blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Φεβρουαρίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο κύκλος αυτός έρχεται να δώσει ένα σαφές μήνυμα σε όλους: Ανακάλυψε τα όριά σου, τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εσωτερικά, και μην αναλώνεσαι σε προκλήσεις, που επιδιώκουν να σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με Ήλιο και Σελήνη σε τετράγωνο με τον πανίσχυρο Άρη, είναι μια πρόκληση που καλείσαι να διαχειριστείς και που θα δοκιμάσει τις αντοχές σου και τον τρόπο που αντιδράς στις εριστικές συμπεριφορές, προκειμένου να μην ξεπεράσεις κάποια όρια… Αν μετουσιώσεις την εσωτερική σου ένταση σε δράση και σε ανάληψη πρωτοβουλιών, πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις, γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το όνειρό σου… Και αυτό δεν πρέπει να το διαπραγματεύεσαι με τίποτα!

Άρης σε τρίγωνο με Χείρωνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και Βόρειο Δεσμό

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Χείρωνα την Τρίτη, σου θυμίζει πως η αγκαλιά, η αγάπη λειτουργούν σαν την αμεσότερη θεραπεία σε κάθε πληγή, σε κάθε σχέση, τόσο για σένα που δίνεις, όσο και για τον άλλον που εισπράττει!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης την Τετάρτη, ενισχύει τη διάθεσή σου για σύμπνοια, για αγάπη, για συμπόρευση! Σου ανοίγει την πόρτα των ευκαιριών, ενώ τώρα μπορείς να εισπράξεις την ανταμοιβή για τις προσπάθειες του διαστήματος που προηγήθηκε, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και εξαιρετικά γενναιόδωρο! Οι συνεργασίες μπορεί να λειτουργήσουν εξαιρετικά εποικοδομητικά την περίοδο αυτή και να αποδώσουν τα μέγιστα!
 
Όμως, και το συναίσθημά σου ενεργοποιείται και σε κάνει πιο λαμπερό, πιο φωτεινό και πιο αποφασισμένο να διεκδικήσεις με κάθε τρόπο το πρόσωπο που αγαπάς, να το φέρεις κοντά σου, να του δείξεις την αγάπη σου και να ζήσεις μαζί του το όνειρο!

Άρης σε εξάγωνο με Δία

Την Κυριακή έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, που ανοίγει ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, στα σχέδια, στις φιλοδοξίες σου, σε ό,τι μπορεί να σχεδιάζεις, να κυνηγάς ή ακόμα και να οραματίζεσαι! Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ανοιχτός, σε κάθε τι που προκύπτει τώρα τη ζωή σου, γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι άμεσα ορατές!

Ερμής στον Υδροχόο

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ένα άνοιγμα σε μια άλλη διάσταση, που μπορεί να σε συντονίσει πολύ καλύτερα με το σύμπαν… Παράμεινε συντονισμένος, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να εκπέμψει στην συχνότητά σου… Μια σημαντική ιδέα, μια λύση σε ένα πρόβλημα, κάτι αναπάντεχο, που όμως μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμενες! Αρκεί να απαλλαγείς από κάθε αρνητική ή απαισιόδοξο σκέψη…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως είναι η στιγμή που περίμενες για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου… Να κάνεις εκείνο το σεμινάριο που εδώ και καιρό σκέπτεσαι, να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο γνώσης, ενδεχομένως και πιο πνευματικό, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να προγραμματίσεις ή να πραγματοποιήσεις εκείνο το μακρινό ταξίδι που ονειρεύεσαι… Βεβαίως, πολύ πιθανόν στην προσπάθειά σου να συναντήσεις εμπόδια ή πρόσωπα που αντιτίθενται στις επιθυμίες σου… Μην ''τσιμπάς'' στις αρνητικές προθέσεις που μπορεί να έχουν γύρω σου και ακολούθησε με δυναμισμό και απόλυτη συγκέντρωση τον στόχο ή το όνειρό σου! Έτσι κι αλλιώς, τα προβλήματα δεν παύουν ποτέ να υπάρχουν, το ζήτημα είναι πώς εμείς τα διαχειριζόμαστε… Επίσης, στον κύκλο αυτόν μπορεί να σου δοθεί η λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι σχεδιάζεις, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία, που σου προκαλεί έντονα ερωτική διάθεση!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, σε φέρνει ακόμα πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς ή σχεδιάζεις, χαρίζοντάς σου έναν αέρα ανανέωσης, με καινούργιες ιδέες ή ακόμα και καινούργια πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι…
 
