blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ο Σεπτέμβριος κάνει την έναρξη του, με μια ολική ηλιακή έκλειψη στην 9.21 της Παρθένου, στις 11:03 πμ. Θα είναι ορατή στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική, την Ινδία και την Ανταρκτική.

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Στα αρχαία χρόνια οι εκλείψεις ήταν προάγγελος κακών γεγονότων, καταστροφών και προκαλούσαν φόβο όταν συνέβαιναν. Σήμερα βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς και θεωρούμε πως η έκλειψη μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσουμε τους ορίζοντές μας, την οπτική μας, και να κάνουμε τις αλλαγές, που δεν είχαμε ως τώρα τολμήσει.

Με την Έκλειψη στην Παρθένο, δίνεται έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Πως ζεις; Ποια είναι η ποιότητα της ζωής σου; Πόσο συνεπής απέναντι στον εαυτό σου, την υγεία σου, τη διατροφή σου; Πόσο ευχαριστημένος είσαι με την εργασία σου, με αυτό που παράγεις σαν έργο; Σε ικανοποιεί ή απλώς εργάζεσαι με ένα μηχανικό τρόπο, που δε σου δίνει καμία ευχαρίστηση και σε εξαντλεί ψυχικά;

Η Παρθένος νιώθει την ανάγκη να προσφέρει, να είναι πρακτικά χρήσιμη, και μέσα από αυτό τροφοδοτεί και τον ψυχισμό της, μια και η προσφορά πάντα ευεργετεί τόσο αυτόν που λαμβάνει, όσο και αυτόν που προσφέρει. Πώς λοιπόν μοιραζόμαστε τη ζωή μας με τους άλλους; Πώς ανταλλάσσουμε τις ποιότητές μας με τους γύρω μας;

Ο αστρολογικός χάρτης της έκλειψης Ηλίου στην Παρθένο

 

Η έκλειψη αυτή έχει έναν δύσκολο σχηματισμό Ταυ-τετραγώνου μεταξύ των φώτων (Ηλίου - Σελήνης), Κρόνου και Ποσειδώνα. Και μπορεί να είναι ένας δύσκολος πλανητικός σχηματισμός, μια ιδιαίτερα δυναμική ενέργεια, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο παθητικότητας, όμως το ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστούμε την ενέργεια αυτή, γιατί πάντα υπάρχει η επιλογή…

Ο Κρόνος αναλαμβάνει τον ρόλο του ''εκτελεστή'' των γεγονότων για το επόμενο διάστημα και μας πληροφορεί πως η όποια πρόοδος, κοινωνική, επαγγελματική ή προσωπική, θα πρέπει να έχει πάρα πολύ σκληρή δουλειά, για να επιτευχθεί!

Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι πόσο αντικειμενικός στην κρίση σου, πόσο ασχολείσαι με την ουσία των πραγμάτων, ή απλώς αναλώνεσαι με πράγματα, πρόσωπα ή καταστάσεις που σκοπό έχουν να σε αποπροσανατολίσουν, να σε παραπλανήσουν και να σε βγάλουν από τον στόχο σου.

Γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα ασαφές, πιεστικό και σε πολλές περιπτώσεις κρίσιμο, έτσι που προς στιγμήν, μπορεί να χάσεις τις ισορροπίες σου, να μην ξέρεις προς τα πού να κατευθυνθείς και βεβαίως να κάνεις λάθη, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι σημαντικά. Μπορεί να χρειαστεί επίσης να υπάρξουν κάποιοι υποχρεωτικοί συμβιβασμοί και υποχωρήσεις, προκειμένου να ανασυνταχθείς και να λειτουργήσεις με την απαραίτητη ωριμότητα που χρειάζεται, ώστε να έρθεις πιο κοντά στις επιδιώξεις σου.

Σε καμία περίπτωση όμως δε θα σε βοηθήσει το να λειτουργήσεις ακραία, κάτω από το καθεστώς της αδιαλλαξίας και της απολυτότητας, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις, οι οποίες ενδέχεται να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

Να θυμάσαι πως μπορεί να μη φτάσεις άμεσα στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, οι εξελίξεις να αργούν και να απαιτούν πολλή δουλειά από τη δική σου μεριά, όμως με μια υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά, μπορείς πραγματικά να μεγαλουργήσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε οπλίζει με θάρρος, που δημιουργεί συναισθηματικά αποθέματα και ψυχικό σθένος, έτσι που μπορεί να καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου ακόμα και μέσα από αντίξοες ή δύσκολες συνθήκες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος.

Στην έκλειψη αυτή η Αφροδίτη μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, είναι στο σπίτι της, πανίσχυρη, τονίζει την ανάγκη για υγιείς σχέσεις, τις οποίες θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις, αρκεί να είσαι σε ισορροπία με τον εαυτό σου. Καθοριστικής σημασίας ωστόσο, είναι η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Δια στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου της Παρθένου, μια και ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης της έκλειψης αυτής.

Ένας νέος κύκλος ευκαιριών ανοίγεται τώρα μπροστά σου! Ένας κύκλος που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις εκείνο το πολυπόθητο βήμα που εδώ και καιρό σχεδιάζεις, να επαναδιαπραγματευτείς καλύτερους όρους και συνθήκες στη δουλειά σου, να κάνεις μια κερδοφόρα οικονομική κίνηση, να επεξεργαστείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τους στόχους σου και να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να τους επιτύχεις. Μπορεί κι εδώ το αποτέλεσμα να μη φανεί άμεσα, ωστόσο μείνε στον σχεδιασμό, γιατί αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις παρακάτω και πρέπει να είναι λεπτομερής και μεθοδικός για να σου δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Προετοιμάσου για πολύ δουλειά και να είσαι σίγουρος πως το επόμενο διάστημα θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα;

Δίδυμοι της 29, 30, 31 Μαΐου, Παρθένοι της 31 Αυγούστου, 1, 2 Σεπτεμβρίου, Τοξότες της 30 Νοεμβρίου, 1, 2 Δεκεμβρίου και Ιχθύες της 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο στα ζώδια αυτά κοντά στην 9η μοίρα, κυρίως εσείς εισπράττετε την ενέργειά της έκλειψης αυτής, μέσα από μια σημαντική ανακατάταξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γι’ αυτό πρέπει να μείνετε εστιασμένοι στο κέντρο σας, στην αλήθεια σας και σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει να εξυπηρετήσετε. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και μην ξεκινάτε άμεσα νέα εγχειρήματα, για τα οποία είτε δεν είστε σίγουροι, είτε δεν είστε επαρκώς προετοιμασμένοι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2016 19:00:00