blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015. Ο Ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθείς δημιουργούν μια αρκετά «θερμή» περίοδο μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015. Ο Ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθείς δημιουργούν μια αρκετά «θερμή» περίοδο μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 57
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Μεγάλη… κινητικότητα παρατηρείται στον ουρανό του Ιανουαρίου. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα, μας… βάζει στην πρίζα! Η Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθείς, διαφοροποιούν το ουράνιο σκηνικό και τα συναισθήματά μας! Πάμε λοιπόν για hot προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία

Στις 19 Ιανουαρίου έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Δία. Στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία οι αντιθέσεις μεταξύ των πλανητών δεν ανήκουν στις ευνοϊκές όψεις, αντίθετα δείχνουν δύσκολα ή σκληρά γεγονότα. Όμως, στις αντιθέσεις που λαμβάνει μέρος ο Δίας και η Αφροδίτη, όπως ακριβώς έχουμε σε αυτή την όψη, το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι η υπερβολή. Καθώς θα κυριαρχεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και υπεραισιοδοξίας στις προσωπικές σχέσεις, είναι πολύ πιθανό η συνταγή να χαλάσει, από μεγάλη δόση υλικών. Στη περίπτωση αυτή χρειάζεται μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και σε βαρύγδουπες υποσχέσεις έρωτα και αγάπης.

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Στις 20 του μήνα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και το γενικότερο κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και σίγουρα λιγότερο βαρύ από την περίοδο του Αιγόκερου. Κι αυτό γιατί, με μια απλή απόδοση, ενώ ο Αιγόκερως διακρίνεται για την σοβαρότητα και ενίοτε για την ακαμψία στις κινήσεις του, ο Υδροχόος έχει στοιχεία εξωστρέφειας, αλτρουισμού και αισιοδοξίας. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την ίδια μέρα στον Υδροχόο, γίνεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε ακριβή σύνοδο με τον απλανή αστέρα Altair, που διακρίνεται για τα θετικά χαρακτηριστικά του.

Ο ρόλος του Altair

Ο Altair έχει ιδιότητες Άρη και Ερμή, ενώ μερικοί αστρολόγοι προσθέτουν τον Δία και τον Κρόνο. Πρόκειται για ένα άστρο που φέρνει καλά νέα, δίνει κουράγιο στις μάζες και προσθέτει μεγάλες ποσότητες τύχης στους αποδέκτες του, ανάλογα φυσικά με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα. Ο Altair, αλλά και η Νέα Σελήνη, βοηθούν οικονομικές υποθέσεις, δίνουν ιδεαλισμό, συντροφικότητα και αλληλεγγύη, ενώ ενισχύουν οικολογικές προσπάθειες για την προστασία του πλανήτη. Χρειάζεται όμως και πάλι προσοχή στα ατυχήματα. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2015 ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 20 του μήνα, είναι μια όψη που χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις, καθώς αποσπά την προσοχή μας, μας καθιστά αφηρημένους και ως εκ τούτου, επιρρεπείς σε ατυχήματα. Λόγω της φύσης του Ποσειδώνα, τα προβλήματα στη θάλασσα ίσως και λόγω καιρού, συνεχίζουν να καραδοκούν, ενώ καθώς ο πλανήτης σχετίζεται και με την παραπλάνηση, καραδοκούν και οι επιτήδειοι με τα μαγικά χέρια που βάζουν στόχο το πορτοφόλι μας. Η λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων πρέπει να γίνεται με σύνεση. Ο καιρός, με τις συχνές εναλλαγές του, θα δώσει τροφή σε ιούς και θα αυξήσει τις εποχιακές ιώσεις.

Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 21/1 μέχρι και μέχρι τις 11/2 αναμένεται να φέρει σύγχυση στις καθημερινές δραστηριότητές μας. Είναι γνωστό πλέον ότι η ανάδρομη φορά του Ερμή δεν είναι ένα σπάνια, αλλά αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο, που παρατηρείται τρείς με τέσσερις φορές μέσα σε ένα χρόνο.
 
Καθώς η επικοινωνία συνδέεται άμεσα με τον Ερμή, οι αναποδιές και τα εμπόδια που θα παρατηρηθούν σε επικοινωνία και μετακινήσεις με συγκοινωνιακά μέσα, αποτελούν φυσική επίπτωση της αναδρομής του Ερμή. Στα θετικά του ανάδρομου Ερμή να τονίσουμε την χαλάρωση στις έντονες καθημερινές ενασχολήσεις, που επιτρέπουν στη ραστώνη ή ακόμα και στην τεμπελιά να εκθρονίσουν την δράση και την ενεργητικότητα. Επίσης, στη διάρκεια της φαινομενικής ανάδρομης πορείας, έχει παρατηρηθεί στατιστικά μια σχετική αύξηση της επιστροφής ανθρώπων, αλλά και καταστάσεων που μας απασχόλησαν παλαιότερα.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, αλλά και της καλοπέρασης, η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθείς στις 27/1. Καθώς στην παραδοσιακή Αστρολογία η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση έξαρσης στο τελευταίο ζώδιο του κύκλου, μέχρι και τις 20/2 αναμένεται να αποδείξει στο μέγιστο βαθμό τις θετικές ιδιότητές της και τα χαρακτηριστικά της. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα δημιουργήσει την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα, που σχετίζεται άμεσα με τους Ιχθείς και θα βοηθήσει στην δημιουργία νέων αισθηματικών δεσμών, αλλά και συμμαχιών. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα προσδώσει τρυφερότητα και ευαισθησία σε όλες τις σχέσεις μας, ενώ θα αγγίξει τις βαθύτερες χορδές της ψυχής μας, φέρνοντάς μας πιο κοντά στους αδύναμους συνανθρώπους μας. Τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς) ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης. Μάθε πως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης αλλά και η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία που φέρνει έρωτες από τα παλιά... Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις, η Αφροδίτη στους Ιχθείς, ο ανάδρομος Ερμής, αλλά και η Νέα Σελήνη, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά για τις επόμενες μέρες του Ιανουαρίου, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Download Video as MP4
 
 Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2015 17:44:00