζεις πως τα πράγματα όχι μόνο θα βελτιωθούν, αλλά θα δώσουν και καινούργιες προοπτικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο πρακτικά για εσένα σημαίνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Οι δυνατότητες ποικίλλουν, καθώς τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, να κλείσεις επιτυχώς έναν κύκλο σπουδών, να δρομολογήσεις μια επέκταση που σχετίζεται με το εξωτερικό και κυρίως να επαναφέρεις στην ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να προσεγγίσεις όπως το ήθελες! Αν όχι τώρα, τότε πότε; Όλοι αυτοί οι ανάδρομοι πλανήτες στο πλανητικό σκηνικό, έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό: της διόρθωσης, της βελτίωσης, της αποκατάστασης και της επανένωσης των προσώπων, που για κάποιο λόγο έχουν κρατηθεί σε απόσταση. Και βεβαίως εσύ έχεις την πλήρη και ολοκληρωτική εύνοιά τους! Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που έρχεται τώρα στο δρόμο σου, ακόμα κι αν δεν δείχνει από την πρώτη στιγμή τις προοπτικές της! Να θυμάσαι πως ό,τι επανέρχεται την περίοδο αυτή, χρειάζεται όχι μόνο να το ξαναδείς, αλλά να του δώσεις και την ευκαιρία να εξελιχθεί!

Βεβαίως, συχνά η παρουσία του Κρόνου, δυσκολεύει τις σχέσεις και την καθημερινότητά σου… Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα πειστικό, γεγονός που λειτουργεί ανασταλτικά στη διάθεση και κυρίως στην πίστη σου πως τα πράγματα βελτιώνονται… Να θυμάσαι όμως πως τώρα είναι η εποχή σου, αυτή που θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση!

ΥΓ. Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω το κλίμα ανανεώνεται σημαντικά και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις καθετί που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν, αλλά κυρίως να έρθετε πιο κοντά και να ανταλλάξετε όμορφα συναισθήματα και πολλή αγάπη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να είναι η στιγμή που περίμενες! Αυτή που αλλάζει μέσα σε μια στιγμή τα δεδομένα που σε ταλαιπώρησαν, σε πίεσαν ή ακόμα και να σε έκαναν να πονέσεις με κάποιο τρόπο! Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο έχεις τη δυνατότητα των… πολλαπλών επιλογών! Νιώθεις σαφώς πιο δημιουργικός, γεγονός που ανανεώνει την διάθεση και την αισιοδοξία σου, έρχεσαι πιο κοντά στα παιδιά σου, ενισχύεις την κοινωνική σου ζωή βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και… φλερτάροντας, μια και ο έρωτας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου! Παράλληλα, παλιές σχέσεις επιστρέφουν με μια διάθεση να ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου… Τώρα είναι ακριβώς η στιγμή που περίμενες, για να ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη, να εκφράσεις το συναίσθημά σου στο πρόσωπο που αγαπάς, να το διεκδικήσεις εκ νέου ή να επιτρέψεις στο άλλο πρόσωπο να εκφραστεί, να ανοίξει τα χαρτιά του και κυρίως να σε διεκδικήσει! Άνοιξε την καρδιά σου και επίτρεψε σε όλες αυτές τις ευεργετικές ποιότητες να σε κυριεύσουν! Φυσικά και μπορείς να κάνεις μια ολοκαίνουργια αρχή… Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Βεβαίως, να έχεις πάντα στο νου σου πως η περίοδος αυτή δεν σε βοηθάει να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις, τα γεγονότα, αλλά κυρίως τα δικά σου συναισθήματα… Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου (ανάδρομοι και οι δυο), δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση και σύγχυση στην ψυχολογία σου, αλλά και πολύ παρασκήνιο! Γι’ αυτό, καλύτερα να μείνεις στη θέση του παρατηρητή, χωρίς να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, κυρίως αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που νιώθεις ή που επιζητάς! Άσε τα γεγονότα εξελιχθούν, έτσι κι αλλιώς, σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι χρόνο…

ΥΓ. Με τον Παρθένο αλλά και τον Ταύρο οι εξελίξεις είναι πολύ έντονες και κυρίως ιδιαίτερα ενθαρρυντικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου για σένα σημαίνει πως όλα περνούν σε μια φάση ανακατάταξης, αφού τα ερωτήματα πληθαίνουν στο νου, αλλά κυρίως στην καρδιά σου! “Τι θέλω; Τι είναι τελικά σημαντικό για μένα; Τι είναι αυτό που στ’ αλήθεια με κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο; Τι με κρατάει μέχρι τώρα πίσω; Πού νιώθω την ανάγκη να δώσω τη μεγαλύτερη προτεραιότητα την περίοδο αυτή στη ζωή μου;” Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που σε απασχολούν και που διαμορφώνουν ένα κλίμα ανακατατάξεων, αλλάζοντας τις προτεραιότητές σου! Φυσικά, στον κύκλο αυτόν έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις, να αλλάξεις, αλλά κυρίως να βελτιώσεις οτιδήποτε μπορεί να σε δυσκόλεψε ή να μην χειρίστηκες σωστά το προηγούμενο διάστημα.

