blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερwτικά σου, για την εβδομάδα 3 ως 9/10/2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερwτικά σου, για την εβδομάδα 3 ως 9/10/2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρwτα, της εβδομάδας 3 ως 9 Οκτωβρίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρwτας την εβδομάδα 3 ως 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκόρπιο θα σε βοηθήσει να απεγκλωβίσεις τη σκέψη και την καρδιά σου από το παρελθόν, τώρα θα έχεις τη δύναμη να διαγράψεις τις αποτυχίες του παρελθόντος. Στα μέσα της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, θα έχεις διάθεση για περιπέτειες και νέες ερωτικές εμπειρίες. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να γίνει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα!

Σε σχέση: Προσοχή στην κτητικότητά σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει συναισθηματική ένταση, θα νιώσεις δυνατή έλξη, πάθος θα βγάλει η στάση σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο λίγο αργότερα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ σας. Ζήλειες, καχυποψίες και ανασφάλειες ενδεχομένως να ανοίξουν ένα μικρό πεδίο μάχης. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, φίλε μου Ταύρε, ετοιμάσου, η εβδομάδα σου θα έχει έντονες ερωτικές εξελίξεις και εκπλήξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκόρπιο και 3 μέρες μετά στον Τοξότη, θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ερωτικό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία προδιαγραφών. Θα γνωριστείς με άτομο που θα νιώσεις έντονη ερωτική έλξη, θα γίνει δεσμός μεταξύ σας, που δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε σχέση πάθους και εντόνου ερωτισμού.

Σε σχέση: Εξαρτήσεις θα βγάλει στην επιφάνεια ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, θα το ζηλέψεις, ίσως και να το υποψιαστείς. Σου δίνω τη συμβουλή να μη γίνεις θύμα καχυποψίας και ανασφάλειας, το πρόσωπο που αγαπάς δεν κάνει τίποτα το πονηρό πίσω από την πλάτη σου, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, δε σου κρύβει απολύτως τίποτα. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα σε ηρεμήσει, θα βρεις τις ισορροπίες σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει την εσωτερική και ψυχική σου δύναμη, θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να διαγράψεις επιτέλους τα παλιά και τα αποτυχημένα και να χαράξεις ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές, με σιγουριά σου λέω πως δεν πρόκειται να μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα βρεθείς να συνομιλείς με πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό.

Σε σχέση: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο δε θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη, κοφτερή θα είναι η αντίληψή σου, σωστή η κρίση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός, θα επέλθει ηρεμία και αρμονία, η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα κλείσει την εβδομάδα σου με κλίμα ειρηνικό. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους καχυποψίες ή κρούσματα ζήλειας, καλό θα είναι να μη δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όσο θα πρέπει. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βάλεις στόχο να κάνεις καινούργια γνωριμία και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Από τυχαίο γεγονός θα έρθεις σε προσωπική συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό νυχτερινό ραντεβού. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό, ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Προσπάθησε να αποφύγεις τον εμμονικό τρόπο σκέψης, μη γίνεις θύμα τις καχυποψίας σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, ίσως και ψυχολογικά κολλήματα, ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα, με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό, το ταίρι σου θα έχει τη διάθεση να σε δικαιολογήσει και να σε χειριστεί με υπομονή, ωστόσο εσύ θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τις υπερβολές. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Λέοντα, αν έχεις χωρίσει ετοιμάσου για επανασύνδεση, αν δεν έχεις δεσμό τώρα θα τον κάνεις, αν διατηρείς μια χαλαρή ερωτική σχέση ετοιμάσου για δεσμεύσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και με τον Ερμή στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Ζυγό, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά θα περάσει σε άμεσες και αξιόλογες προτάσεις. Αισθήματα ζήλειας, ανασφάλειας και εξάρτησης θα στρώσουν έδαφος για σοβαρές συναισθηματικές συζητήσεις, που θα κλείσουν με δεσμευτικές υποσχέσεις.

Σε σχέση: Προσοχή στις αντιδράσεις σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα βγάλει στην φόρα μυστικά και ψεματάκια. Κάτι κρυμμένο θα αποκαλυφθεί μέσα στην εβδομάδα, δε θα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό ούτε θα είναι ικανό να προκαλέσει κρίση, ωστόσο θα δημιουργηθεί ένταση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται αυτή την απρόοπτη ένταση να τη μετατρέψει σε πάθος, είναι πολύ πιθανό να ενισχυθεί η μεταξύ σας έλξη. Συναισθηματικές διακυμάνσεις θα έχει το εξαήμερό σου, που όμως θα σου βγουν σε καλό. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, στις αρχές της εβδομάδας κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Θέλεις νέα γνωριμία; Ή μήπως το πρώην ερωτικό σου ταίρι σου έχει κλέψει καρδιά και σκέψη; Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από την παγίδα της συναισθηματικής εξάρτησης, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε εξοπλίσουν με αντίληψη και σωστή κρίση. Τώρα θα καταλάβεις πως αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου είναι μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία.

