blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Δία σε τρίγωνο με Ουρανό: Ίσως να είναι η ευκαιρία που περίμενες!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Δία σε τρίγωνο με Ουρανό: Ίσως να είναι η ευκαιρία που περίμενες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015, με τον Δία σε τρίγωνο με Ουρανό

Κάνε μια νέα αρχή, κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα! Μην σταματάς να ελπίζεις και πάνω απ’ όλα, μη σταματάς να πιστεύεις πως όλα είναι στο χέρι σου, αρκεί να είσαι απόλυτος και ξεκάθαρος στις προθέσεις σου!
 
Ο Δίας είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την επέκταση, την άνοδο, την εξέλιξη, τις ευκαιρίες. Είναι αυτός που έρχεται να διευρύνει τους ορίζοντες σου και, δεδομένου ότι είναι ανάδρομος, να σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας διόρθωσης σε οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα ή να σε έκανε να κινηθείς με έναν τρόπο, που δεν σε εξέφραζε για κάποιο λόγο.
 
Η περίοδος αυτή σου προσφέρει μια σημαντική ανανέωση στους στόχους σου, στα σχέδιά σου, καθώς και βελτίωση στις σχέσεις, που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν. Τώρα, η δυνατότητα της διόρθωσής τους, μπορεί να είναι και μια πρόκληση!
 
Από την άλλη μεριά έχουμε τον Ουρανό… Εκκεντρικός, επαναστάτης, ασυμβίβαστος και ανατρεπτικός, που δε διστάζει να τα κάνει όλα άνω κάτω, προκειμένου να ικανοποιήσει το στόχο ή την επιθυμία του!
 
Οι δυο τους συναντιόνται για μια ακόμα φορά, μια και είχαν συναντηθεί και την προηγούμενη χρονιά την περίοδο του Σεπτεμβρίου, για να φέρουν μια ανανέωση στις διαθέσεις. Αφετέρου, θα δημιουργήσουν καινούργιες συνθήκες στο πλανητικό σκηνικό, μέσα από ευκαιρίες, που κυριολεκτικά μπορεί να έρθουν από το πουθενά, αλλάζοντας όμως τελείως το σκηνικό και συχνά προσφέροντας λύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Υπάρχει μια έντονη τάση και διάθεση για ελευθερία, για ανεξαρτητοποίηση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώνει, να σε καταπιέζει ή σε βγάζει έξω από το δρόμο που έχεις προγραμματίσει να περπατήσεις… Και εκεί μπορεί να λειτουργήσεις απόλυτα, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και ακραία, προκειμένου να σπάσεις τους δεσμούς με το παρελθόν, με οτιδήποτε σε κρατά πίσω, με οτιδήποτε δεν εκφράζει την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου… Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, για να οδηγήσεις εσύ την ζωής σου και τις εξελίξεις της…
 
Οι ρυθμοί γίνονται πιο έντονοι και η καθημερινότητα επίσης. Συχνά κινούνται μέσα σε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ωστόσο είναι πολύ εύκολο να οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν μέσα τους σκέψη ή μεθόδευση, αλλά γίνονται κάτω από το καθεστώς μιας πίεσης ή και μιας υπερβολικής αισιοδοξίας. Όμως, πολλές φορές αυτό είναι αρκετό για να σε ξεμπλοκάρει, για να σε κάνει να φύγεις απ’ οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει και φτάνει μόνο μια στιγμή για να αλλάξεις!
 
Είναι μια περίοδος ευκαιριών, που μπορεί να φέρουν θεαματικές εξελίξεις στη ζωή σου, και όχι μόνο… Η όψη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στις κοσμικές εξελίξεις, καθώς την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, που όμως θα γεννήσουν καινούργια δεδομένα και νέες εξελίξεις, πολύ ουσιαστικές και ελπιδοφόρες! Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν νέες τεχνολογικές εξελίξεις ή εφευρέσεις, που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα ή θα γράψουν νέα ιστορία στο χώρο της τεχνολογίας.
 
Επίσης η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε θρησκευτικά ''πιστεύω'', που μέχρι τώρα λειτουργούσαν με ένα πιο δογματικό η επιβαλλόμενο τρόπο. Τώρα έρχεται η στιγμή που με κάθε τρόπο αυτό το καθεστώς περνά σε μια διαδικασία αλλαγής.
 
Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό, είναι το να μείνουμε εστιασμένοι στο όνειρο και την επιθυμία μας, αλλά και ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούριο, ακόμη και αν δεν το γνωρίζουμε! Ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να έρθει η ευκαιρία ή η λύση! 

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερα αυτά, ναι, μπορούμε να πούμε πως είναι η εποχή σας! Ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε τις εξελίξεις και τα γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν τώρα! Όμως πιστέψτε το! Είναι η ευκαιρία που περιμένατε, για να αλλάξετε τη ζωή σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2015 20:00:00