blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 27/6 ως 3/7 2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 27/6 ως 3/7 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 27 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 27 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Αγαπητέ μου Κριέ, στις 27 του μήνα με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, ατίθαση και ζωηρή θα είναι η ερωτική σου στάση. Τώρα θα φλερτάρεις με τρόπο απελευθερωμένο και δυναμικό, θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα πιαστεί στα ερωτικά σου δίχτυα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις. Ο Άρης στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία από τις 30 του μήνα, πάθος και ρίσκο θα υπάρξουν στις κινήσεις σου.

Σε σχέση: Φλογερή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ζήσεις θερμές στιγμές έντονου ρομαντισμού. Στο τελευταίο πενταήμερο του μήνα θα αναζητήσεις ασφάλεια και ισορροπία μέσα στη σχέση σου, θα εμφανίσεις έντονη την ανάγκη να κατοχυρώσεις τον δεσμό σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να μπεις στη σκέψη της επίσημης δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Αγαπητέ μου Ταύρε, αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, τώρα θα βάλεις προτεραιότητες, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Στις 29 του μήνα με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει μπροστά σου ελκυστικό πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, προσέγγισε το με τρόπο ευγενικό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Σε σκέψεις επίσημης δέσμευσης θα μπεις, φίλε μου Ταύρε. Στις 29 που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου, θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματά σου, το ταίρι σου θα νιώσει εμπιστοσύνη, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου. Ο Άρης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, σου φανερώνω πως ό,τι κι αν αποφασίσεις δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, ο Ερμής στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει να γίνεις θύμα κολακευτικών λέξεων, θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις το καμουφλαρισμένο ψέμα και την παραποιημένη αλήθεια. Πολλά θα σου πει το ελκυστικό πρόσωπο με το εντυπωσιακό στυλ, λίγα θα πιστέψεις και πολύ καλά θα κάνεις. Επειδή θα σε εξιτάρει το όμορφο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να μην σταθείς στο περιτύλιγμα. Εσένα σου αρέσει να ερευνάς, κάνε το βήμα να συλλέξεις τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Σε σχέση: Τις τελευταίες μέρες του μήνα με τον Άρη στον Σκορπιό, επικίνδυνες διαθέσεις θα εμφανιστούν απ’ την πλευρά σου. Σε περίπτωση που σε πιέζει η σχέση που έχεις ή νιώθεις πως έχουν μειωθεί απειλητικά τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Ίσως να θελήσεις να τερματίσεις τον δεσμό σου, ωστόσο για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τις συνέπειες των ενεργειών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε Καρκίνε, στις 30 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, ρομαντισμός θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, ωστόσο θα είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις την αυταπάτη από την πραγματικότητα. Επιφυλακτική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα ψάξεις τους πραγματικούς σκοπούς, θα αναζητήσεις την απόλυτη ειλικρίνεια. Σου δίνω την συμβουλή να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, οριοθέτησε τους ενδοιασμούς σου, η κατάληξη δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σε ωθήσει σε έναν εκλεπτυσμένο και ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στον ρομαντισμό και την αισθησιακή σου στάση. Ο Άρης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται να πάρεις τολμηρές αποφάσεις περί οριστικής δέσμευσης. Με στόχο την ανανέωση και την βελτίωση, θα περάσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες, που όντως θα σου βγουν σε καλό.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Κριό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δώσουν άνοιγμα καινούργια ερωτικής γνωριμίας, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Μήπως αυτό που σε ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι ένας περιστασιακός έρωτας; Σε σκέψεις θα σε βάλει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ερωτευτείς, θα ενθουσιαστείς, όμως θα πρέπει να αποφασίσεις. Σε συμβουλεύω να επιλέξεις την ειλικρίνεια, αν δημιουργήσεις μπερδέματα, τότε στην πορεία ενδέχεται να προκύψουν αρνητικές εκπλήξεις.

