blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό: Βόλτα στις δαιδαλώδεις διαδρομές του συναισθήματος!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό: Βόλτα στις δαιδαλώδεις διαδρομές του συναισθήματος!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Απόψε, λαμβάνει χώρα η μερική Ηλιακή Έκλειψη, στις 00:55 π.μ. τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη του 2014 και θα είναι ορατή από τη βόρεια Αμερική, την Ανατολική Ασία και τον βορειοανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό. Πραγματοποιείται στην 0.24' μοίρα του Σκορπιού με την σημαντική συμμετοχή της Αφροδίτης, η οποία περνάει και αυτή στο ίδιο ζώδιο.
 
Επίσης, έχουμε και τα δύο φώτα, (Ήλιος-Σελήνη) στο υδάτινο, σταθερό ζώδιο. Η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό σημείο αλλαγής! Είναι ο συμβολισμός ενός κύκλου περισσότερο εσωτερικού, μια ο Ήλιος στο ζώδιο αυτό έρχεται σε επαφή με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι κρύβεται στην άλλη όχθη του ποταμού, πρέπει να τολμήσει να διασχίσει τα ορμητικά και άγνωστα νερά, να έρθει σε επαφή με το συναίσθημά του και όλα όσα αυτό του προκαλεί. Να συνειδητοποιήσει πως το συναίσθημα είναι υπεύθυνο για πάρα πολλές συγκρούσεις, εσωτερικές ή εξωτερικές, για δυσαρμονίες, λάθη, αλλά και δυσκολίες που αφορούν τις σχέσεις, τον τομέα που ''πλήττει'' ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο αυτό.
 
Είναι ένας δυνατός Ήλιος, που όμως πολύ συχνά χάνεται στις δαιδαλώδεις διαδρομές του συναισθήματος, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες της συνύπαρξης, αλλά βάζοντας παντού τους δικούς του όρους, για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις. Έτσι, δεν θα τον εκφράσει τίποτα λιγότερο από αυτό, που εκείνος θεωρεί ιδανικό!
 
Κι είναι αυτό, που αν δεν εκφραστεί έτσι όπως εκείνος το έχει φανταστεί, θα τον κάνει να νιώσει ελλιπής και δυστυχισμένος… Άλλωστε, για τον Σκορπιό οι σχέσεις είναι… ή όλα ή τίποτα!
 
Από την άλλη μεριά, η Σελήνη βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ακατάλληλη θέση γι’ αυτήν την ευαίσθητη κυρία, που φροντίζει για την συναισθηματική ισορροπία. Στο ζώδιο αυτό υποχρεώνεται να δημιουργεί έντονα πάθη, εμμονές και εξαρτήσεις. Πολύ συχνά, όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα περίμενε, γίνεται αυτοκαταστροφική. Η Σελήνη στον Σκορπιό γίνεται ιδιαίτερα καχύποπτη, της είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί τους γύρω της, αν και η βαθιά της επιθυμία είναι αυτή, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη κι έχει ανάγκη να ερωτευτεί, να ζήσει δυνατά και έντονα την ερωτική σχέση.
 
Από την άλλη μεριά, στον κύκλο αυτόν συμμετέχει πολύ ενεργά και η Αφροδίτη, σε μια πολύ κλειστή σύνοδο με τα δύο φώτα, κάνοντας και αυτή την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού.
 
Η Αφροδίτη μπαίνει στα βαθιά νερά του ζωδίου και υποχρεώνεται να βιώσει τις σχέσεις της, μέσα από τις παθιασμένες καταστάσεις που ορίζει ο Σκορπιός! Βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν της είναι εύκολο να λειτουργήσει, αφού η φύση της αναζητά πιο γαληνεμένα συναισθήματα και αρμονία. Εδώ θα αναγκαστεί να δεχτεί το ρόλο που της επιβάλλει ο Σκορπιός, δίνοντας έτσι τις σχέσεις έναν μοιραίο χαρακτήρα…
 
Τριπλή έμφαση στο υδάτινο στοιχείο, με το συναίσθημα να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Και οι τρείς πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη και Αφροδίτη) βρίσκονται στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού, κάτι πολύ σημαντικό, μια και η μοίρα αυτή είναι μια περιοχή που εμπεριέχει τις απόλυτες ιδιότητες του ζωδίου! Θα βγάλει ατόφιες και αφιλτράριστες τις ενέργειες, δημιουργώντας απόλυτες καταστάσεις, ακριβώς όπως τις εννοεί ο τρόπος έκφρασης του ζωδίου!
 
Μιλάμε για τη δημιουργία νέων σχέσεων, οι οποίες πολύ συχνά θα κινηθούν μέσα σε πολύ έντονες και ακραίες καταστάσεις, ενδεχομένως και παρασκηνιακές. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και οριστικά τελειώματα σε σχέσεις, μιας και θα υπάρξουν νέα κίνητρα, νέες αφορμές και νέα πρόσωπα, τα οποία θα δημιουργήσουν πολύ έντονα συναισθήματα, πάθη και καταστάσεις, που θα κινηθούν σε πολύ φορτισμένες συναισθηματικά διαδρομές!
 
