blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Πανσέληνος φωτίζει τα παθιασμένα ερωτικά παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Πανσέληνος φωτίζει τα παθιασμένα ερωτικά παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γεννιέται στον «γενναιόδωρο» Λέοντα και το φως της θερμαίνει έρωτες και πάθη που «λαμπαδιάζουν» μέσα στον Φλεβάρη!
Sponsored Links

Το εξάγωνο Ήλιου -Ουρανού

Στις 2 του μήνα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Πρόκειται για μια πολύ θετική όψη που ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τις συλλογικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα φέρει και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για δράση, αλλά και για επέκταση.

Πανσέληνος στον Λέοντα

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα. Με τις θετικές όψεις του επεκτατικού Δία, αλλά και του επαναστάτη Ουρανού το φαινόμενο διάκειται φιλικά για πολλά ζώδια, με ιδιαίτερα ευνοημένους τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Ωστόσο η συμμετοχή του απλανούς αστέρα Acubens, που συμμετέχει με όψη συνόδου στο φαινόμενο, θα πρέπει να μας κάνει περισσότερο καχύποπτους σε θέματα που περιέχουν ρίσκο, ενώ αποτελεί δείκτη επικινδύνων γεωλογικών και καιρικών φαινομένων. Η Τουρκία και οι χώρες της Μέσης Ανατολής επηρεάζονται περίεργα από αυτή την Πανσέληνο.

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου

Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο στις 5 του μήνα είναι κατάλληλο για επαναπροσδιορισμό των δεδομένων με σκοπό το αποτέλεσμα εκείνο που θα φέρει μακροημέρευση στα σχέδια και στα προγράμματα.

Η αντίθεση Ήλιου-Δια

Η πλανητική αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που σχηματίζεται στις 6/2, μας καλεί να αποφύγουμε τις υπερβολές σε όλες μας τις κινήσεις.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Η αρμονική όψη ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον σεξουαλικό Πλούτωνα, αποτελεί ίσως την πιο σέξι όψη της περιόδου. Σχηματίζεται στις 8 του μήνα και αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά αλλά κυρίως σε αισθηματικά ζητήματα. Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς).
 
Και πάμε να δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις αλλά και η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2015 01:00:00