Σε σχέση: Φίλε μου Λέοντα, σε πειρασμό θα σε βάλει ο Άρης στον Σκορπιό. Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί το ταίρι που διατηρείς δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου βαδίζει προς το τέρμα, τώρα θα βρεις την δύναμη να φρενάρεις την κατηφόρα. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα και θα τα καταφέρεις. Ξεκίνα να ζητάς τις απαιτούμενες αλλαγές, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου θα είναι σε θέση να αλλάξει πολλά, προκειμένου να σε κρατήσει σταθερά στο πλάι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με ευχάριστο γεγονός θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, φίλε Παρθένε. Σε χώρο που κίνησε καθημερινά, ίσως να είναι γραφείο ίσως ένα γειτονικό σημείο, πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει το βήμα να σου εκδηλωθεί. Ένα συγκεκριμένο άτομο παίρνει την απόφαση να βγει από το τυπικό ή φιλικό πλαίσιο και να περάσει σε ερωτικό επίπεδο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά, σε διαβεβαιώνω πως θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, δεν θα υπάρξει απογοήτευση.

Σε σχέση: Από την μια η Σελήνη στον Ταύρο, από την άλλη ο Ερμής στον Καρκίνο, φίλε μου Παρθένε, θα την απολαύσεις την ασφάλεια και την σταθερότητα της σχέση σου, θα νιώσεις την ζεστασιά της αγάπης και της αμοιβαιότητας. Τίποτα δεν θα κλονίσει την ισορροπία ανάμεσα σας εσένα και το ταίρι σου, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα μπουν σε πορεία επιτυχημένης κατάληξης. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν ριζική επανένωση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ζυγέ, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα περιορίσει την ανεκτικότητα σου, δεν θα αφήσεις κανένα περιθώριο να σε φλερτάρουν πρόσωπα που δεν σε ικανοποίει η εξωτερική τους εμφάνιση ή που δεν σε εξιτάρει το στυλ της προσωπικότητάς τους. Έχε το νου σου, γιατί ο Άρης στον Σκορπιό θα είναι… στημένος στην γωνία και θα σε περιμένει. Πολλά πρόσωπα θα απορρίψεις, ένα όμως θα σε κάνει να το κυνηγήσεις. Προσοχή στον παράφορο έρωτα.

Σε σχέση: Ατίθαση, ζωηρή και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Από την αρχή της εβδομάδας, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η συμπεριφορά σου θα φέρει δυσκολίες μέσα στη σχέση σου. Ενδέχεται άλλα να θέλεις, άλλα να κάνεις και άλλα να λες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, δεν θα είσαι όμως σε θέση να αντιληφθείς τι είναι αυτό. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις εξάρσεις και παρορμητισμούς, ένα στάδιο θα είναι κι αυτό, που θα αποδειχτεί περαστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε Σκορπιέ, θα μπω κατευθείαν στο θέμα και θα σου πω, το νου σου στον ατίθασο Άρη, που στα μέσα της εβδομάδας θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου. Τα γεγονότα θα είναι εκρηκτικά, τα συναισθήματα θα ποικίλουν. Ό,τι νιώσεις θα το αισθανθείς σε μεγάλη ένταση, είτε είναι έλξη, είτε είναι αποστροφή, είτε πάθος, είτε δυσαρέσκεια. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία, θα σε πλησιάσει εντυπωσιακό πρόσωπο που θα εκτινάξει τα αισθήματά σου στο κόκκινο!

Σε σχέση: Κάτι θα σε κουράσει, φίλε μου Σκορπιέ, κάτι θα σε κάνει να νιώσεις βαριές τις αλυσίδες που σε δένουν στην σχέση σου. Επειδή θα είσαι επιρρεπής στο λάθος και στο παρορμητικό, απόφυγε τις κινήσεις πανικού. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Άρης στο ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να απελευθερωθείς και να βγεις στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο όλες αυτές οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα είναι παροδικές, θα έχουν διάρκεια μόνο λίγων ημερών, ίσως και ωρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Το βέλος σου θα βρει το στόχο του στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα πιάσεις να σε κοιτάζει. Η Σελήνη στον Κριό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σε ρίξουν σε μια ολοκαίνουργια αγκαλιά, ετοιμάσου θα νιώσεις αισθήματα, που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσει. Για να μην σε αγχώσω, θα παραλείψω να σου πω ότι θα ερωτευτείς, σίγουρα όμως θα σου φανερώσω πως θα ενθουσιαστείς. Καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματά σου, τίποτα το αρνητικό δεν θα προκύψει.