Στα Ταρώ, η όγδοη κάρτα είναι ο Θάνατος. Είναι ο κύκλος που κλείνει, για να παραχωρήσει τη θέση του σε νέες καταστάσεις, σε νέα γεγονότα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μας. Είναι ένας κύκλος πραγμάτων ή γεγονότων στη ζωή μας, που πλέον έχει φτάσει σε κορεσμό και δεν έχει κάτι άλλο πια να δώσει…
 
Ωστόσο, το τέλος που συμβολίζει η κάρτα αυτή είναι φυσιολογικό, μια και ο θάνατος είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής. Πάντα χρειάζεται να υπάρξει ένα τέλος, για να γίνει μια νέα αρχή, όσο οδυνηρό κι αν φαίνεται. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει στα μάτια των περισσοτέρων από εμάς, δεν παύει να είναι η εξελικτική λειτουργία της ζωής!

Ήλιος, Σελήνη και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Το τρίγωνο των φώτων (Ηλίου-Σελήνης) και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα ανοίξει ένα παράθυρο στο όνειρο και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες, που πολύ συχνά δείχνουν ιδανικές… Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα, βρίσκονται κάτω από το συναισθηματικό πέπλο των συγκινήσεων, που τις κάνει να μοιάζουν τέλειες σε πολλές περιπτώσεις!
 
Και θα είναι αρκετές οι φορές που θα παρασύρουν σε βιαστικές κινήσεις με την φόρτιση που δημιουργούν, μια και τώρα ό,τι λέγεται, οι υποσχέσεις που δίνονται, δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να τηρηθούν…
 
Ο κυβερνήτης των φώτων, ο Άρης, βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και στον πέμπτο οίκο της έκλειψης, κάτι που δηλώνει μια τάση να χαρούμε, να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, ωστόσο χωρίς δεσμεύσεις ή μονιμότητες, στις οποίες ενδεχομένως ελπίζουμε…
 
Στην έκλειψη αυτή, η Σελήνη και η Αφροδίτη, που συμβολίζουν το θηλυκό στοιχείο, βρίσκονται σε μια αρκετά δύσκολη θέση. Καλό είναι λοιπόν, οι γυναίκες που ξεκινούν μια σχέση την περίοδο αυτή να αφουγκραστούν και την άλλη πλευρά, πριν βιαστούν να δεσμευτούν συναισθηματικά και να δημιουργήσουν όλα εκείνα τα σενάρια περί δεσμεύσεων και ερώτων… Ίσως η πραγματικότητα να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Ίσως αυτό που τους δίνεται να είναι η χαρά μιας σχέσης, που στηρίζεται στην ανταλλαγή στιγμών και συναισθήματος στο τώρα… Έτσι κι αλλιώς, το “μετά” είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να το αποδείξει και να επαληθεύσει!
 
Επίσης, στην έκλειψη αυτή η συμμετοχή της Αφροδίτης, που αφορά και στα οικονομικά στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, τόσο σε άτομα όσο και σε χώρες (σε παγκόσμιο επίπεδο), να αντιμετωπίσουν οικονομικά θέματα με επιτυχία!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Αυτοί που θα βιώσουν έντονα την ενέργεια της έκλειψης, είναι οι Σκορπιοί, που φαίνεται να περνούν έντονες ανακατατάξεις στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή, μέσα σε αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, καθώς θα ζήσουν έρωτες, φανερούς ή μυστικούς, που θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες συγκινήσεις το διάστημα που ακολουθεί.
 
Πιο δύσκολα περνούν οι Ταύροι, που βιώνουν με πιο έντονο τρόπο τις εξελίξεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες στο διάστημα που ακολουθεί! Και αυτοί προετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές, προκειμένου να βάλουν τα θεμέλια μιας νέας, πιο αισιόδοξης και πιο ελπιδοφόρας κατάστασης στη ζωή τους.
 
Να θυμάσαι: Οι εκλείψεις αφορούν τελειώματα και ξεκινήματα. Οι αλλαγές που έρχονται, μπορεί να φέρουν πολύ σημαντικές εξελίξεις, ανάλογα την περιοχή που επηρεάζεται από την έκλειψη στο γενέθλιο χάρτη. Είναι μία πολύ καλή περίοδος επανεξετάσεις τη ζωή σου, για να κλείσεις κεφάλαια και να ξεκινήσει η καινούργια στηριγμένα πάνω στην εμπειρία των προηγούμενων… Οι αλλαγές θα γίνουν έτσι κι αλλιώς, είτε σου αρέσει είτε όχι! Αν συντονιστείς θετικά μαζί τους, θα έχεις τη δυνατότητα να τις κατευθύνεις εκεί που εσύ θέλεις. Η επιλογή είναι πάντα δική σου και το τίμημα επίσης! Εσένα πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα στο αποκαλύψουν!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης δείτε στη συνέχεια και την εκπομπή μας, σχετικά με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, απο τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Η έκλειψη Ηλίου και προβλέψεις για το ζώδιο σας απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Σχετικά άρθρα

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 16 Νοεμβρίου: Παραδομένοι στα πάθη! Από την Ματίνα Πάτζαλη

Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, στις 24 Οκτωβρίου. Έρωτας, έντονα πάθη και αναβίωση παλιών σχέσεων. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-10-2014 20:00:00