Με τον Υδροχόο ένα καινούργιο ξεκίνημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο! Με το Σκορπιό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να έχει πολλή ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα restart, ξεκινώντας κυρίως απο την ψυχολογία σου! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε οπλίζει με αισιοδοξία και διάθεση να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να κάνεις επιτέλους εκείνο το βήμα, που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, όμως ακόμα δεν έχεις τολμήσει! Βεβαίως, μέσα σε όλο αυτό το ενθαρρυντικό σκηνικό, πρόσεξε εκείνη τη λάθος κίνηση που μπορεί εύκολα να σε φέρει σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και εκείνο το οικονομικό άνοιγμα, που πολύ πιθανόν να μην σου αποδώσει… Γιατί μπορεί για σένα τα πράγματα να είναι αισιόδοξα, είναι σημαντικό όμως να συνυπολογίζεις και τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σου, κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις ή χειρισμούς! Άλλωστε, πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Δία, μπορεί να φέρει τη λύση που χρειάζεσαι σε ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, μια ευνοϊκή επαγγελματική εξέλιξη ή την αποκατάσταση μιας ερωτικής σχέσης σου! Έχεις πολλούς λόγους λοιπόν για να χαμογελάσεις, καθώς μπροστά σου ανοίγονται καινούργιες προοπτικές! Εκμεταλλεύσου τις!
 
ΥΓ. Ο Ερμής που περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, πολύ πιθανόν να σου δώσει πρόσθετες βοήθειες, που θα ενισχύσουν κάθε δράση ή ιδέα σου! Ταυτόχρονα, ενισχύει την κοινωνικότητά σου και φέρνει στη ζωή σου νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
 
Ο Υδροχόος είναι στο πλάι σου και σου δίνει λόγους για να γίνεις πιο φωτεινός και πιο αισιόδοξος! Με τον Σκορπιό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, κυρίως σε οικονομικές συναλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κύκλος που ανοίγεται με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, λειτουργεί σαν μια πρόκληση! Καλείσαι να ξεπεράσεις παλιές συμπεριφορές, κακές συνήθειες ή τη διάθεσή σου να ελέγχεις ό,τι συμβαίνει γύρω σου, και να κατανοήσεις πως πολλές φορές το να κάνεις ένα βήμα πίσω δεν είναι ήττα, αλλά σοφία! Στην επαγγελματική του ζωή, πολύ πιθανόν να δεις τα σχέδιά σου να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται, γεγονός που θα σε κάνει να θυμώσεις ή ακόμα και να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα πρόσωπα που ευθύνονται για αυτό. Εδώ λοιπόν, είναι που χρειάζεται να διαχειριστείς τις εξελίξεις με ευελιξία και ψυχραιμία, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξουν καυγάδες ή και οριστικές ρήξεις. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις το βήμα ή την αλλαγή που σχεδιάζεις… Δες το σαν μια ευκαιρία που εσύ θα ανοίξεις, παρά τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν μπροστά σου! Μπορείς να προωθήσεις τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου, να υλοποιήσεις κάτι το οποίο μεθοδεύεις εδώ και καιρό, να καταφέρεις μια επαγγελματική συμφωνία, να αποκαταστήσεις ένα θέμα που αφορά την προσωπική σου ζωή! Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση συνεργασίας. Ακόμα και ένα παρασκήνιο που δρα την περίοδο αυτή πίσω από την πλάτη σου, να έχει άκρως υποστηρικτικές διαθέσεις απέναντί σου! Ακόμα, δεν αποκλείεται και μια ερωτική σχέση με μυστικό ή παράνομο χαρακτήρα, να προκύψει την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, τροφοδοτώντας την καθημερινότητά σου με γενναίες δόσεις συναισθήματος!
 
ΥΓ. Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο, εξυπηρετώντας σημαντικά την επικοινωνία σου, προκειμένου να εκφραστείς πολύ καλύτερα, να διαπραγματευτείς, να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλά απο αυτά που έμειναν πιο πίσω το διάστημα που προηγήθηκε.
 