Σε σχέση: Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε μου Τοξότη. Πολλούς στόχους μαζεμένους θα βάλεις, θα δημιουργήσεις αγχωτικές καταστάσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Από την μια η Σελήνη στον Κριό θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό, από την άλλη η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, κάπου θα εμφανιστούν αντιφάσεις που θα σε κάνουν να χάσεις την άκρη του νήματος. Η σχέση σου πάει πολύ καλά, το ταίρι σου σε αγαπάει και σου το δείχνει, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Αιγόκερε, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, θα φλερτάρεις με οτιδήποτε εμφανιστεί εντυπωσιακό στα μάτια σου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, προσοχή όμως να μην την πατήσετε λόγω υπερβολικής τόλμης ή ελευθερίας. Όποιος παίζει με την φωτιά, μερικές φορές καίγεται. Αν για παράδειγμα εμπλακείς σε σχέση που απ’ την αρχή θα γνωρίζεις πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείς για τις ανάλογες συνέπειες.

Σε σχέση: Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, ίσως να μπερδέψεις ή να κουράσεις το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, αλλά ευτυχώς οτιδήποτε συμβεί στον εσωτερικό σου κόσμο, θα είναι περαστικό μικρής διάρκειας. Άλλες θα είναι η πρωινές σου διαθέσεις, άλλες οι βραδινές, άλλα θα προγραμματίζεις το μεσημέρι, άλλα θα συμβαίνουν το επόμενο πρωί. Μη σε νοιάζει όμως, μην αγχώνεσαι, με τον Ερμή στον Καρκίνο θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, ξέρει πολύ καλά πώς πρέπει να σου συμπεριφερθεί και πώς να σε ρεγουλάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Κοινωνικέ μου Υδροχόε, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δεν θα αντέξεις την μοναξιά αυτή την εβδομάδα. Θα πάρεις τους δρόμους, θα βρεθείς ανάμεσα σε διαφόρων ειδών παρέες, κουβέντα θα πιάσεις με άγνωστα πρόσωπα, κάποιο από τα όποια, σε χρόνο ντε-τε θα γίνει γνωστό. Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες, θα κάνεις ολοκαίνουργια γνωριμία με πρόσωπο, που εσύ θα ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας και μάλιστα ιδιαιτέρως θερμής. Καλή επιτυχία!

Σε σχέση: Φίλε μου Υδροχόε, τα πάνω κάτω θα σου φέρει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό, απ’ την αρχή της εβδομάδας θα υπάρξουν τάσεις επαναστατικότητας. Όποιος επιχειρήσει να σου βάλει… τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, θα την πατήσει κι εμμέσως πλην σαφώς αναφέρομαι στο ερωτικό σου ταίρι. Πάρε με το μαλακό οτιδήποτε σου ζητηθεί, ναι μεν δεν αντέχεις τις συντηρητικές απόψεις και τα κλισέ, ωστόσο το κάθε τι έχει και τον τρόπο του. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αντιδραστικές εξάρσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Μήπως θέλεις να ερωτευτείς, αγαπητό μου ψαράκι; Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε κάνει να τολμήσεις και να τα παίξεις όλα για όλα. Ξεκινάς νέα ερωτική σχέση, με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του πραγματικού και όχι του φανταστικού, αν δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά!

Σε σχέση: Γαληνεμένος θα είναι ο κόσμος σου, φίλε μου Ιχθύ, από την μια η Σελήνη στον Ταύρο, από την άλλη ο Ερμής στον Καρκίνο, το μόνο που θα επιθυμείς θα είναι ρομαντικές στιγμές ερωτισμού και αγάπης. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, τρυφερή η ερωτική σου συμπεριφορά, θα απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια στου σταθερού δεσμού. Σε περίπτωση που το ταίρι σου θελήσει ένταση και καβγά, θα πέσει έξω. Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει, εσύ θα βρεις τον σοφό τρόπο να στρώσεις την κατάσταση.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2016 20:00:00