Ένας σημαντικός τομέας που αναβαθμίζεται και που δίνει ενδιαφέρουσες προοπτικές, είναι ο οικονομικός. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις στο παρελθόν, προκειμένου να τους δώσεις μια νέα δυναμική και κυρίως μια νέα προοπτική! Είναι μία ''τυχερή'' περίοδος για σένα, μέσα από την οποία μπορείς να ωφεληθείς ουσιαστικά, ενισχύοντας το εισόδημά σου! Στα επαγγελματικά, προτάσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, τώρα επανέρχονται με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές για παρακάτω, ενώ μπορείς και να ολοκληρώσεις μία προσπάθεια, ένα εγχείρημα, που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα! Βεβαίως, ο κυβερνήτης σου Άρης σε αναδρομή πορεία, συχνά δημιουργεί αρκετή ασάφεια, τόσο μέσα σου, όσο και στις εξωτερικές εξελίξεις, οπότε αν νιώθεις πως δεν είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις ή τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι, άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει. Και κυρίως, μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις, που δεν έχουν την απαραίτητη στήριξη ή την σιγουριά που χρειάζεσαι για να τις εμπιστευτείς.

ΥΓ. Με τον Ταύρο, τον Παρθένο αλλά και τον Αιγόκερω, οι εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου ζητήματα μπορεί να μπουν σε μια νέα τροχιά και να σου δώσουν καινούργιες προοπτικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΛΕΩΝ

Έχεις και τη δύναμη, και τις ευκαιρίες, και όλες εκείνες τις συγκυρίες που χρειάζεσαι, για να κάνεις ένα βήμα παραπέρα, να εξελίξεις ένα φιλόδοξο σχέδιό σου, να ολοκληρώσεις μια δράση, να πετύχεις ένα στόχο σου! Οτιδήποτε δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί το προηγούμενο διάστημα, οτιδήποτε ξεκίνησες, συζήτησες, διαπραγματεύτηκες, αλλά δεν βρήκες την στήριξη που μπορεί να χρειαζόσουν για να το ολοκληρώσεις, τώρα επανέρχεται σε ένα νέο κλίμα, με βελτιωμένες προτάσεις ή προοπτικές! Εκείνο που απαιτείται από εσένα, είναι μια καλή οργάνωση και μεθόδευση το διάστημα αυτό. Έχεις οτιδήποτε χρειάζεσαι για να κάνεις εκείνο το βήμα που δεν κατάφερες μέχρι τώρα, να επαναπροσεγγίσεις μια εργασία που έμεινε σε εκκρεμότητα ή να βρεις μια καινούργια δουλειά! Να θυμάσαι πως την περίοδο αυτή, όλα έχουν να κάνουν με το πώς χειρίστηκες τις καταστάσεις προηγούμενο διάστημα, και τα ανοίγματα που έκανες! Ετοιμάσου λοιπόν κατάλληλα και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, για να προχωρήσεις μπροστά! Είναι στο χέρι σου!

Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή κινείται συχνά σε ένα κλίμα ασαφές και απροσδιόριστο… Δεν αποκλείεται πρόσωπα από το παρελθόν να κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς όμως απαραίτητα να μπορείς να προσδιορίσεις αυτό που νιώθεις εσύ απέναντί τους, αλλά και τις προθέσεις που μπορεί να έχουν αυτά απέναντι σε εσένα! Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι χρόνο μια και η εποχή δεν ενδείκνυται για οριστικές θέσεις και αποφάσεις.

