blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Αιγόκερω: Η φωνή της λογικής!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Αιγόκερω: Η φωνή της λογικής!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Αιγόκερω

Ερμής στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Σήμερα έχουμε την μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, για να περάσει σε αυτό του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2015. Ο Ερμής είναι σκέψη, είναι αντίληψη, είναι επικοινωνία… Και ο Αιγόκερως του δίνει τη δυνατότητα μιας πιο οργανωμένης σκέψης, χωρίς περιττές κινήσεις, χωρίς αστοχίες, χωρίς υπερβολές, που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην οργάνωση και τη μεθόδευση των θεμάτων που μας απασχολούν. Άλλωστε, κάτω από την επίβλεψη του αυστηρού Κρόνου, σίγουρα ό,τι μεθοδεύεται τώρα, έχει πολλές ελπίδες να πετύχει! Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η ρεαλιστική στόχευση μπορούν να δώσουν πραγματικά αξιοθαύμαστα αποτελέσματα το διάστημα αυτό!
 
Γεγονός είναι πως η περίοδος αυτή εστιάζει στα επαγγελματικά ζητήματα, την πρακτική οργάνωσή τους, τη μεθόδευση, την πρακτικότητα. Όλα θα συντελέσουν στην στόχευση συγκεκριμένων πραγμάτων, που μπορεί να λειτουργήσουν με πολύ θετικό τρόπο!

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα

Βεβαίως, η διαδρομή του Ερμή δεν είναι εύκολη. Έρχεται να συναντήσει αρχικά τον Ποσειδώνα σε μια ευνοϊκή όψη εξαγώνου, δημιουργώντας μια τάση που θα ενισχύσει πολύ τη φαντασία, αλλά και το συναίσθημα. Όμως, τόσο το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, όσο και η σύνοδος με τον Πλούτωνα λίγο παρακάτω, θα δημιουργήσουν μεγάλη ένταση και ανησυχία στην ατμόσφαιρα, που προσδίδει στις συμπεριφορές έναν απόλυτο και νευρικό χαρακτήρα. Δημιουργείται ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά μας, που συχνά μπορεί να βγάλει παρορμητικές συμπεριφορές. Τα συναισθήματα έχουν την ανάγκη να εκφραστούν και θα το κάνουν με πολύ έντονο και πολλές φορές ακραίο τρόπο. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις, που σε κάποιους μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα!

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα βοηθήσει σε μια μεγαλύτερη πειθαρχία, που θα οδηγήσει σε συγκεκριμένες και πιο αποτελεσματικές κινήσεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επιτυχία που αναζητάμε.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Αιγόκερω

Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθενών και Αιγόκερων. Θα τους δώσει τη δυνατότητα αφενός να επικοινωνήσουν πολύ καλύτερα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν με τα κατάλληλα πρόσωπα, αφετέρου να εστιάσουν περισσότερο στους στόχους τους, πειθαρχώντας και δουλεύοντας σε πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ίσως τώρα να καταφέρουν κάτι, που το θεωρούν σημαντικό για την εξέλιξη τους. Πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η νέα θέση του Ερμή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529 και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τα πάντα! Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2014 20:00:00