blank
 
blank

Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο: Αναζητώντας τις χρυσές τομές!

 
Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο: Αναζητώντας τις χρυσές τομές!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο

Στις 3 Αυγούστου ο Δίας, ο πλανήτης της επιθυμίας και της ευκαιρίας, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο, τον πλανήτη της πρακτικότητας και της υλοποίησης, ακροβατώντας σε δύο παράλληλα σκοινιά μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Τα όνειρα που κάνουμε, ο βαθμός δυσκολίας στην υλοποίησή τους, οι επιθυμίες μας και η ποιότητα της δουλειάς που προηγήθηκε για να πραγματοποιηθούν, έρχονται στην επιφάνεια, μας αξιολογούν, μας ανταμείβουν ή μας τιμωρούν, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
 
Όταν οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο ή έστω αρμονική όψη, όπως είναι το τρίγωνο ή το εξάγωνο, οι δυνάμεις τους συνεργάζονται, συντελώντας στην υλοποίηση των στόχων μας. Στην περίπτωση του τετραγώνου, οι δύο πλανήτες σχετίζονται με όψη έντασης, που σημαίνει πως μέσα από αναβολές, εμπόδια και μειωμένη πίστη στον εαυτό μας, προσπαθούμε να κόψουμε το νήμα του τερματισμού σε έναν δύσκολο αγώνα δρόμου. Ίσως οι στόχοι που βάζουμε δεν είναι εφικτοί ή δεν προσπαθούμε αρκετά να τους πραγματοποιήσουμε. Σε αυτή την όψη υπάρχει το μειονέκτημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης, όπως και της έλλειψης πίστης στον εαυτό μας, για να μας παρακινήσει αρκετά.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη τετραγώνου θα μας καθυστερήσει μέχρι να κατανοήσουμε πως μία γνωριμία είναι η σωστή για μας και να της δώσουμε περιθώρια εξέλιξης. Επίσης, μπορεί να συμπεριφερθούμε με υπερβολική εγκράτεια απέναντι σε ένα άτομο που μας εντυπωσιάζει, μεταδίδοντας έτσι λάθος σινιάλα. Παντού γύρω μας βλέπουμε φράχτες, που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε, μένοντας στα ίδια, τα επαναλαμβανόμενα και τα φθαρμένα.
 
Επαγγελματικά, δεν πρόκειται να είναι από τις περιόδους που η νίκη, η αναγνώριση και ο θρίαμβος θα έρθουν εύκολα και ακάλεστα. Μπορεί όμως να είναι μια περίοδος, που οι καρποί των κόπων μας θα σκάσουν δειλά-δειλά στη ζωή μας, υπενθυμίζοντας μας πως η πειθαρχία και η επιμονή συχνά είναι ανεκτίμητες αξίες. Στο χέρι μας είναι να διαχειριστούμε τη πρόκληση, μετατρέποντας τα εμπόδια σε έμπρακτα αποτελέσματα.
 
Ο Κρόνος προσπαθεί να μας προσγειώσει, σε περίπτωση που οι φιλοδοξίες μας ή οι προσδοκίες μας δεν είναι συμβατές με τη πραγματικότητα. Θα αντιμετωπίσουμε καταστάσεις, οι οποίες θα μας ωριμάσουν και θα αλλάξουν σημαντικό κομμάτι της κοσμοθεωρίας μας. Σημαντικό είναι να μην παραλείψουμε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, γιατί θα τις αντιμετωπίσουμε διπλές αργότερα.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία και τετράγωνο με Κρόνο

Στις 4 Αυγούστου θα προστεθεί και η Αφροδίτη στο πλανητικό σχήμα, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Δία στον Λέοντα και χαρίζοντας λίγο λάμψη στην άχαρη καθημερινότητα. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο δυσχεραίνει το ερωτικό στοιχείο. Η εμπλοκή της Αφροδίτης εντείνει τις ελλείψεις και τις αναποδιές στις σχέσεις, ενώ τονίζει πως αν ελπίζουμε να κερδίσουμε ένα άτομο ή να επιτύχουμε έναν στόχο ερωτικό, θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο.
 
Επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) αλλά και αν ο Ωροσκόπος τους ή το Μεσουράνημα βρίσκονται στις προαναφερθείσες μοίρες.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2015 12:00:00