ΥΓ. Με τον Τοξότη και τον Κριό, ένας κύκλος από το παρελθόν ανοίγει ξανά, χωρίς όμως να μπορεί να σου δώσει συγκεκριμένη κατεύθυνση ή πρόθεση. Με τον Παρθένο μία οικονομική συμφωνία ή διαπραγμάτευση μπορεί να έχει πολύ καλή κατάληξη. Με τον Ταύρο η επαναδιαπραγμάτευση σε επαγγελματικά θέματα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επιτυχής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεσαι, καθώς η παρουσία του Άρη και του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου δημιουργούν ένα κλίμα αποσταθεροποίησης. Όμως, ο κύκλος αυτός έρχεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου, που σε κάνουν να παίρνεις μια ανάσα ικανοποίησης και σε βοηθούν να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, να πιστέψεις πως στο τέλος όλα μπορούν να πάνε καλά! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει στήριξη και κυρίως ενθαρρύνει τις επαγγελματικές εξελίξεις, βελτιώνοντας το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις εκείνο το βήμα που συζητούσες όλο το προηγούμενο καιρό, καθώς ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί. Ο κύκλος αυτός σου προσφέρει τη δυνατότητα της αναβάθμισης στον εργασιακό τομέα, καθώς το έδαφος κάτω από τα πόδια σου δείχνει να γίνεται λίγο πιο στέρεο, έτσι ώστε να υποστηρίζει τα σχέδια, τις σχέσεις και κυρίως τον ψυχισμό σου, που το τελευταίο διάστημα είχε κλονιστεί αρκετά! Κάνε εκείνο το βήμα, που μπορεί να φαίνεται μικρό, όμως μπορεί να έχει πολύ ουσιαστικό χαρακτήρα, ενώ θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου!

Παράλληλα, τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις ολοκληρωτικά και την ποιότητα της ζωής σου, φροντίζοντας λίγο περισσότερο τη διατροφή σου και ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης, που θα βελτιώσει και την εμφάνισή σου. Γενικότερα, τώρα μπορείς να ασχοληθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στον κόσμο: τον εαυτό σου!

ΥΓ. Με τον Ταύρο μια επαγγελματική συζήτηση ή διαπραγμάτευση μπορεί να καταλήξει σε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και ουσιαστικό αποτέλεσμα και για τους δυο σας. Με τον Παρθένο, ένα σχέδιο σου μπορεί να υποστηριχθεί και να εξελιχθεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα θα νιώθεις πολύ όμορφα όταν το περιβάλλον που κινείσαι, έχει εκείνη τη δόνηση της αγάπης, που σου δίνουν η οικογένεια και οι φίλοι σου! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να ενισχύσει τον πολύ σημαντικό για εσένα τομέα των σχέσεων, να σε φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να αποκαταστήσει τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να δημιούργησαν και αποστάσεις μεταξύ σας. Παράλληλα, θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις συνεργασίες σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα της επανεξέτασής τους, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Εκείνο όμως που φαίνεται να κινείται σε ένα άκρως ενθαρρυντικό περιβάλλον, είναι η ερωτική σου ζωή, που ανθίζει, εξελίσσεται, αλλάζει και σαφώς βελτιώνεται, κυρίως με την επανεμφάνιση προσώπων από το παρελθόν! Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να συζητήσεις, να εκφράσεις την αλήθεια σου, το συναίσθημά σου, να δεχτείς μια ειλικρινή συγγνώμη από το άλλο πρόσωπο και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σας να εξελιχτεί! Αν λοιπόν έχεις στη ζωή σου μια τέτοια σχέση, μην διστάσεις να κάνεις ένα βήμα για να φέρεις πιο κοντά το άλλο πρόσωπο ή να ανταποκριθείς θετικά στο μήνυμά του!

ΥΓ. Με τον Ταύρο είτε αποκαθιστάς μια φιλική σχέση που ταλαιπωρήθηκε, είτε επαναδιαπραγματεύεσαι ένα επαγγελματικό σχέδιο που δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις το προηγούμενο διάστημα. Με τον Αιγόκερω αλλά και τον Παρθένο, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμφίβολα ανήκεις στους πρωταγωνιστές του κύκλου αυτού, μια και η Νέα Σελήνη απέναντί σου προετοιμάζει μια σειρά εξελίξεων, που θα ενεργοποιήσουν έντονα το συναίσθημά σου, αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή! Έτσι λοιπόν, την περίοδο αυτή μπορείς να διεκδικήσεις εκ νέου μια επαγγελματική πρόταση, μια συνεργασία, να επαναφέρεις μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση από το παρελθόν και γενικότερα να βάλεις σε μια νέα, πιο αισιόδοξη κατεύθυνση τα επαγγελματική σου θέματα!

Παράλληλα, στα ερωτικά σου φαίνεται πως σχέσεις από το παρελθόν επανέρχονται δριμύτερες, πιο απαιτητικές και πιο διεκδικητικές, δίνοντας τη δυνατότητα της συζήτησης, αλλά κυρίως της επίλυσης των όποιων παρεξηγήσεων. Άλλωστε, είναι και η δική σου ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, που η παρουσία των προσώπων αυτών την καλύπτει και δημιουργεί εκείνες τις ισχυρές δονήσεις της αγάπης, του έρωτα, του μοιράσματος, αυτών των εξαιρετικών ποιοτήτων από τις οποίες τρέφεσαι και ολοκληρώνεσαι!