Με τον Σκορπιό χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα διαλλακτικός και ψύχραιμος, γιατί το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με τον Ζυγό, τον Αιγόκερω, αλλά και τον Παρθένο μια ερωτική σχέση του παρελθόντος μπορεί να επανέλθει, γεννώντας πολύ δυνατά συναισθήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην περιμένεις να αναλάβουν οι άλλοι πρωτοβουλίες για εσένα! Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να διαμορφώσεις το κλίμα που εσύ θέλεις! Βεβαίως, έχεις να πολεμήσεις με τις φοβίες σου και με τις ανασφάλειές σου, μια και ο κύκλος αυτής της Νέας Σελήνης έχει ένα εσωτερικό χαρακτήρα, που γεννά δύσκολα συναισθήματα! Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να βάλεις προτεραιότητες, να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και τι όχι, ίσως να θελήσεις να κλείσεις μια σχέση που νιώθεις ότι δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες ή το συναίσθημά σου ή να αποκαταστήσεις μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε και σε ταλαιπώρησε! Το ερώτημα είναι εσύ τι θέλεις, τι επιλέγεις ή τι χρειάζεσαι! Το επόμενο σενάριο της περιόδου μιλά για μια οικονομική εκκρεμότητα που μπορεί να αναστατώσει τον προγραμματισμό σου. Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, χρειάζεται να δώσεις χρόνο, γιατί δεν αποκλείεται λίγο παρακάτω να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οτιδήποτε τώρα μπορεί να δείχνει αδιέξοδο! Οι ευκαιρίες που ανοίγονται στον κύκλο αυτόν, αφορούν την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας, μιας συμφωνίας που διαπραγματεύεται εδώ και καιρό, ή μιας καινούργιας επαγγελματικής έναρξης!
 
ΥΓ. Βεβαίως, οι εξελίξεις έχουν να κάνουν και με την ερωτική σου ζωή, μια και ανοίγουν πόρτες που μέχρι χτες μπορεί να έδειχναν κλειστές! Δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να είναι η αφορμή για να πιάσεις τα πράγματα από την αρχή και να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά, ανεβάζοντας την αισιοδοξία σου σε υψηλά επίπεδα!
 
Με τον Υδροχόο καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι αρκετά δύσκολο! Με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον και νέα δεδομένα, που σε ανανεώνουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις! Γιατί είναι ο δικός σου τρόπος που θα καθορίσει τις εξελίξεις, εσύ ο ίδιος θα διαμορφώσεις το αποτέλεσμα! Τόσο στο σπίτι, όσο και στον επαγγελματικό σου χώρο, νοιώθεις πως όλοι δοκιμάζουν τα όρια, τις αντοχές και την ψυχραιμία σου. Νοιώθεις πως τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν δεν σε καταλαβαίνουν, ενώ κι εσύ από την μεριά σου δεν αντιλαμβάνεσαι πως σκέπτονται ή πως αισθάνονται, γεγονός που σε φέρνει απέναντί τους, πυροδοτώντας ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου! Ωστόσο, να θυμάσαι πως δύναμη δεν είναι μόνο το να συγκρούεσαι, δύναμη είναι και το να ξέρεις πού πρέπει να κάνεις πίσω. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για σένα! Αυτή η Νέα Σελήνη σου επιβάλλει μια αλλαγή, σε ό,τι σχετίζεται με απόλυτες, εξουσιαστικές, δογματικές στάσεις και συμπεριφορές, είτε προέρχονται από εσένα, είτε καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να είναι και η ερωτική σου ανάγκη αυτή που σε κάνει να λειτουργείς έντονα και να διεκδικείς απαιτητικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Όμως, πολλές φορές αρκεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου και να δώσεις στον άλλον αυτό που εσύ έχεις ανάγκη να πάρεις… Ίσως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα…
 
ΥΓ. Οι ευκαιρίες της περιόδου σχετίζονται με την δυνατότητα που θα έχεις να κλείσεις μια συμφέρουσα συμφωνία ή να κάνεις μια νέα έναρξη σε επαγγελματικό επίπεδο! Σχετίζονται επίσης και με την αποκατάσταση μιας σχέσης, φιλικής ή και ερωτικής!
 
