blank
 
blank

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου 2024, διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 5ο 07΄ που αφορά τις σχέσεις, προσωπικές και διεθνείς. Μια απλή διαφωνία μπορεί να σημάνει την οριστική ρήξη σχέσεων και την ριζική ανατροπή κάποιων γεγονότων. Η έκλειψη Σελήνης εστιάζει καθαρά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που ήδη περνούν από μεγάλο βαθμό δυσκολίας όλο αυτό το διάστημα. Για μια ακόμα φορά η Πανσέληνος έρχεται να δώσει μια πιο οριστική μορφή στα πράγματα και ενδεχομένως να σηματοδοτήσει τα οριστικά κλεισίματα σε κάποιους κύκλους σχέσεων. Καλό είναι να γνωρίζουμε πως οι εκλείψεις έχουν ισχύ για τουλάχιστον έξι μήνες.

Sponsored Links

Η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024

Σε προσωπικό επίπεδο, μας καλεί να ζυγίσουμε τις μέχρι τώρα κινήσεις μας, τις συμπεριφορές μας, και να προβληματιστούμε με ό,τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Να δούμε κατά πόσο είμαστε έτοιμοι για μια καθολική αλλαγή, αρχικά στον τρόπο που σκεπτόμαστε και, κατ’ επέκταση, στη ζωή μας και τις συνθήκες της.

Και δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με μία σεληνιακή έκλειψη, εκείνο που πρωταγωνιστεί, αλλά και πυροδοτεί τα γεγονότα, είναι το συναίσθημα! Ας μην το υποτιμάμε καθόλου, γιατί πολλές φορές και σε πολλές περιπτώσεις, έχει αποδειχτεί το πιο ισχυρό όπλο. Όταν πυροδοτηθεί, δεν μπορεί τίποτα μα τίποτα να το σταματήσει! Απελευθερώνονται δηλαδή εκείνα τα αρχέγονα ένστικτά μας, τα οποία χαρακτηρίζουν τον καθέναν από εμάς, και βέβαια αυτό που θα βγει προς τα έξω, έχει να κάνει και με την ποιότητα των ατόμων, μια και όλοι έχουμε μέσα μας ένα καλό κι ένα κακό κομμάτι. Το ποιο από τα δύο θα υπερισχύσει τελικά, έχει να κάνει και με τη συνειδητότητα στην οποία βρισκόμαστε, αλλά και με τις εσωτερικές μας επεξεργασίες, σε σχέση με τις επιθυμίες και τα θέλω μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό;

Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο - Έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ενώ οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού, πρόκειται να «φωτίσει» τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, γεγονός που θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Αν νομίζεις ότι ο χωρισμός αποτελεί τη μόνη λύση, δεν χρειάζεται να το καθυστερείς περισσότερο, αφού μόνο η αποκοπή από το παρελθόν. Ένας νέος έρωτας θα ζεστάνει την καρδιά σου και θα σου κλείσει όλες τις πληγές. Η έκλειψη, όμως, ευνοεί και τα οικονομικά σου, που θα πάρουν μια ανοδική πορεία και θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Τέλος, αν ανήκεις στην κατηγορία των Κριών που διατηρούν μια ανέφελη σχέση, ίσως πάρεις την απόφαση να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου ενεργοποιεί τον άξονα της εργασίας και της υγείας σου και σηματοδοτεί αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Αν μέχρι τώρα έχεις καταβάλει έντονες προσπάθειες στη δουλειά σου, ίσως πρέπει να μειώσεις τους ρυθμούς σου, αφού είναι καιρός να αποζημιωθείς και να ξεκουραστείς, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Αν πάλι ανήκεις σ’ αυτούς που αναζητούν νέες προοπτικές, η έκλειψη θα σου φέρει προτάσεις που μπορεί να μην σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να τις εκμεταλλευτείς, ειδικά αν έχεις οικονομικά προβλήματα. Η έκλειψη εγκαινιάζει μπορεί να σχετίζεται με έναν καινούργιο έρωτα, την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ακόμα και την οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, στις 25 Μαρτίου διαμορφώνεται η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, που θα αποδειχθεί θετική για το ζώδιό σου, αφού θα πυροδοτήσει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ένας νέος έρωτας ή ακόμα και ένας χωρισμός (αν αυτό αποτελεί επιλογή σου) θα απορροφήσουν όλο το ενδιαφέρον σου. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή με επιχειρήσεις, το διάστημα αυτό θα έχεις ένα μεγάλο όφελος, γεγονός που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Επίσης μπορεί να σου φέρει εισοδήματα από κρυφές πηγές, που θα σου χρειαστούν για μια σημαντική επένδυση. Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν ή ενδώσεις σε ένα νέο πειρασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα «ευαίσθητος» απέναντι στις εκλείψεις, αφού η Σελήνη αποτελεί τον δικό σου κυβερνήτη, που επηρεάζει τα συναισθήματά σου και την ψυχολογία σου. Η έκλειψη Σελήνης, που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου , πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις αντοχές σου, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Η έκλειψη αυτή αποτελεί μια ασπίδα προστασίας, αλλά θα πρέπει κι εσύ να βάλεις τα δυνατά σου. Η έκλειψη βελτιώνει αισθητά όλες τις υποθέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν απώλειες και ζημιές. Με τη βοήθεια έμπιστων ατόμων, του συντρόφου σου αλλά και της θεάς τύχης, η ζωή σου θα πάρει μια ανοδική πορεία.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης Ήλιος, συμμετέχει σε δυο εκλείψεις κατά την διάρκεια αυτού του έτους, γεγονός που σηματοδοτεί και για σένα, σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, αλλά οπωσδήποτε θα σου προσφέρουν οφέλη, που θα αντιληφθείς με τον καιρό. Η έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου , σε παροτρύνει να αλλάξεις πορεία και κατεύθυνση και να αναζητήσεις νέους δρόμους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκοπείς από τις συνήθειές σου και τις βολές σου. Ίσως η μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή και χώρα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Εξάλλου, η έκλειψη εγγυάται απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η πορεία των οικονομικών σου, που σε προβληματίζει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, επηρεάζεται από την έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου . Το φαινόμενο πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές στα έσοδα και τα έξοδά σου κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστείς για θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να τις βάλεις σε μια τάξη ή να κάνεις μια ρύθμιση, ώστε να αποφύγεις τυχόν επιπτώσεις. Η Πανσέληνος - έκλειψη δεν αποκλείει την εισροή νέων εσόδων, που μπορεί να έρθει μέσα από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Η έκλειψη σου επιτρέπει να αξιολογήσεις με ωριμότητα τις νέες προοπτικές και να διεκδικήσεις μια θέση, που υπόσχεται λαμπρές προοπτικές. Το εξωτερικό μπορεί επίσης να σου επιφυλάσσει μια μεγάλη καριέρα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσεις και έναν μεγάλο έρωτα σε μια άλλη χώρα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 25 Μαρτίου και σε καλεί να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οπωσδήποτε τη λύση μιας συνεργασίας ή έναν χωρισμό, αντίθετα, ίσως κάποιες αλλαγές θεωρούνται απαραίτητες, προκειμένου να υπάρξει εξυγίανση και βελτίωση. Εξάλλου, το γεγονός ότι η Πανσέληνος δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις, σημαίνει ότι οι δυσκολίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και μένουν κάποιες λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η ριζική ανανέωση. Επιπλέον, η έκλειψη το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης, την οριστική απαλλαγή από ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό ή και την ολοκλήρωση μιας σημαντικής αγοραπωλησίας. Εύνοια μπορεί να προέλθει μέσα από τυχερά παιγνίδια, ενώ δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 25 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ζωής σου, και την αρχή ενός νέου. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την απώλεια μιας δουλειάς, δεν είναι καιρός για «γκρίνιες» αλλά για αναδιοργάνωση. Σίγουρα ο αυτός ο μήνας μπορεί να μην επιφυλάσσει τις καλύτερες προοπτικές για σένα, αποτελεί όμως ένα μεταβατικό μήνα για μια νέα πορεία. Η συγκεκριμένη έκλειψη δεν συνιστά δράση, αλλά χαλάρωση και αναμονή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να επηρεάσεις τις εξελίξεις. Πρόσεξε μην αφήσεις τα γεγονότα να σε καταβάλουν και δημιουργήσεις περαιτέρω προβλήματα στην υγεία σου. Η έκλειψη, μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και να σε οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία, που θα σε καλύψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει ένα νέο έρωτα ή να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στη σχέση που διατηρείς.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, στις 25 Μαρτίου διαμορφώνεται η έκλειψη Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα σημάνει το τέλος των προσπαθειών σου για την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου και την αρχή μιας ανοδικής πορείας, που θα γίνει με γοργά βήματα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Η έκλειψη επιβεβαιώνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Επίσης είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα σου ταιριάξει απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, στις 25 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αυτό το διάστημα, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις προσπάθειες για την επαγγελματική σου ανέλιξη και να δεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στους άνεργους Αιγόκερους, θα πρέπει να εξετάσεις τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν, καθώς ο Άρης, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, ίσως σε «παρασύρει» σε δουλειές που δεν σου ταιριάζουν και δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα σου. Το φαινόμενο αυτό, θα φέρει μια νέα σταθερότητα στη ζωή σου και στις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα ίσως σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια ατομική επαγγελματική δραστηριότητα που θα σε καλύψει απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 25 Μαρτίου , πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσεις νέες εμπειρίες, που μπορεί να έρθουν μέσα από την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μέσα από εξελίξεις που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Αν έχεις ήδη κάνει ενέργειες για μια επαγγελματική μετάταξη, είναι πιθανό να λάβεις καλές ειδήσεις αυτό το διάστημα και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Σε κάθε περίπτωση, σηματοδοτεί ένα νέο οικιακό ή οικογενειακό περιβάλλον κι αυτό μπορεί να σημαίνει την δημιουργία της δικής σου οικογένειας, την συμβίωση με το σύντροφό σου ή την αναζήτηση μιας νέας στέγης.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου στον άξονα των οικονομικών σου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα έσοδα και τα έξοδά σου. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες και να βρεις ένα τρόπο να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές που μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα αν τα αγνοήσεις. Ίσως η πώληση κάποιου ακινήτου αποτελέσει μια λύση που θα σου λύσει τα χέρια. Η έκλειψη αυτή μπορεί επίσης να σημάνει την επιστροφή ενός παλιού έρωτα, ή την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης όπου θα κυριαρχεί το πάθος. Μέσα από νέες γνωριμίες ή επαγγελματικές προτάσεις, θα καταφέρεις να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές, ενώ στον αισθηματικό τομέα, θα κάνεις γνωριμίες, που θα εξελιχθούν θετικά στην πορεία.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2024 13:00:00