blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία: Καιρός για αναθεωρήσεις!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία: Καιρός για αναθεωρήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους

Μετά την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αυτή την εβδομάδα έχουμε άλλο ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός: Ο Ερμής στους Διδύμους, από χτες έχει περάσει σε ανάδρομη κίνηση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου. Έρχεται να σου υπενθυμίσει πως θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου, όταν κάτι δεν εξελίσσεται έτσι όπως το έχεις σκεφτεί ή υπολογίσει, αλλά και να αναβάλεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, αφού την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα δεν είναι εύκολο να δούμε τα πράγματα μέσα από μια ρεαλιστική και λογική οπτική. Πόσο μάλλον τώρα, που η οπισθοδρόμηση του γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων! Ένα ζώδιο που αφορά καταρχήν την επικοινωνία, η οποία φαίνεται να δυσκολεύει το διάστημα που ακολουθεί, προκαλώντας αναβολές, καθυστερήσεις, ακόμα και ματαιώσεις στις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.
 
Βεβαίως, το διάστημα αυτό προσφέρεται για σημαντικές αναθεωρήσεις, είναι η εποχή που κάνεις μια στάση, προκειμένου είτε να επανεξετάσεις τις καταστάσεις που δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που έχεις επιλέξει, είτε να ξαναδείς γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες, που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να μπορεί να σε προβλημάτισαν. Και βέβαια, τώρα είναι η ευκαιρία να επαναφέρεις στο προσκήνιο τα πρόσωπα εκείνα, που στο μεταξύ σας προέκυψε μια απόσταση, ίσως και χωρίς σοβαρό λόγο.
 
Η… επέλαση των πρώην με τον ανάδρομο Ερμή αναζωπυρώνεται! Ποτέ δεν ξέρεις ποιο πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί, με μια διάθεση να σε προσεγγίσει εκ νέου! Τώρα είναι η εποχή να επαναδιαπραγματευτείς την όποια κατάσταση ή σχέση θέλεις να επιστρέψει στη ζωή σου. Χρειάζεται όμως να της δώσεις χρόνο, για να μπορέσεις να πάρεις μια ξεκάθαρη και οριστική απόφαση για το τι τελικά θέλεις από αυτήν!
 
Επίσης, το διάστημα αυτό προσέχεις ιδιαίτερα τις επικοινωνίες σου, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να προκύψουν μπερδέματα…
 
Αν νιώθεις εκνευρισμό δε φταίει το αφεντικό σου, ούτε η μαμά σου που σε τσίτωσε πάλι στο τηλέφωνο. Φταίει σίγουρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε. Χαλάρωσε και σώσε ότι προλαβαίνεις, φορώντας αυτό το υπέροχο μενταγιόν με το ζώδιό σου που προσφέρει ο διαγωνισμός του myastro και του ilovezen.gr. Για να συμμετέχεις κάνε κλικ εδώ

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί να δυσκολευτείτε περισσότερο και να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε πράγματα τα οποία ενδεχομένως ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα. Όμως, από την άλλη μεριά είναι η ευκαιρία σας να δείτε, να οργανώσετε και να μεθοδεύσετε με έναν πολύ καλύτερο τρόπο οτιδήποτε δείχνει να μη λειτουργεί ή να μη σας βγαίνει έτσι όπως το έχετε σκεφτεί. Και βέβαια, είναι μία εποχή που μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Ερμής ανάδρομος και προβλέψεις δωρεάν

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2015 20:00:00