Βεβαίως, Άρης και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιο του Τοξότη, σου υπενθυμίζουν πως τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή τους, είτε λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων του παρελθόντος, είτε λόγω νέων οικονομικών ανοιγμάτων.

ΥΓ. Με τον Ταύρο ένας καινούργιος κύκλος που ανοίγεται είναι πολλά υποσχόμενος, αλλά και με τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω, μια οικονομική ή επαγγελματική διαπραγμάτευση φαίνεται να καταλήγει επιτυχώς. Όμως, και ένα καινούργιο άνοιγμα σε μια παλιά ερωτική ιστορία, φαίνεται να σε ανανεώνει ουσιαστικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΙΧΘΕΙΣ

Ο τροχός γυρίζει, τα πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις διαμορφώνουν ένα πολύ θετικό σκηνικό στην καθημερινότητά σου, μέσα από το οποίο μπορείς να ωφεληθείς! Ένα ιδιαίτερα θετικό πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να ολοκληρώσεις μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, βελτιώνει σημαντικά σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα που ήταν σε απόσταση λόγω κάποιας παρεξήγησης ή παρανόησης, ενώ δημιουργεί μια έντονη κινητικότητα, μέσα από την οποία ανανεώνεσαι και ωφελείσαι. Δεν αποκλείεται και κάποια ταξιδάκια να λειτουργήσουν άκρως ενισχυτικά για τον ψυχισμό σου το διάστημα που ακολουθεί. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχεις την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας που επιδιώκεις την επαγγελματική σου ζωή, να κάνεις ένα εξελικτικό βήμα στα σχέδια σου, να βελτιώσεις τις συνθήκες το χώρο που κινείσαι ή να δεχτείς μια σημαντική στήριξη στις φιλοδοξίες σου.

Όμως παράλληλα είναι η στιγμή που μπορεί να αναβιώσεις έναν έρωτα από το παρελθόν, να μιλήσεις ειλικρινά και από την καρδιά σου για όλα αυτά που έχεις νιώσει, για όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει ή να συγχωρήσεις μια κακή συμπεριφορά του παρελθόντος και να ανοίξεις έναν καινούργιο ερωτικό κύκλο με ένα πρόσωπο, που το μεταξύ σας έχει ακόμα πολλές εξελίξεις να δώσει και κυρίως πολλά συναισθήματα! Από την άλλη μεριά, Άρης και Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, συνεχίζουν να πυροδοτούν συχνά την καθημερινότητά σου με εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνο και κυρίως όχι παρορμητικές κινήσεις στα επαγγελματικά ζητήματα, που φαίνεται να μην μπορείς να δρομολογήσεις ή να ολοκληρώσεις όπως τα έχεις σκεφτεί!

ΥΓ. Με τον Ταύρο μια διαπραγμάτευση φαίνεται να οδηγείται σε έναν πολύ καλό δρόμο και ίσως να έχεις μια επιτυχή κατάληξη σε μια συμφωνία. Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω μια σχέση από το παρελθόν κάνει τώρα την εμφάνισή της, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο είσαι σε μια φάση απολογισμού, τακτοποίησης και βελτίωσης της ψυχολογίας σου, καθώς το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισες μια έντονη εσωτερική διαμάχη, με αμφισβητήσεις και διλήμματα, που έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στη συμπεριφορά σου, αλλά και στις σχέσεις σου! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, κινείται σε αναδρομή πορεία και σ’ αυτόν τον κύκλο της Νέας Σελήνης εξακολουθεί να μη σε βοηθά να πάρεις οριστική και ξεκάθαρη θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα ενός διάλογου ή επανεξέτασης σε κάθε ζήτημα που νιώθεις πως δεν έχεις χειριστεί σωστά και χρειάζεται να το ξαναδείς εκ νέου, με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Φυσικά, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάθε διορθωτική κίνηση που χρειάζεται, προκειμένου παρακάτω να μπορέσει να βάλεις τις βάσεις για την επιτυχία των σχεδίων σου. Είναι ωστόσο μια εποχή που νιώθεις πως οι κινήσεις σου είναι περιορισμένες, πως δεν σου δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσεις έτσι όπως θέλεις, με ελευθερία και με ανεξαρτησία. Νοιώθεις πως όλα λειτουργούν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, τα οποία οφείλεις να σεβαστείς. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί και να φροντίσεις κάποια πρόσωπα, που το διάστημα αυτό έχουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη σου. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου τώρα ίσως μπορέσεις να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες με πολύ καλές προοπτικές για σένα.

