blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 29/8 ως 4/9 2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 29/8 ως 4/9 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 29 Αυγούστου ως 4 Σεπτεμβρίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 29 Αυγούστου ως 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φιλέ μου Κριέ, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή και ερωτική θα είναι η στάση σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την εξωτερική σου εμφάνιση και η όλη σου συμπεριφορά δεν πρόκειται να το απογοητεύσει. Θα καταφέρεις να το κάνεις να σε ερωτευτεί, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ξεκινήσεις καινούργια σχέση. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα το νιώσεις προσκολλημένο επάνω σου. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Στο τέλος του εξαημέρου με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας, ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για πιο σοβαρό θέμα, που να αφορά ζήτημα δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις, φίλε μου Ταύρε, και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο Ζυγό θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου, θα επιμεληθείς το στυλ σου και όντως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητά σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένου ατόμου που θα σε προσέξει πολύ πριν το προσέξεις εσύ. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να το προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση: Προσοχή στις απερίσκεπτες ενέργειες, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ενδεχομένως τα λόγια σου ή οι αποφάσεις σου να είναι παραπάνω από παρορμητικές. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, το ταίρι σου θα έχει όλη την καλή διάθεση να παραβλέψει τις επιπολαιότητες, θα θελήσει να στηριχτεί στην ουσία των αισθημάτων, ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή στις 30 και 31 του μήνα να προτείνεις αυτό που σκέπτεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, στα μέσα της εβδομάδας λίγο πριν κλείσει ο μήνας, θα βρίσκεσαι στα πρόθυρα καινούργιας γνωριμίας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα στείλει στο δρόμο σου ένα ιδιαιτέρως ευγενικό και ελκυστικό πρόσωπο, σου δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσεις να σου φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ξαναερωτευτείς το ταίρι σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και πάθους. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και χαλαρότητας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό καθώς και η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ακουστούν μεταξύ σας υποσχέσεις επισημοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, αν επιθυμείς επανασύνδεση το νου σου στις 30 του μήνα, με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να προβείς σε απερίσκεπτες πράξεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις θερμό ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Στην τωρινή εβδομάδα οι εξελίξεις θα έρθουν από καινούργια γνωριμία και όχι από παρελθοντικό πρόσωπο.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, ομαλή θα είναι η επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο σε περίπτωση που έχεις βάλει στόχο τη δέσμευση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες. Στα μέσα της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα καταφέρεις να στρώσεις πρόσφορο έδαφος, αρκεί να ελιχτείς μεθοδικά. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις δηλώσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Λέοντα, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σου, κύριο μέλημά σου θα είναι η εικόνα σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Εσύ που αιωρείσαι ερωτικά και δεν έχεις βρει ακόμα τον στόχο σου, να ξέρεις πως στις 29 και στις 30 του μήνα πρόσωπο όμορφης εμφάνισης θα κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει.

Σε σχέση: Ερωτισμός και θερμότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν ολονύχτιες στιγμές έλξης ίσως και πάθους. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, καθώς και η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα φέρουν θερμά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε και να απολαύσετε τον έρωτά σας χωρίς προβληματισμούς. Στα μέσα της εβδομάδας, με τη Σελήνη στην Παρθένο, είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση μελλοντικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Γοητεία και εντυπωσιακή ομορφιά θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στον Ζυγό, ωστόσο με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, το νου σου στις απερισκεψίες και στις επιπολαιότητες. Σε συμβουλεύω να δεις με σοβαρό και ώριμο μάτι το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Καλό θα είναι να μη δείξεις αδιάφορη ή ανικανοποίητη στάση μπροστά στο θερμό ενδιαφέρον που θα σου εκδηλώσει, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερή αγάπη, δύο χαρακτηριστικά που για πολλούς είναι δυσεύρετα.