Με τον Υδροχόο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, μια και οι δύο βρίσκεστε σε φάση… αναμέτρησης των δυνάμεών σας! Με τον Αιγόκερω αλλά και τον Παρθένο, ένα κλίμα αποκατάστασης εξομαλύνει την σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή μιλά για μία σημαντική διευκόλυνση σε σχέση με τις ιδέες, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, που τώρα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την υλοποίησής τους! Ή ακόμα και για την αποκατάσταση μιας φιλικής ή ερωτικής σχέσης, με την οποία μπορεί να υπήρξε μια ενοχλητική απόσταση στο μεταξύ σας! Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης σου δίνει πολλούς λόγους για να χαρείς, αλλά και να ανανεώσεις την ελπίδα σου! Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα γνωριμία γεμάτη συναισθήματα, γεμάτη χρώματα, που φέρνει έναν άνεμο αισιοδοξίας στην ζωή σου και ένα φως στην ψυχή σου! Το δύσκολο σενάριο που καλείσαι να διαχειριστείς της στον κύκλο αυτόν είναι τα διλήμματα, οι αμφιβολίες και οι φόβοι, που σε κάνουν αφενός να μην μπορείς να δεις καθαρά, αφετέρου δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου, τις σχέσεις σου και κυρίως τις συνεργασίες σου. Αυτό που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει, είναι η αποστασιοποίηση… Δώσε χρόνο στις καταστάσεις, για να μπορέσεις να πάρεις αργότερα τις σωστές αποφάσεις!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο και τον Λέοντα, καλό είναι να μην ανοίξεις μέτωπα, που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Με τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω, αλλά και τον Παρθένο, όχι μόνο έρχεστε πιο κοντά, αλλά επιλύετε και προβλήματα που σας απομάκρυναν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η εσωτερική σου φλόγα αναζωπυρώνεται και σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, που ίσως σχεδιάζεις εδώ και καιρό, όμως τώρα οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να πραγματοποιήσεις. Στην επαγγελματική σου ζωή ενεργοποιείται ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις ότι σκοντάφτεις πάνω σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που αναχαιτίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειές σου! Εκεί ακριβώς απαιτείται ένας ιδιαίτερος χειρισμός, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πως όλα είναι θέμα χειρισμών, αλλά κυρίως πως η περίοδος αυτή έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει ό,τι σχετίζεται με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου! Επίσης, είναι και μια πρόκληση που σε αναγκάζει να ανακαλύψεις εκείνες τις κρυμμένες ποιότητες του εαυτού σου, που αναλαμβάνουν δράση στα δύσκολα! Πολλές φορές, το να κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις από απόσταση την κατάσταση και να οργανώσεις καλύτερα το επόμενο βήμα σου, είναι αυτό που θα σου προσφέρει λύσεις! Γιατί ο Άρης απέναντί σου, σε όψη με την Νέα Σελήνη θα τροφοδοτεί συχνά προκλήσεις…
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αφού έχει ήδη περάσει από τις συμπληγάδες του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα λειτουργήσει τώρα σαν μια δικλίδα ασφαλείας. Η προσωπική σου ζωή ενισχύεται σημαντικά, ενώ και μια επαγγελματική ευκαιρία αξιοποιεί πλήρως τη δημιουργικότητά σου!
 
Με το Σκορπιό και τον Υδροχόο βρίσκεστε σε οριακό σημείο και χρειάζεται πολύ μεγάλη ευελιξία και ιδιαίτερη προσοχή για να διατηρήσετε μια στοιχειώδη ισορροπία στην σχέσης σας. Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο όλα μοιάζουν αρμονικά, χαρούμενα και με θετικές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου αποτελούν πάντα μια πρόκληση για σένα, και πολύ περισσότερο τώρα, καθώς η Νέα Σελήνη πολλαπλασιάζει το ενδιαφέρον, αλλά και τις υποχρεώσεις σου! Περισσότερη δουλειά, που μπορείς θαυμάσια να διαχειριστείς, ώστε παρακάτω να εισπράξεις τα οφέλη της! Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να τον φροντίσεις. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις ιδιαίτερα την διατροφή σου, με ένα νέο πρόγραμμα που θα αυξήσει την ενέργειά σου και θα βελτιώσει την εμφάνισή σου! Μπορείς επίσης να εκτονωθείς μέσα από την άσκηση, γεγονός που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου! Παράλληλα, καλό θα είναι να χαμηλώσεις τους τόνους στην επικοινωνία σου, μια και συχνά μπορεί να νιώσεις να προκαλείσαι από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, βγάζοντας στο προσκήνιο εκείνη την καυστική σου διάθεση, που μπορεί να ανατρέψει πλήρως τις ισορροπίες! Η εβδομάδα αυτή έχει να κάνει με σένα και τη διαχείριση του εαυτού σου! Αξιοποίησέ την δημιουργικά!
 