Σε σχέση: Μήπως το ζηλεύεις το ταίρι σου και δε θέλεις να το παραδεχτείς; Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, προσοχή στις υπερβολές και στα άστοχα σενάρια. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε συνετίσει και ταυτόχρονα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις τον ερωτισμό σου με τρόπο, που θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ξανά ερωτευτεί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έντονες ερωτικές στιγμές αγάπης και έλξης. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Στις περιπέτειες και στις ερωτικές διασκεδάσεις θα το ρίξεις, φίλε μου Ζυγέ, αυτή τη φορά τίποτα δε θα καταφέρει να φρακάρει την ορμητικότητά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, μέθοδο και στρατηγική θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Θα την κάνεις την καινούργια γνωριμία, γοητευτικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την παρουσία σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με την εμφάνιση του Ερμή στον ζώδιό σου, θα εμφανιστεί σταθερό ταίρι στη ζωή σου.

Σε σχέση: Σταθερότητα, αρμονία και αγάπη θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, όμως κάποια στιγμή με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα θελήσεις να έχεις και το πάνω χέρι. Μέσα στο εξαήμερο, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, μετά στον Τοξότη και μετά στον Αιγόκερω, θα νιώσεις διαφόρων ειδών αισθήματα· προσοχή να μην παγιδευτείς από ανασφάλειες ή φοβίες, που ουσιαστικά θα είναι άτοπες. Μην αφήσεις την καχυποψία σου να κλονίσουν τα αισθήματα σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκορπιέ, αυτή τη φορά θα κεντρίσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κατακτήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα έχεις τα προσόντα να το μαγέψεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, είτε θα αφορά καινούργιο άγνωστο άτομο, είτε ήδη γνώριμο. Πριν κλείσει η εβδομάδα με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό, θα βρίσκεσαι σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης, η πορεία σου θα έχει πάθος και ένταση.

Σε σχέση: Την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου θα βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, το ταίρι σου θα το αγαπήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το ζηλέψεις. Βάθος και έκταση θα έχουν τα αισθήματα σου, υπερβολή θα έχουν οι πράξεις σου, το νου σου να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια, θα είναι λάθος αν πιέσεις τις καταστάσεις. Δυνατή θα είναι η διαίσθησή σου, ωστόσο κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σου ίσως να παρεξηγηθούν από σένα, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Με την πρώτη ματιά θα σε εξιτάρει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές, που θα είναι ικανές να φέρουν ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Ετοιμάσου, θα αποκτήσεις σταθερό ερωτικό ταίρι!

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στο ζώδιό σου στον ερωτισμό και στο πάθος θα στοχεύσεις, φίλε μου Τοξότη. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρεις, εσύ με δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες θα δημιουργήσεις ερωτικό κλίμα. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, οι πράξεις σου θα κάνουν το πρόσωπο που αγαπάς να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Δε θα κρατήσει για πολύ η ελευθερία σου, φίλε μου Αιγόκερε, θα το ερωτευτείς το πρόσωπο με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στον Τοξότη, θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία και όντως θα καταφέρεις να εισάγεις καινούργιο ταίρι στη ζωή σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα παρατηρήσεις πως ένα πρόσωπο σε παρατηρεί, η αμοιβαία σας έλξη θα σας φέρει πολύ γρήγορα σε προσωπική συνομιλία.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό μεθοδική θα κάνει τη στάση σου, σε περίπτωση που υποψιαστείς πως κάτι μυστήριο συμβαίνει, θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, θα λάβεις τις κατάλληλες εξηγήσεις και θα ηρεμήσεις. Στις 7 του μήνα προσοχή στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει κόντρα και ανταγωνιστική διάθεση. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αναλωθείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως εσύ κρατάς τα ηνία, το πάνω χέρι θα πηγαίνει μια σε σένα, μια στο πρόσωπο που αγαπάς και σε αγαπάει. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ερωτική θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, δυναμικές οι προσεγγίσεις σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το ανιαρό και το στάσιμο, το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα έχει την επιθυμία να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό ή αν θα δεις αυτή τη νέα γνωριμία σαν μια απλή ερωτική περιπέτεια.

Σε σχέση: Δε θα θελήσεις δεσμεύσεις, φίλε μου Υδροχόε, δίνω τη συμβουλή στο ταίρι σου στην προκείμενη φάση να μην ελπίζει σε δεσμευτικές υποσχέσεις, θα απογοητευτεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι έντονες ερωτικές στιγμές πάθους και έλξης, οι σοβαρές συζητήσεις δε θα είναι μέσα στα πλάνα σου. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δε θα λείψουν οι σκηνές ζήλειας, επειδή είσαι επιρρεπής στις υπερβολές, προσοχή στη στάση σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στον Τοξότη, το πρώην ταίρι σου θα εστιάσει τη σκέψη του σε εσένα, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Δεν επιθυμεί οριστικό χωρισμό, θα σου τηλεφωνήσει και θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα, γι’ αυτό το άτομο, τότε κινήσου δραστικά, σε συμβουλεύω να φανερώσεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Αν αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας, να ξέρεις πως η επανένωσή σας θα έχει δεσμευτική κατάληξη.

Σε σχέση: Ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους, φίλε μου Ιχθύ, υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα θα σου δημιουργήσουν φοβίες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να νιώσεις πως θα χάσεις το ταίρι σου, ωστόσο ανυπόστατες θα είναι οι ανασφάλειές σου, δε θα συμβεί τίποτα που να πείθει για κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και ζήλειες, το ταίρι σου σε αγαπάει, σου δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείς στον έντονο ερωτισμό που θα σου εκδηλώσει. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-09-2016 13:00:00