Σε σχέση: Ήρεμη, θερμή και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, μέσα στην εβδομάδα δε θα υπάρξουν καβγάδες, αν προκύψουν εντάσεις θα είναι ανούσιες και επιφανειακές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε χαλαρώσει, φεύγουν οι προβληματισμοί και οι πιέσεις, το ταίρι σου θα είναι μαζί σου θερμό και ιδιαιτέρως ερωτικό. Στο τέλος του μήνα, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, ευνοϊκά συμβάντα θα σε βοηθήσουν να στρώσεις έδαφος για ουσιαστικές υποσχέσεις γύρω από θέματα δεσμευτικής εξέλιξης.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον καλλωπισμό σου, φίλε μου Ζυγέ. Από την μια η Σελήνη στον Λέοντα, από την άλλη ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως γοητευτική και ελκυστική εικόνα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δε θα αντισταθεί στην έλξη που θα νιώσει για σένα, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε φλερτάρει, δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

Σε σχέση: Ήρεμη και ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, μέσα στην εβδομάδα στις 30 του μήνα, σε διαβεβαιώνω πως θα απαλλαγείς από αυτά μια και καλή. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα στρώσει το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκορπιέ, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ενδεχομένως να σε ρίξει σε αδράνεια, βασική σου επιθυμία θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Στα μέσα της εβδομάδας, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε εξοπλίσει με γοητεία, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις στα όμορφα του λόγια. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτούμενη βάση και δε θα χάσεις.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα βαριά και ασήκωτη θα είναι η στάση σου. Το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να επικοινωνήσει μαζί σου, ενδεχομένως να εμφανίσεις τάσεις αντιλογίας και αντίδρασης, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μη χαρακτηριστεί ως εριστική. Λίγο αργότερα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα, εσύ και το ταίρι σου θα έχετε ξεχάσει τις εντάσεις θα εστιάσετε στον ερωτισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Τοξότη, στο κυνήγι της αίσθησης και της εμπειρίας θα σε βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, θα προσπαθήσεις να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή και θα το καταφέρεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα κερδίσεις το θερμό ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, ο χειρισμός σου θα ανοίξει πορεία σταθερών επαφών. Στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσεις νέα ερωτική διαδρομή ευχάριστης κατάληξης.

Σε σχέση: Προσοχή στην εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο, γιατί αυτός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και εσύ θα κινδυνεύεις θα γυρίσεις σε παλιά λάθη. Το νου σου να μη φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς ερωτικά, μην κάνεις το λάθος και τη χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Θερμές θα είναι οι ερωτικές σου διαθέσεις, φίλε μου Αιγόκερε, επιπλέον ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό θα ενισχύσουν τη γοητεία σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αν έχεις βάλει στόχο να εισάγεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, θα έχει συμπεριφορά και προσωπικότητα ταιριαστή στις προτιμήσεις σου, κάνε βήμα προσέγγισης, θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Με καβγαδάκια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, αλλά ευτυχώς δε θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Από την μια με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, από την άλλη με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, τα λόγια σου θα είναι υπεροπτικά, θα δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Καλό θα είναι, άθελα ή μη, να μην προσβάλεις το ταίρι σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ομορφιά και γοητεία θα σε διακρίνει, φίλε μου Υδροχόε, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα κάνει εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σου. Η επιμελημένη σου εμφάνιση θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει παραπάνω από κοινός ή απλός θαυμαστής. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σε ερωτευτεί ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα σε πλησιάσει με θερμό τρόπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις άνοιγμα σχέσης. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό προμηνύεται έναρξη σταθερό δεσμού!

Σε σχέση: Ξεκάθαρη, ερωτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα σου δείξει την αγάπη του χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ζυγό και της Σελήνης στην Παρθένο, εσύ και το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής πορείας, δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας να δοθούν υποσχέσεις επισημοποίησης. Το εξαήμερό σου θα είναι καθοριστικό, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου ανοίξουν σταθερό μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση, θα υπάρξουν τάσεις αναποφασιστικότητας. Με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αξίζει να ρισκάρεις, ξεκινώντας δεσμό με καινούργιο πρόσωπο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα κάνει την εμφάνιση του το πρώην ερωτικό σου ταίρι, τα μετανιωμένα του λόγια θα σε βάλουν σε σκέψεις, ωστόσο οι υποσχέσεις που θα λάβεις ίσως να μην αρκετές για να σε κάνουν να διακόψεις με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις.

Σε σχέση: Χαλαρό και ερωτικό θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη και ερωτική πλευρό του χαρακτήρα σου. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός μέσα στη σχέση σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα στρώσει έδαφος για συμφιλίωση, υποχωρούν οι εγωισμοί, υπερισχύει η συγκαταβατικότητα. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας ωθήσει σε νέα σχέδια, ό,τι προγραμματίσετε εσύ και το ταίρι σου, θα εφαρμοστεί χωρίς εμπόδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-08-2016 12:05:00