ΥΓ. Από την άλλη μεριά, Αφροδίτη και Δίας ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ανάπτυξη των προσωπικών σου σχεδίων, που τώρα μπορείς να τα δεις να ολοκληρώνονται θεαματικά! Στην προσωπική σου ζωή, δεν αποκλείεται η επιστροφή σου σε μια σχέση από το παρελθόν, με την οποία τώρα ξεκινά ένας καινούριος κύκλος εξελίξεων.
 
Με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, τόσο στα λόγια όσο και στις απαιτήσεις σου! Με έναν άλλον Παρθένο αλλά και τον Αιγόκερω ευνοούνται θέματα επαγγελματικών επεκτάσεων, αλλά και συναισθηματικά Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι τα πράγματα που αλλάζουν μα η δική σου στάση, που γίνεται πιο ξεκάθαρη, πιο σαφής, πιο ολοκληρωμένη και φυσικά πιο αντικειμενική! Βεβαίως, θα έχεις βοήθειες αλλά και ευκαιρίες, ώστε να έρθεις πιο κοντά στις επιλογές σου! Όλο το σύμπαν συγχρονίζεται, για να σου ανοίξει το δρόμο προς τις επιθυμίες σου. Είναι η εποχή σου, το διαπιστώνεις στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου που βελτιώνονται, και παρόλο που συχνά κάποια πράγματα μπορεί να μη σου βγαίνουν έτσι όπως τα υπολόγιζες, το επόμενο διάστημα θα σε δικαιώσει. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη, συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις επιλογές σου, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Κάθε προσπάθεια λοιπόν που έγινε το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να την δεις να ολοκληρώνεται και μάλιστα θεαματικά. Επαγγελματικές ενάρξεις, συνεργασίες, επεκτάσεις που αφορούν το εξωτερικό, διευκόλυνση σε νομικά θέματα, καθώς επίσης και η συνέχιση ενός κύκλου σπουδών, είναι κάποια από τα σενάρια που ολοκληρώνονται την περίοδο αυτή. Βεβαίως, η ερωτική σου ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες αυτές, αποκαθιστώντας κάθε σχέση που ταλαιπωρήθηκε, ανανεώνοντας σημαντικά τον ψυχισμό σου, αλλά και επαναφέροντας στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά γι’ αυτό!
 
ΥΓ. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανοίξεις έναν νέο, αισιόδοξο κύκλο στα οικονομικά σου, να αυξήσεις με κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σου και να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον. Ωστόσο, δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα, που έρχονται απροειδοποίητα και πιεστικά. Επίσης, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις με τα πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις απαιτήσεις σου, γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση μεταξύ σας.
 
Με τον Υδροχόο ανοίγεις ένα νέο διαπραγματευτικό κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να ωφεληθείς. Με τον Παρθένο, τον Ταύρο ή έναν άλλο Αιγόκερω, αποκαθίσταται κάθε μορφής σχέση μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Να θυμάσαι πως κάθε τι που επιδιώκεις συνειδητά, με μέθοδο και οργάνωση, έρχεται η ώρα να σου αποδώσει καρπούς! Αυτή την εβδομάδα θα το διαπιστώσεις έμπρακτα, μια και οι συγκυρίες που προκύπτουν, είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου! Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξελίσσονται ή ακόμα και ολοκληρώνονται. Μια νέα συνεργασία, μια καινούργια δουλειά, μια προαγωγή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, είναι τώρα σενάρια που έρχονται πιο κοντά από ποτέ! Η κοινωνική σου ζωή είναι άλλος ένας τομέας που απογειώνεται, ανοίγει, διευρύνεται και να σου δίνει τη δυνατότητα της αποφόρτισης από την καθημερινότητα! Δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες, που με κάποιο τρόπο μπορεί να σου φανούν χρήσιμες επαγγελματικά ή να παίξουν σημαντικό ρόλο στα θέματα της καρδιάς σου!
 
