blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερwτικά σου, για την εβδομάδα 31/10 ως 6/11 2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερwτικά σου, για την εβδομάδα 31/10 ως 6/11 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρwτα, της εβδομάδας 31 Οκτωβρίου ως 6 Νοεμβρίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρwτας την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου ως 6 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα την κυνηγήσεις την περιπέτεια, θα στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σου διαθέσεις, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, παρά το ατίθασο στυλ συμπεριφοράς σου, οι ερωτικές σου προσεγγίσεις τελικά θα έχουν δημιουργική κατάληξη.

Σε σχέση: Στην παρούσα φάση, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είτε στοχεύσεις στη δέσμευση είτε στη χαλαρή σχέση, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ των επιθυμιών σου. Θα είσαι σε θέση να επικεντρωθείς και να κινηθείς αποφασιστικά, θα εκφραστείς ελεύθερα, ξεκάθαρα, και θα κερδίσεις. Αν θέλεις να περάσεις σε δεσμεύσεις οριστικής κατάληξης, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη, σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός που θα σου φέρει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο ερωτικό σου στόχαστρο. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα, με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, θα σημειωθεί έναρξη ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, ερωτική πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μάλλον θα στοχεύσεις στη δέσμευση, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και επίσημες προτάσεις. Δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθησή σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αυτή τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει δημιουργική κατάληξη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα δημιουργήσει συμπτώσεις, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα περάσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ναι μεν θα θελήσεις να απελευθερωθείς, θα απαιτήσεις την ανεξαρτησία σου, ωστόσο τίποτα δε θα βάλεις σε κίνδυνο, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα. Ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, η έλξη σας δε θα φθαρεί, οι καταστάσεις και οι δοκιμασίες θα σε πείσουν πως ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου υπάρχουν αισθήματα γερά και αληθινά. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, ώριμη θα είναι η σκέψη σου και οι στόχοι σου, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό, που να μπορείς να τον εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να αναζητήσεις το σίγουρο και το μελλοντικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και ταχτοποιημένο μέλλον. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω το ταίρι σου θα εκτιμήσει τα αισθήματα σου, θα προσπαθήσει να σε απεγκλωβίσει από κάποιες αβάσιμες ανασφάλειες που έχεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα λάβεις πρόταση που θα σε εκπλήξει. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Στο ερωτικό κυνήγι θα σε βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι πληροφορίες που θα λάβεις για πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά θα σε ωθήσουν να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχύσει το δυναμισμό σου, ελκυστική θα είναι η εικόνα που θα προβάλεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω, ομαλότητα θα φέρει στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, στην παρούσα φάση το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί ή χωρίσει, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, άσε στην άκρη τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα γίνει επανασύνδεση. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου ανοίξουν δρόμο ερωτικών περιπετειών. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Στα μέσα της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Αιγόκερω ενδεχομένως να σε πλησιάσει πρώην ερωτικό σου ταίρι, δεν αποκλείεται να μπεις σε σοβαρές σκέψεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και θα κλείσει με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Και στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο να περιμένεις σοβαρές εξελίξεις, ευνοϊκές ως προς τις μελλοντικές σου επιθυμίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου γύρω από θέματα δεσμεύσεων. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα οδηγήσει εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι σε ώριμες και μελετημένες αποφάσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, στη νέα γνωριμία θα στοχεύσεις φίλε μου Ζυγέ, και θα τα πας μια χαρά. Θα αναζητήσεις το καινούργιο, το νέο και το αναζωογονητικό, η τύχη θα σε ρίξει πάνω σε πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. Η ελκυστικότητά σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, θα γίνουν άμεσες κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, πολύ γρήγορα θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργια ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, αγάπη και πιστή θα δείξεις στο ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, ενδέχεται να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στην μελλοντική σας εξέλιξη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που θα έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις, που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με μελετημένη τακτική θα φλερτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε κοιτάζει. Η Σελήνη στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σε ρίξουν σε μια ολοκαίνουργια αγκαλιά, ετοιμάσου να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό είχες ξεχάσει. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς επιφυλάξεις, και δε θα απογοητευτείς. Καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματά σου, προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, στόχους θα βάλεις, θα κινηθείς μελετημένα και με στρατηγική. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Τοξότη, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα αναζητήσεις την περιπέτεια, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο απελευθερωμένο. θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου, μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ξεκινήσεις καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις. Οι συναντήσεις σας θα έχουν θερμή εξέλιξη, αυτή η νέα γνωριμία δε θα τερματίσει άδοξα.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου άστατη θα κάνει τη συμπεριφορά σου, επικίνδυνες διαθέσεις θα εμφανιστούν απ’ την πλευρά σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου σε πιέζει, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπής θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τις συνέπειες των ενεργειών σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Αρχή της εβδομάδας, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα αναθεωρήσεις για ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σωστή θα είναι η διαίσθησή σου, ό,τι νιώσεις και ό,τι υποψιαστείς για το πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις, θα βγει αληθινό. Συμπάθεια, οικειότητα και ερωτισμός θα αναπτυχτούν μεταξύ σας, το γοητευτικό πρόσωπο με την ευγενική συμπεριφορά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στο τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και εξέγερση, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία. Δε θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ό,τι και αν προηγηθεί, στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, με έξυπνο τρόπο θα ξεφύγεις από τους μπελάδες που θα δημιουργηθούν. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία ερωτικής σχέσης και δε θα πρόκειται για πρόσωπο απ’ το παρελθόν σου. Γοητευτικό άτομο θα γνωρίσεις, από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας αμοιβαίο ενδιαφέρον, η κατάληξη θα είναι δεσμός.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Δεν αποκλείεται η εβδομάδα σου να κλείσει με πρόταση για ταξιδάκι, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονηθείς και εσύ και το ταίρι σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου δε υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα σε ερωτευτεί, η αμοιβαία σας έλξη θα σας οδηγήσει σε προσωπικό ραντεβού. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ακολούθα τη διαίσθησή σου, θα είναι σωστός οδηγός.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, σταθερά δίπλα σου θα το κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Κλείνουν τυχόν διαφωνίες, συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από το θέμα της επίσημης δέσμευσης. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2016 14:00:00