blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2016: Ένα διάλειμμα πάντα σε ξεκουράζει και σε βοηθά να ανασυνταχθείς!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Φεβρουαρίου 2016: Ένα διάλειμμα πάντα σε ξεκουράζει και σε βοηθά να ανασυνταχθείς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Σε γενικές γραμμές είναι μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα αυτή που ανοίγει μπροστά μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η απουσία σημαντικών όψεων, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα ενός διαλείμματος, προκειμένου να ανασυντάξουμε τις σκέψεις, αλλά και τις δυνάμεις μας!

Αφροδίτη στον Υδροχόο και Ήλιος στους Ιχθείς

Έχουμε βεβαίως δύο πλανητικές μετακινήσεις. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων στα ζώδια του αέρα, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, που ευνοούνται τόσο σε θέματα σχέσεων, όσο και στα οικονομικά τους.
 
Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και μας κάνει πιο δεκτικούς στο συναίσθημα και τις ανάγκες των άλλων… Παράλληλα όμως, περνάμε και σε μια εποχή έντονης ασάφειας, καθώς το θόλο τοπίο που διαμορφώνεται τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας, δεν μας επιτρέπει ούτε να δούμε καθαρά τις ανάγκες μας, ούτε να λειτουργήσουμε με αντικειμενικότητα!

Σελήνη από τον Ταύρο στους Διδύμους

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Σελήνης που διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Στις 9:46 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μια σειρά προκλήσεων που καλούμαστε να διαχειριστούμε, τόσο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όσο και γενικότερα σε θέματα διαχείρισης της επικοινωνίας μας! Μπορεί να προκαλέσει μια ένταση, που καθιστά δύσκολη την επαφή, τις συζητήσεις, αλλά και τις επαφές με το άλλο φύλο!
 
Στις 4:35 το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για θετικές επικοινωνίες και συζητήσεις στο υπόλοιπο της ημέρας! Στις 8:36 το βράδυ, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή μας βοηθά να εκφράσουμε το συναίσθημά μας, να γίνουμε πιο επεξηγηματικοί στην επικοινωνία με τους γύρω μας, ενώ και οι άλλοι μπορούν να κατανοήσουν πολύ καλύτερα αυτά που ακούν και να ανταποκριθούν καλύτερα! Ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα ή και πληροφορίες, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στις βραδινές ώρες, που επιτρέπει να κλείσουμε ευχάριστα τη μέρα μας!
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, στο πρωινό της ημέρας καλό είναι να αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να διαπραγματευτείτε ζητήματα, που βλέπετε πως δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από τους γύρω σας.
 
Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να εκφράσετε αυτό που μπορεί να νιώθετε στους γύρω σας, να διαπραγματευτείτε ακόμα και σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν και να εισπράξετε τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκετε!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2016 20:00:00