ΥΓ. Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει καινούργιες προοπτικές στα όνειρά σου, στα σχέδιά σου και την επέκτασή τους, στις φιλοδοξίες σου! Εκείνο που θα πρέπει να τιθασεύσεις ωστόσο, είναι το συναίσθημά σου, που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο σύντροφό σου. Προσοχή επίσης και σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, γιατί κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα σε βρούν απροετοίμαστο.
 
Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο μπορεί να έχεις ουσιαστικές εξελίξεις σε μια συζήτηση, διαπραγμάτευση ή συνεργασία. Με τον Υδροχόο μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά, ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση της σχέσης σας. Με τον Σκορπιό το κλίμα δείχνει ιδιαίτερα εύφλεκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη απέναντί σου σημαίνει πως ο κύκλος που ανοίγει τώρα αφορά κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που κινούνται σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ευαίσθητο, κάνοντας συχνά τις ισορροπίες να δείχνουν αδύνατες! Βεβαίως, κι εσύ γίνεσαι απόλυτος κι αδιάλλακτος, εμμένοντας σε θέσεις και αποφάσεις που αρνείσαι να διαπραγματευτείς, αλλά και οι άλλοι μπορεί να λειτουργούν με έναν προκλητικό τρόπο απέναντί σου, δημιουργώντας ένα σκηνικό συναισθηματικών εκρήξεων! Και επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ουσιαστικά το τοπίο από τα πρόσωπα που οι προθέσεις τους δεν είναι ειλικρινείς ή ξεκάθαρες απέναντί σου! Φυσικά αυτό δεν θα γίνει εύκολα, μια και οι προκλήσεις θα είναι έντονες και συχνές, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να μην τραβήξεις περισσότερο το ήδη τεντωμένο σκοινί και να δώσεις χώρο και χρόνο τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου για μια ανάσα!
 
ΥΓ. Η βοήθεια και υποστήριξη την περίοδο αυτή, μπορεί να έρθει μέσα από ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστα μηνύματα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου ή ακόμα από κάποια πρόσωπα, που θα βρεθούν πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι περίμενες!
 
Με τον Υδροχόο και το Σκορπιό, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις. Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο μπορεί να εξελίξεις μια συμφωνία ή μία οικονομική διαπραγμάτευση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε έντονο αναβρασμό σε βρίσκει τη Νέα Σελήνη του μηνός, αλλά και με μια διάθεση να επιλύσεις ό,τι σε έχει δυσκολέψει ή έχει πάει πιο πίσω τα σχέδιά σου. Η έντονη κινητικότητα σε βγάζει από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως το εικοσιτετράωρο δεν σου φτάνει, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις όλα όσα προκύπτουν! Οι πληροφορίες που έρχονται τώρα σε σένα, ίσως να σου δημιουργούν μια έντονη εσωτερική αναστάτωση, γι’ αυτό καλείσαι να φιλτράρεις ό,τι ακούς, γιατί δεν είναι σίγουρο πως όλα όσα μαθαίνεις, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ίσως ακόμα και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις να δρομολογούν μια σειρά εξελίξεων όχι και τόσο ευνοϊκών απέναντι σου, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, εμποδίζοντας τα σχέδιά σου ή ακόμα και τις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πως για όλα χρειάζεται χρόνος! Μην πάρεις αποφάσεις μέσα από την παρόρμηση της στιγμής, γιατί είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα το μετανιώσεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία να διεκδικήσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να διαπραγματευτείς και να εκτονώσεις δημιουργικά την ενέργεια της περιόδου αυτής!
 
ΥΓ. Ο κύκλος αυτός ωστόσο σου δίνει κάποιες οικονομικές ευκαιρίες. Μια συμφωνία, η είσπραξη χρημάτων που σου χρωστούσαν, ένα επαγγελματικό άνοιγμα με πολύ καλές οικονομικές προοπτικές, όλα είναι σενάρια που διαδραματίζονται στον κύκλο αυτών και πραγματικά μπορούν να τονώσουν την ψυχολογία σου!
 
Με τον Σκορπιό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του. Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο μια οικονομική συμφωνία ή μια επαγγελματική έναρξη φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-02-2016 17:48:00