blank
 
blank

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη: Αισιοδοξία στη σκέψη, εμπόδια στην πράξη…

 
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη: Αισιοδοξία στη σκέψη, εμπόδια στην πράξη…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Δίας σε σύνοδο με Ερμή και τετράγωνο με Άρη

Άρης σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 2 Αυγούστου ο πλανήτης της επέκτασης, ο Δίας, πραγματοποιεί δύο όψεις με τους Ερμή και Άρη, δίνοντας μία αισιόδοξη χροιά στο ξεκίνημα του μήνα, παράλληλα όμως με μία δόση υπερβολής…

Ερμής σε σύνοδο με Δία

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, προσδίδει στις σκέψεις μας έναν πιο φιλοσοφικό τόνο, παρακινώντας μας να ξεφύγουμε από τα μικρά πράγματα και να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με άλλους ανθρώπους, να ανοίξουμε το μυαλό μας για να δεχτούμε διαφορετικές απόψεις, να παντρέψουμε το γενικό με το ειδικό και να κάνουμε μεγαλεπήβολα και μακροπρόθεσμα σχέδια.
 
Τις μέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, έως τις 4 του μήνα, θα θελήσουμε να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας πιστεύω και να ηθικολογήσουμε, όμως καλό θα είναι να μη θεωρήσουμε τους εαυτούς μας αλάνθαστους, υπερβάλλοντας στις απόψεις μας.
 
Οι λεπτομέρειες, με τις οποίες πρέπει να καταπιαστούμε μέσα στην καθημερινότητά μας δεν θα είναι και ό,τι πιο ευχάριστο αυτές τις μέρες, αφού το κλίμα είναι πιο ανάλαφρο και οι διαθέσεις διψούν για καλοπέραση και ξεγνοιασιά. Ωστόσο, υπάρχει εύνοια για συζητήσεις, αγοραπωλησίες και νέες συμφωνίες, καθώς και για θέματα που σχετίζονται με σπουδές και αυτοεξέλιξη.
 
Και βέβαια, η όψη μιλά για ταξίδια, κοντινά ή μακρινά, κάτι που συνάδει απόλυτα με την έλευση του Αυγούστου…

Άρης σε τετράγωνο με Δία

Από την άλλη, το τετράγωνο μεταξύ του Δία από τον Λέοντα και του Άρη από τον Σκορπιό, είναι μία όψη που φέρνει ευκαιρίες, μέσα όμως από εντάσεις και εμπόδια. Παρόλο που η αυτοπεποίθησή μας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ίσως να νιώσουμε ανυπομονησία και παρόρμηση να γίνουν όλα όσα θέλουμε άμεσα, κάτι που δημιουργεί σύγχυση.
 
Καλό θα είναι να αποφύγουμε την ανάληψη ρίσκων τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, ως τις 7 του μήνα. Η σιγουριά ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και η πεποίθηση πως ό,τι πιάνουμε, μπορεί να μετατραπεί σε χρυσό, ναι μεν βοηθά στην υλοποίηση κάποιων στόχων μας όμως, αν δεν είμαστε προσεκτικοί, ενδέχεται να υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας και να φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων.
 
Το να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε έναν συγκεκριμένο στόχο αποτελεί την καλύτερη διέξοδο, ώστε να μην αναλωθούμε σε πολλά πράγματα και να μην αναλάβουμε περισσότερα από αυτά που είμαστε ικανοί να διεκπεραιώσουμε. Αν αποφύγουμε εγωισμούς, υπερβολές και ροπή προς τα άκρα, αυτή η όψη θα βοηθήσει πολύ να εξελίξουμε τα πλάνα μας.
 
Άρης σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Άρης σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-07-2014 00:00:00