ΥΓ. Η ερωτική σου ζωή το διάστημα αυτό, κινείται σε ένα κλίμα που δεν βοηθά στην εξισορρόπηση του συναισθήματός σου. Πολύ πιθανόν μια σχέση από το παρελθόν, που κινείται σε ένα παρασκηνιακό περιβάλλον, αναμοχλεύει για τα καλά για τα καλά το συναίσθημά σου και δημιουργεί μια νέα σειρά έντονων εξελίξεων! Με τον Ταύρο όλα δρομολογούνται στο παρασκήνιο… Με τον Παρθένο μία συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση μπορεί να έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Στον κύκλο αυτό της Νέας Σελήνης είναι το συναίσθημά σου που σε οδηγεί… Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονη φόρτιση, οι επιθυμίες σου αναζωπυρώνονται και γίνεσαι πιο απαιτητικός από τον σύντροφό σου… Έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω σου, μέσα από το οποίο να μπορείς να εκφραστείς, να νιώσεις, να ανταλλάξεις συναίσθημα, στιγμές, παρουσία… Η ερωτική σου ζωή αποκτά ένα άλλο χρώμα, πιο έντονο, πιο παθιασμένο, πιο διεκδικητικό… Δεν αποκλείεται να επανέλθει μια σχέση από το παρελθόν, που μεταξύ σας υπάρχει ακόμα πολύ δυνατό συναίσθημα και κυρίως πολύ πάθος, αφού και το σεξ αποκτά επίσης μια άλλη διάσταση!

Όμως και οικονομικά ζητήματα ενεργοποιούνται, ανανεώνονται και κυρίως αναθεωρούνται, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τρίτους. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα εναλλακτικών σεναρίων και λύσεων, που σε εξυπηρετούν ιδιαίτερα. Το διάστημα αυτό ίσως καταφέρει να εισπράξεις κάποια χρήματα που θα σου χρωστούν, ίσως πάρεις ένα bonus από τη δουλειά σου, μια σημαντική βοήθεια από το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου, όλα λειτουργούν υποστηρικτικά απέναντί σου!

Από την άλλη, Άρης και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιο του Τοξότη συνεχίζουν να πυροδοτούν τα θέματα της επικοινωνίας σου, συχνά ανεβάζοντας τους τόνους και δημιουργώντας διαφόρων ειδών εμπλοκές στην καθημερινότητά σου, στις συναλλαγές σου, αλλά και στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Καλό θα είναι να κρατήσεις αποστάσεις εδώ, γιατί το κλίμα μπορεί να εκραγεί ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΓ. Με τον Ταύρο το παιχνίδι των αισθήσεων στο μεταξύ σας αναζωπυρώνεται! Με τον Αιγόκερω ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να δρομολογηθεί σε μια καλύτερη κατεύθυνση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στην οικογενειακή σου ζωή και τις σχέσεις σου ανοίγεται ένας νέος σαφώς βελτιωμένος κύκλος εξελίξεων, με λύσεις και εξυπηρετήσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως και ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους να εξυπηρετηθεί ή να επιλυθεί με τρόπο που πραγματικά διευκολύνει πολύ τα σχέδια σου. Αλλά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα ευνοούνται, δεν αποκλείεται λοιπόν το διάστημα αυτό να μπορέσεις να επαναφέρεις μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση της προηγούμενης περιόδου αι να την ολοκληρωσεις.

Το περιβάλλον στην ερωτική σου ζωή διαμορφώνει και αυτό μια σειρά νέα εξελίξεων. Είναι πιθανό μια σχέση από το παρελθόν να εμφανιστεί εκ νέου με καινούρια δεδομένα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να την ξαναδείς μέσα από μια διαφορετική οπτική. Βεβαίως, Άρης και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργούν αρκετές εμπλοκές, κυρίως σε συλλογικούς χώρους ή φιλικές σχέσεις. Συνεπώς, καλό θα είναι να κρατάς τις αποστάσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να πυροδοτηθούν από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΓ. Με τον Ταύρο θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα σε μια υπόθεση, ένα σχέδιο ή μια ιδέα, που μπορεί να προέρχεται από το προηγούμενο διάστημα, αλλά και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν μπορεί να ανθίσει εκ νέου! Με τον Παρθένο ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σου δώσει πολύ καλές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2016 16:59:00